и моето мнение като на останалите.
Сърцето ме заболя ви казвам. А иначе работи повече и дава и нощни смени/който не са негова работа,но нямат хора/.
Бройте 2парчета торта. Моля Ви кажете с каква сума да се подготвя? Някой има ли представа? И нали става въпрос за клубчето в кв. Витоша от 11ч. в неделя
Аз се вмествам идеално в категорията с моята държавна заплатка
направо ....... (тук се слагат мнооого пегели,че..) и аз Като Галето съм на държавна работа,с ново ръководство и счетоводителката ме предупреди колкото може по-дълго да си гледам детето(да позлвам после и натрупаните отпуски,всичко),защото щели да ме уволнят.Много тъпо и съм в дилема какво да правя,до кога да я гледам,кога на ясла,на градина.Ужас! То хубаво ще я гледам,максимално искам,ама пари-няма,никакви!

и така.Ох това е от нас!
в голяма депресия съм,от както спрях да я кърмя вече и гърдите ми се ужасно деформирани,ужас ви казвам,мразя сутиени,а и ги забравям да ги слагам,а е безобразно грозно без такъв. вие как сте?поражения големи?

И аз като теб ми е голям кеф да съм в майчинство,ако има как хич няма да ходя на работа 

Мъжа ми март месец смени... защото предния работодател един прекрасен ден го посрещна с "подпиши това допълнително споразумение, че от 1-ви март си на 4 часов работен ден"
Което реално нямаше да е така... та хем половин пари, хем половин трудов стаж щеше да получи... Отиде да преговаря с едни, които доста време го омайваха... и той вика ще ходя там, по-добри са условията и след като си пусна молбата, тея го прецакаха. Новите работодатели му дадоха срочен трудов договор, които изтича този месец и заплата по документи 300 лв 
Та перекрасно ви разбирам и се моля в скоро време БГ работодателите да престанат да шикалкавят.
Та чакам ги и само ги попоглеждам дали няма да се почешат някъде
Ама е срамота бе ,хораа!То големите детски,4е и не всяко детет да ги полу4ава!!!
И тук да ви кажа хи4 не е розово
Аз отдавна не кърмя де 
аз съм поръчвала дребни неща...шапки, аксесоари за коса...за дрехите не мога да кажа...но са коректни...доставката им е 5лв за БГ.
. Не ме яд за парите, щото има по-нуждаещи се, но ме яд че делят децата, а най-ме е яд, че много хора злоупотребяват - уж са самотни майки, а таткото взема 4-цифрена заплата с първа цифра, различна от 1, ама се осигурява на 500 лв и прочее подобни дивотии. Докато лъжем държавата - тя ще лъже нас. 
Сега е много модно да се обявават фалити, щото като почнеш да го съдиш няма кво да му вземеш - фалирал човека. 
+ три подрастващи деца с растящи претенции и нужди. 

Препоръчани теми