Велико Търново и региона

• 128 685
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,мами!
Някоя от вас може ли да ми каже къде във В.Т.могат да се купят на най-ниска цена пюрета на Хипп?Благодаря предварително.

# 76

ПРИЕМНАТА   ГРИЖА   В БЪЛГАРИЯ

Д Е Б А Т
27.04.2011 г. от 12.30ч.

Регионална библиотека
„ П.Р.Славейков”[/color]
Какво е мнението на младите хора за приемната грижа и има ли тя почва у нас?

В сблъсъка по темата ще се включат ученици от Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Велико Търново.
Елате и  чуйте мнението на младите хора.
Всеки ще има възможност да получи повече информация, както и да сподели своята гледна точка.

Дебатът е организиран от Областен център по приемна грижа.

Вашето мнение е важно за нас!!!

# 77
Bagira, много ти благодаря.   bouquet

# 78

Привет мамчета, днес откриват Макдоналдс, някоя от вас ходи ли?

# 79
  • В.Търново

Привет мамчета, днес откриват Макдоналдс, някоя от вас ходи ли?
Така ли,а аз толкова питах за него и така и не разбрах кога го откриват?А то било днес.В събота може да идем с децата,ако е хубаво времето.

Искам да ви разкажа...преди час се върнах от хомеопатична клиника Холистика.Бяхме при д-р Славчева,първи преглед на сина ми.Взе ни 40лв. за преглед,платихме си някакви хапчета за имунната система 20бр. за 14лв. и трябваше да ни даде някакми други хапченца.Отиваме във фоайето в приемната и се оказва,че ги няма хапчетата и ни дадоха други -2 на брой.Казаха ни,че трябва да си купим едно шише етилов спирт 70% и дестилирана вода,да се смесят заедно и да се сложат стрити двете хапченаца и така всяка сутрин по 5 капки.Закъснявахме,защото трябваше да се прибираме,стояхме близо 2 часа там.Стана ми криво ,че ни вземат тези пари за лекарството,уж трябваше да са от тях лекарствата,само двете хапченца не сме плащали.След 10 дена пиене на капките трябва да се обадим.Като ни подмемениха в последния момент таблетчиците незнам дали ще е точно всичко.Вашия опит какъв е с тази клиника?

# 80
  • Велико Търново
rosinauzunova, за мен са адски меркантилни, иначе имат много излекувани клиенти.

# 81
Ние сме пациенти на Холистика, и по точно на доктор Хаджиев отпреди четири години и мога да  кажа, че това за нас беше спасението. Преди не се разминавахме поне с един антибиотик месечно, най - малко. За доктор Славчева нямам наблюдения, защото доколкото знам е нов кадър, но ако нещо не се получи винаги можеш да се преместиш при някой от другите двама лекари в клиниката. Но да знаеш, че голямото изпитание ще е за теб, защото нещата в хомеопатията са много по различни. Успех и дано барзо да ви мине.

# 82
Здравейте, искам да попитам знаете ли някъде нощувки за 2-ма човека, до 20лв? Става въпрос за дата 25.04. Не търсим нищо луксозно, нито хотел, просто прилично място да пренощуваме. Благодаря!

# 83
  • В.Търново
Благодаря за отговорите и мненията ви за Холистика!Ще видим какво ще стане със сина ми,при нас не става въпрос за лечение с  антибиотици,а за мигрена,често и силно главоболие,което вече всяка седмица се повтаря,понякога придружено с повръщане...става по-зле...

Здравейте, искам да попитам знаете ли някъде нощувки за 2-ма човека, до 20лв? Става въпрос за дата 25.04. Не търсим нищо луксозно, нито хотел, просто прилично място да пренощуваме. Благодаря!

Ако е за двамата 20лв.,няма такова място!Има хотели на човек,които варират от 25лв. на горе.Като този например:
http://bghotelite.com/web_main.php?id=1232

А това е по 20лв.на човек за двойна стая:
http://bghotelite.com/web_main.php?id=1703

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 22:43 от rosinauzunova

# 84
Здравейте, да изкажа мнение за Холистика, тази докторка е наистина нова, от около 2-3 месеца работи там, нямам мнение за нея, най-добър е Хаджиев, но е много зает и е трудно да си запазиш час за него. Ние ходим за детето при Лидия Пушкарова, общо взето съм доволна от нея, въпреки че ако има някакъв по-сериозен здравословен проблем препоръчвам Хаджиев. Rosina, За всичко, което те притеснява звъниш и казваш, още повече че е важно да следиш реакции след прием на лекарството. Обясниха ли ти поне за хомеопатията, как се приемат лекарствата и т.н.? Желая ви успех с лечението.

# 85
  • В.Търново
Здравейте, да изкажа мнение за Холистика, тази докторка е наистина нова, от около 2-3 месеца работи там, нямам мнение за нея, най-добър е Хаджиев, но е много зает и е трудно да си запазиш час за него. Ние ходим за детето при Лидия Пушкарова, общо взето съм доволна от нея, въпреки че ако има някакъв по-сериозен здравословен проблем препоръчвам Хаджиев. Rosina, За всичко, което те притеснява звъниш и казваш, още повече че е важно да следиш реакции след прием на лекарството. Обясниха ли ти поне за хомеопатията, как се приемат лекарствата и т.н.? Желая ви успех с лечението.
За Хомеопатията нищо не ми е обяснявала,но за нашите лекарства каза как да ги взема сина ми,то всъщност при какъвто и лекар да се отиде ти казва как да си вземаш лекарствата.Предупреди,че може да се обостри състоянието при първоначалния прием,това е.

# 86
  • велико търново
Освобождава ми се сутерен ата самостоятелна стая мес. май  някой ,ако търси на ЛС.
Роси ето за Мак Доналтс ,но чак да сме го чакали 12год. не мисля ;http://www.borbabg.com/?action=news&news=11578
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 15:44 от YSMIV4ICA

# 87
Здравейте, момичета! Записвам се да следя темичката като бъдеща търновска мама.
Искам да попитам някой има ли впечатления от козметично студио Галлен на ул. Н. Габровски? Или да ми препоръчате някое друго, от което сте доволни и е с поносими цени.
Някой по-назад беше питал за ЯМР - има такъв в МЦ Аркус Медикъл в Новата болница.
dessy encheva и на мен ми се ходи на йога за бременелки, но не знам има ли и къде. Ако имаш инфо - пиши.
Желая ви много слънчево настроение и хубави почивни дни!   bouquet

# 88
  • В.Търново
Освобождава ми се сутерен ата самостоятелна стая мес. май  някой ,ако търси на ЛС.
Роси ето за Мак Доналтс ,но чак да сме го чакали 12год. не мисля ;http://www.borbabg.com/?action=news&news=11578
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Благодаря за линка!  bouquet
Да ти кажа има 10г. със сигурност,не бях родила големия мисин,който сега е на 9г.4мес.,от както се чу тогава,че искат да строят Макдоналдс в града ни,но имало проблем с разрешителните или нещо такова.Още тогава знаех за зелената площ от страни на Изчислителния център,после се чу за терена до Медицинския,където сега е Била и на края до СВА-парк.Мислим в събота да отскочим да видим,аз не съм голяма почитателка на менюто им,но заради големия ще идем. Simple Smile

# 89
Днес си купихме Биг Мак. 4 лв. броя.
Добре беше хамбургера за мен, но за някой по- ящен едва ли ще му стигне.

Не ми хареса това, че бяха сложили горчица и лук- аз лично не обичам, но никой не пита .
Иначе е било голяма лудница. Zvezdolinka- добре дошла!
Не съм Деси, но да кажа, че йога за бременни има в Хепи Мамс- зад полицията, до новия параклис, на 5- ия етаж. Там може да им видиш програмата.

Общи условия

Активация на акаунт