Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 30

• 34 241
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Боже, вижте, това са резултатите от анкета в сайта на БТВ
Анкета

Резултати Коментари (16)
Ще останат ли Месут и Букет заедно?
Отговор    Гласували    
Да, чувствата им стават все по-силни    18.91%    
Не, защото Букет ще разбере, че Месут само я използва    4.19%    
Да, но съдбата е решила друго    7.44%    
Не, Месут ще се събере с бившата си жена    10.69%    
Не гледам "Опасни улици"    52.87%    
Не мога да преценя    5.9%    

# 646
asli_forever, какво искаш да кажеш с тази анкета? Че хората не гледат "Опасни улици? Филмът се гледа и е стойностен, пък и изобщо няма вина за това, че е на мястото на "Мечтатели". Не трябва да злобееш за неща, които не зависят от нас.

# 647
asli_forever, какво искаш да кажеш с тази анкета? Че хората не гледат "Опасни улици? Филмът се гледа и е стойностен, пък и изобщо няма вина за това, че е на мястото на "Мечтатели". Не трябва да злобееш за неща, които не зависят от нас.
Не съм казвала нищо против филма. И аз го гледам когато съм вкъщи и ми е интересен. Разбира се Мечтатели ми е любим, но не злобея. Просто дадох данните такива каквито бяха.

# 648
  • Бургас
да ви кажа, честно аз се радвам, че лятото няма да дават мечтатели ...защото повечето

от нас са навън по това време  .... всъщност не знам за вас  Mr. Green ... просто лятото сериалите

не са толкова гледаеми ... докато зимата е по студено ... макар, че в Бургас повечето дни не са

ледници ... но все пак повече се гледат ... не знам мое мнение ... но

# 649
  • Варна
Цитат на: vici98 в Нед., 10 Апр. 2011, 20:21
Исках и да питам още нещо, как се казва онова момче с което се запозна Аслъ снощи!  bowuu

Малко по нагоре преди да попиташ съм сложила сайт и подробно обяснение за момчето, но вие не четете кой, какво е писал и през 5,6 поста някой пита това което вече е написано.
МОЛЯ ВИ ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПОПИТАТЕ НЕЩО !!!
Още веднъж го слагам, но нека не се повтаряме вече...:

Новото момче се казва Barış (Sezgi Mengi)18.06.1985
Майка му Pervin (Ayşen İnci) 07/06/1955

Вече го има и тук:
http://www.sinematurk.com/film_genel/37180/Kavak-Yelleri-4.-Sezon

това е сайта който пускам винаги за актьорите... участвал е в много филми... разгледайте го...има много нови актьори...

Съгласна съм с docsi и аз като него призовавам да престанете с непрекъснатите спорове, кавги, изблици и нападки...., всеки си има мнение и ВИЕ НЯМА ДА ГО ПРОМЕНИТЕ

kalinka86  7 са сериите до края на сериала...

galichka Нищо интересно от поста на турския фен който си пуснала...

# 650

Съгласна съм с docsi и аз като него призовавам да престанете с непрекъснатите спорове, кавги, изблици и нападки...., всеки си има мнение и ВИЕ НЯМА ДА ГО ПРОМЕНИТЕ

newsm10 newsm10

# 651
Може ли някой да ми каже кой е този Prof. Mesut Bey,или още не са го давали? Благодаря предварително!   bouquet

# 652
  • Варна
imagine И аз не си спомням да са го давали, най-вероятно сега ще се появи... аз винаги следя този сайт, информацията се променя почти всеки ден... за герой във филма и участия които предстоят на актьорите...

# 653
imagine И аз не си спомням да са го давали, най-вероятно сега ще се появи... аз винаги следя този сайт, информацията се променя почти всеки ден... за герой във филма и участия които предстоят на актьорите...

Много ти благодаря! Не пише да има епизодична роля и ми стана интересно Simple Smile

# 654

Незнам дали са качвани. Извене ако са. Дано ви харесат.  Hug
Относно отново създалите се спорове. Бях решила да пиша, но се отказах. Ще ви кажа само да спрем. Всеки има мнение. Никой не може да го промени.

# 655
# 656
Синеочка...златна мина си...  bouquet

# 657
През целия ден ми беше супер гадно, ама като прочетох за изпепеляващата любофф между Аслъ и Гювен и за Ефе който сценаристите са вмъкнали само да се покаже голяма любофф между А и Г просто на мига ми се оправи настроението  hahaha hahaha
Благодаря ви   bouquet  Grinning
Между другото хареса ми  това, че  Ефе бил глупав и то си личало от началото на сериала .  newsm62 Само да ви кажа, че го почнах от началото и си личи, че това не е глупаво момче, а момче с големи мечти, един истински мечтател.
И аз като вас в края схванах всичко и наистина сега като го махнала тоя тъп, грозен Ефе вече с голям интерес гледам сериала и наистина се е вдигнал бая рейтинга  Grinning

# 658
През целия ден ми беше супер гадно, ама като прочетох за изпепеляващата любофф между Аслъ и Гювен и за Ефе който сценаристите са вмъкнали само да се покаже голяма любофф между А и Г просто на мига ми се оправи настроението  hahaha hahaha
Благодаря ви   bouquet  Grinning
Между другото хареса ми  това, че  Ефе бил глупав и то си личало от началото на сериала .  newsm62 Само да ви кажа, че го почнах от началото и си личи, че това не е глупаво момче, а момче с големи мечти, един истински мечтател.
И аз като вас в края схванах всичко и наистина сега като го махнала тоя тъп, грозен Ефе вече с голям интерес гледам сериала и наистина се е вдигнал бая рейтинга  Grinning
Убивате ме просто...и аз като схванах ..вече знам-
Ефе е влязъл отново само за да покаже на другите "изпепеляващата" любов между А и Г... hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 659
Когато Ефе се върна при тях Аслъ определено не мислеше логично - искаше да започне всичко от където е свършило - с катастрофата Confused После съжали, че е постъпила така.
Не съм съгласна с това, че Аслъ е забравила за Гювен - те двамата с Денис и Нюргюл знаеха, че нещата не са толкова прости и Гювен не би постъпил просто ей така.

Аз ли не гледам същия сериал?! Кога е съжалила, че се е върнала при Ефе?! И сигурно, за да поправи грешката се омъжи за него  Grinning Тя просто не искаше да повярва, че той(Гювен) след толкова обещания пак се е завърналкъм стария живот.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт