Падам, ставам, после продължавам, за мечтата боря се - не се предавам :) - еп.55

• 26 210
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Teddy, честито! Успех до финала през декември  Flowers Four Leaf Clover

catwalk, стабилка си отвсякъде - не очаквах толкова бърза реакция  Mr. Green Пу-пу на очарователния бузан Преслав  Hug

Сакси, ти си решила проблема със снимки на новия член кардинално, като си го сложила на аватара, нали?  Heart Eyes

jiorjita, достоен заместник на Надето си ти  Wink И между другото в обръщението ми към Надежда бях написала и твоето име, но преди да постна, го махнах, че се беше кротнала за известно време. Но, не - не се гаси туй, що не гасне  Joy Joy Joy

Елби, по едно време ти гледах профила и не беше влизала от вчера, та си рекох, че може и къмто родилното да си отпрашила с 200  Grinning Кураж, най-прекрасната среща е толкова близо... Hug

milish  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Shana, благодаря ти!   smile3539

Момичета, оказа се, че цикълът ми има невероятната способност да идва навръх личните празници на мъжа ми  Joy През декември ми дойде навръх имения му ден, а тази вечер - навръх рождения му ден. Perfect timing отвсЕкъде! Сега ако продължа да се ровя за съвпадения, именно декември ми беше началото на цикъла, в който постигнахме бременност, макар и за кратко. Надявам се и този път да я постигнем, но вече за 9 месеца  Praynig Praynig Praynig

А дали ще зареждаме кафе-машината още този цикъл, думата има ТОЙ (не мъжът ми, а другият важен мъж в процеса на бебеправене  Mr. Green)! И ще се произнесе в четвъртък, като го срещна отново с кръвожадното ми чудовище  Laughing

Сега погледнах, че ако все пак каже ДА!, инсето ще е ден-два след Великден, а датата за тест - навръх рождения ден на доктора (и на един от племенниците ми) Grinning  Е, няма как, ще трябва да зарадвам док с положителен тест  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 586
Добро утро!

Кафенце, успех в четвъртък  Flowers Four Leaf Clover и дано този твой цикъл е началото на една лека, успешна и хубава бременност  Praynig  Hug Някак, като кажа април и се сещам, че това е месецът на Кафенце, Роселка, Вагабонд, Тони, Ети стискам ви палци, момичета  fingerscrossed

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 07:37 от zvezdi4ka_

# 587
  • София
Дубрутрууууу
благодаря на всички за милите думи Hug Hug Hug прекрасни сте, благодаря, че ви има и за цялата положителна енергия с която ме заредихте! Вярвам, че нещата ще се оправят Praynig Praynig Praynig
Aleksiya Честит рожден ден! усмивки, слънце и сбъднати мечти Peace Praynig  bouquet
Etigra  Praynig Praynig Praynig силно стиснати палци и най - горещи молитви за хубави новини днес Praynig Praynig Praynig
echolalia стиснати палци и те чакаме с много и все хубави новини Peace Praynig Hug
sigma желая ти приказно изкарване и вярвам че ще е така - няма как да е по друг начин в Родопите Peace там стават чудеса Wink
Кафенце хубаво е че сте намерили проблема и дай Боже много бързо да го разрешите Praynig Praynig Praynig дано от тук насетне всичко е ОК Praynig стискам палци - многото съвпадения никооога не са случайни Wink Praynig Heart Eyes
saxophone  Hug Hug Hug как само се радвам да те видя тук!!! Hug Hug Hug идеята за трето не е лоша Wink
*Teddy* прекрасна новина Hug Hug Hug поздравления, желая ти от сърце лека, вълшебна и безпроблемна до термин и най - леката и прекрасна среща с най - пухкавото, здраво и усмихнато бебе Peace да разкажеш как каза на мъжчето Wink
catwalk прекрасен е Преслав Heart Eyes да ти е жив и здрав Peace
Hug Някак, като кажа април и се сещам, че това е месецът на Кафенце, Роселка, Вагабонд, Тони, Ети стискам ви палци, момичета  fingerscrossed
много хубаво казано - присъединявам се Praynig Praynig Praynig
желая ви топъл, усмихнат и позитивен ден Peace Hug Heart Eyes

# 588
Здравейте, мацки с мисия.
Чета ви , нищо че не съм писала от началото на миналата тема.
Радвам се за всички и стискам палци за нуждаещите се.
Мен ме е налегнала една работа , има доста проблеми във фирмата и всички са много изнервени, изпратиха ме спешно в командировка до Варна миналата седмица и смогвам чак сега да влезна и да ви напиша , че ми липсвате и си мисля за вас.

Успешен и усмихнат ден ви пожелавам на всички   Hug

# 589
  • Варна
Добро утро и от мен! Hug

Котенце, много е сладък Преслав, пу-пу. Да му нацелуваш пухкавите бузки от мен. Hug Heart Eyes

Теди, честити две чертички!  bouquet Леко бременеене с най-сладкия пухкав финал! Hug

Ети, силно стискам палчета и те чакаме с добри новини днес Praynig Praynig Praynig

Сигма, приятно изкарване във Велинград. Hug

Сакси, много се радвам да те видя.  Hug

Кафенце, съвпаденията никога не са случайни, и дано това, което сама си си пожела да се сбъдне. Praynig Praynig Praynig

Звездичка, Атадарче,  Hug Hug

Елби, Милиш, леко раждане! Hug Hug

# 590
Добро утро! Hug
Котенце, страшен сладур е, казвала съм ти го Heart Eyes Hug А послушен ли е?  Mr. Green Hug
Етинкаааа, цял ден ще ти изпращам позитивни мисли,  Hug и мноооого  babydust7
Кафенце, и за теб стискам палци и ръся, ръся заразен прашец  Mr. Green Hug  babydust7
Биби, Миша  е много сладка Hug
Сигмичка, приятна почивка, мила! Heart Eyes Hug
Ехоли, стискам палци и чакам отчет с прекрасни новини Hug
Ел Би, Милиш, леко раждане милички! Praynig Praynig Hug Hug

Хубав ден на всички Hug , аз бягам по задачки, а утре съм на ЖК, пак ми е малко Crazy Blush

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 591
  • Видин
Добро утро  bouquet
Айде под прашеца Blush
Котенце, много е сладък твоя малък господин Heart Eyes
Елби, Милиш, леко раждане и прекрасен финал. А после разкази и снимков материал на наследниците Peace Hug
Кафенце, съвпаденията не са случайни. Аз поне така мисля Praynig Дано всичко да е наред и след 9м. да гушкаш най-сладкото същество на света.
Сигма, приятна почивка.
Аничка, стискам палци ЖК да мине добре и после отчет, нали знаеш bowuu Mr. Green
Някой беше писал че знае точната дата на зачеването. При мен се получи така че и двата пъти когато забременях знам точната дата, точно по същата причина Flutter

# 592
Олианка, как си, как е Пакостинка Mr. Green Hug
Благодаря, че питаш, добре е. Поръчахме детската стая и вече няма търпение да я монтират. Всеки ден по 2 пъти ме пита колко време остава. Crazy
Кафенце, стискам силно палциииииии. Praynig Praynig Praynig
Котенце, Преслав е прекрасен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Теди, тихичко честито от мен. Hug
Сакс, айде трето. Mr. Green
На всички, които пропускам се извинявам. Blush Силно стискам палци и се надявам една по една да се преместим в отчетните теми. Praynig Praynig Praynig Praynig
При мен нищо интересно, опитвам се да се разболявам, гърло ме боли, кашлям, ама не се давам. Crossing Arms Другата седмица съм в отпуск и мисля да посетя вече док, че съм за бой. Blush

# 593
Добро утро момичета  Hug аз вчера се олелих точно като по часовник,нищо борбата продължава  Simple Smile
*Teddy* честити ти две чертички,много леки девет месеца ти желая и едно прекрасно бебче на финала.
catwalk страхотен е малкия Преслав, Пу Пу да ви е жив и здрав и само радост да ви носи  Hug
Лек и успешен ден на всички.

# 594
Теди,честито мила  bouquet
Алексия,ЧРД на патерички  bouquet  bouquet
Ети,Кафенце,Роселка,Вагабондче,Тонка,това е вашият месец Hug Hug
Котенце,Преслав е прекрасен Hug
Ел Би,Милиш,леко раждане ви желая Hug
Сигма,добре да си починеш Peace
Ехолалия,чакаме те с добри новини Peace
Атадарче Hug Hug
Хубав ден ви желая  bouquet
Краси,как сте,докъде стигнахте с ремонта?

# 595
  • Видин
Леле Теди, злото да те забрави Praynig Желая ти лека бременност и най-хубавия финал  bouquet

# 596
Здрвейте сладуранки мили
Ахххххххххх,как обичам да ми започва деня с хубава новинка направо супер.Теди честито мила ,леки 9 месеца Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Етинка  мисля те и стискам палци Hug Hug Hug Hug Hug
Ел Би Ен ,Милиш леко раждане мили мои Hug Hug Hug
Котенцеееееееееее, Преслав е страхотен пу,пу Hug Hug Hug
Кафенце  Praynig Praynig Praynig

# 597
Коте-ама толкова е хубав юнака -пу пу пу -да е здрав и палав и  ви прави щастливи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кафенце-и аз бях забелязала една закономерност-от лошавите-при моите ситуации-но от сърце ти пожелавам да обърнете резултата и чудото  да се случи-след Великия ден-а пък и по християнска традиция първата седмица след Великден е  Светлата седмица-дано светлината на сбъдната мечта посети домът ви Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Ети Praynig Praynig

И на края като един от старите динозаври в темата да вметна-че отдавна забелязвам липсата на няколко потребители-Суити и Плодче-как сте дами
За всички lovekiss

# 598
Здравейте, милички!
Много ви благодаря за милите думи! Заредена съм с много оптимизъм и се надявам след 9 месеца да си видя резултата. Mr. Green
Някой поиска да разкажа как научи половинката ми... Ами след като споделих с вас, тука прерових сума теми и почти нищо не ми дойде на акъла. Накрая измислих да сложа тестчето при бельото ми в спалнята и да помоля милото да ми донесе едни прашки след къпането ми, че да се нацели на гледката. Ама после реших, че в това време аз ще съм в хола и ще изпусна първоначалната реакция и се отказах. И малко по-късно измислих друго. Ходих до майкини и той дойде да ме прибира. По пътя го питах има ли активиран ММС на телефона, щото му е нов. Той вика "не знам". Казах му, че ще проверя вкъщи. У нас хубаво прегледах и като се убедих, че всичко е активно, отидох да снимам тестчето. Прикачих го и дописах "Това е нашето бъдещо малко детенце. Честито, ще ставаш тати!!!". Пратих го, а милото вечеряше и понеже знаеше, че нещо проверявям, направо ми прибута телефона си. Викам "виж какво ти пратих дееее". Той един такъв с неохота посегна, започна да чете и след 3 секунди ми вика с ей такива ококорени очи "БРЕМЕННА ЛИ СИ???". Кимнах само. Хвърли се да ме целува. После започна да разпитва и размишлява - кога съм щяла да ида на лекар, количка и кошара ще трябвало да си купим, нова кола щяла да ни трябва (имаме двуврато зверче)... ooooh! Даже искаше да казва вече насам-натам, та едва го спрях. Simple Smile По едно време вика "ох, вече съм паникьосан". Crazy Много беше сладък. После няколко пъти го изхващах да си гледа ММС-а. Смятам, че се справих със задачата да измисля как да го запомни за цял живот. Rolling Eyes
Приятен ден ви желая на вас! Силно стискам палчета за нуждаещите се и чакам съвсем скоро и вие да се отчетете! Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 14:11 от *Teddy*

# 599
Момичета,да "изклюкам" Blush Blush една прекрасна вест
Тази сутрин в 8:20, PEMY е станала мама на бебе София- 3,210 кг. 48см.
Нека е жива и здрава принцеса София-а на мама Пеми-бързо възстановяване  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт