Велико Търново и региона

• 128 597
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте , момичета. В тази тема се обдъждат много и най- разнообразни неща. Аз съм бременна и трябва да си избера генеколог, който в последствие да води и раждането. Желателно е да е специалист в секциото, защото най- вероятно това ще се наложи.
Предварително ви благодаря за коректните отговори. Държа да е в Търново, въпреки не много добрата слава на тукашното отделение. Вярвам, че и тук има добри специалисти.

честита бременност!
една моя приятелка ходи при д-р Паньова в "Невромедикс" и е доволна, май най-вече поради факта, че всеки път я гледат с ехографа, макар че по зК се полагат само 2 УЗИ. а иначе е мнооого рано да се мисли за родоразрешението, така че......
обиколи няколко доктори и виж кой ще ти вдъхне доверие Peace
моята приятелка, обаче, няма да ражда при Паньова. аз също няма да раждам тук-това за протокола Wink
Здравейте. Преди време бях помолила за мнения за частна градина за месец август.
Отказахме се от Алианс Франсез, записахме малки в Мечо Пух.
Има ли майки, чиито деца ще посещават занималнята месец август?
Защо се отказахте от Алианс. Ще работят през август и е на 5 мин. от дома ми. Аз имам съображения относно Мечо Пух...

# 691
За Паньова - моля ви, прочетете преди да си и помислите за нея, блога на Моник - Майка на ангелче  Praynig

Деси, това наистина е чудесна новина! Инициативността и креативното мислене винаги се възнаграждават рано или късно. Дано повече родители се възползват от този добър пример.  Peace

Има ли някой информация дали билетите за Сцена на вековете са изчерпани?

# 692
# 693
  • В.Търново
Някой може ли да ми каже лични впечатления от Д-р Маринова - гинеколог ..?
Благодаря предварително! Simple Smile
Включвам се със закъснение,бяхме на море.Категорично съм разочарована от Маринова като гинеколожка!Твърдо НЕ за нея! Ганчева също не препоръчвам,колкото да е добричка и любезна към пациентката!

Маринова щеше да ми направи беля в края на бремеността с големия.Хем си знаех това и отидох да се лекувам след време при нея,понеже исках всичко да е точно преди да забременея втория път.Вярно,че пуска изследвания,цитонамазки,микробиология,но всеки път изписва антибиотик и свещички и след като няма ефект отново и отново всеки път с нов антибиотик,докато станеш резистентна към тези лекарства и не ти действат,а става по-лошо.Организма се натравя с купищата лекарства изписани на посока от нея.И въпреки това отново се записах при нея да ми следи втората бременост,докато и тогамва в началото оплеска нещата и стигнах до болница,бременна в 1 месец.Слава Богу,закрепиха ме в гинекология и се преместих при Цочева.Добър специалист е,особенно за секцио,перфектен белег имам,зарастна всичко за нула време.Естествено че си платих,но е нормално да е така,след като исках точно тя да е водещата на раждането.От всички гинеколози в Търново 95% не стават!За това доста пъти съм ходила до Плевен,но този път няма да мога и ще се наложи да потърся Търновски доктор.
Какво мислите за д-р Бонева?

Ходих до сватбена агенция Сиана.Казаха ми ,че цената за видео за кръщене до 30мин. запис е 70лв.,което ми се вижда много!Жената там ми каза,че записа може да е и 35-40мин.,но като се изрази до 30мин. това означава,че записа може да е и 20-25мин.Така ми го обясни,което за мен си е оберджийство.Представям си за сватба от 3 часа запис каква сума ще искат!

Някакво друго предложение за видео заснимане за кръщене имате ли?

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 22:57 от rosinauzunova

# 694
Здравейте отново!
Бях писала преди няколко страници.
Скоро наближава и моята почивка (края на др седмица ) която избрах да е във В. Търново. Имам резерваций за един хотел в близост до Царевец.
Въпроса ми е дали има някакви събития който ще има около 4-7.08 в Търново? Не ми се иска да изпускам нищо  Grinning

# 695
Задавей, Реа, Ако обичаш опера, това е нещо неповторимо, което не е за изпускане. http://www.velikotarnovo.info/id-257/%D0%A1%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0 … %D0%BE-2011..html

# 696
Педикюр с OPI лак и декорация или френски педикюр с гел лак T3,  … ;Деси Стил"!- гледам появила се е още една оферта за нашия град. Салона ми е близо до работа, но идея си нямам какво е OPI лак или гел лак Т3 и дали салона си заслужава посещението. Някой има ли впечатления?

# 697
  • Велико Търново
Заслужава си.
OPI е марка лак малко на средния клас,гел-лак е лак,който издържа около 3 седмици,но не може да се махне в домашни условия.Педикюра на Десислава е страхотен,но не знам дали тя ще го прави.В момента съм с гел лак,но за 35 лв. защото е по хубава марка,но офертата определено си заслужава.

# 698
Задавей, Реа, Ако обичаш опера, това е нещо неповторимо, което не е за изпускане. http://www.velikotarnovo.info/id-257/%D0%A1%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0 … %D0%BE-2011..html

Благодаря ти за предложението.   bouquet

# 699
  • Велико Търново
Здравейте момичета,

Чета ви отдавна, но реших, че е крайно време и да ви се представя. Казвам се Антония, а в подписа ми е челядта. Може би с някои от вас се познаваме?

Не знам дали на някой ще му е от полза, но влизам да споделя инфо за диетолог в Търново. Д-р Цветан Димитров от Плевен е започнал да преглежда в хотел Янтра. Веднъж месечно идва. Останах много доволна от прегледа и от изготвения ми план. Сега остана и да почна да го спазвам.

Доктор Бонева се води детски гинеколог. Водила съм голямата ми дъщеря при нея - доволна съм.   

# 700
Здравейте момичета,

Чета ви отдавна, но реших, че е крайно време и да ви се представя. Казвам се Антония, а в подписа ми е челядта. Може би с някои от вас се познаваме?

Не знам дали на някой ще му е от полза, но влизам да споделя инфо за диетолог в Търново. Д-р Цветан Димитров от Плевен е започнал да преглежда в хотел Янтра. Веднъж месечно идва. Останах много доволна от прегледа и от изготвения ми план. Сега остана и да почна да го спазвам.

Доктор Бонева се води детски гинеколог. Водила съм голямата ми дъщеря при нея - доволна съм.   

Здравей, Тонита, добре дошла.

Може ли координати на доктор Бонева, голямата ми дъщеря ми има бяло течение, което не изчезва и трябва да я заведа на доктор. Благодаря предварително.

# 701
  • Велико Търново
Здравей, alex99,

Кабинета й се намира на 4-ти етаж в поликлиниката, до този на Маринова. Не знам кой номер е. За съжаление нямам неин телефон.

# 702
привет Тонита Hug успех с диетата! аз много исках през двете ми бременности някой да ми направи диета, от която хем да си набавям необходимите вещества, да е съобразена с анемията ми и да не качвам килограми. пък то какво стана-отивам при гин., казвам и, че съм обядвала само резен диня и тя вика"ауу, браво!" отивам при хематолога и тя, втрещена от безобразната ми кръвна картина, ми казва"без месо да не сядаш на масата" Crazy

alex99, дано това бяло течение да се дължи на хормоналните промени, свързани с пубертета Praynig

# 703
Реа, ето един сайт с полезна информация за ВТ: http://www.velikoturnovo.info/faq.php. Може да използваш телефона на турист. център и да попиташ за спектакъла "Звук и светлина", понеже иначе няма изнесена информация дали ще го има (не се научиха, ееей  Rolling Eyes ).  Дано си изкараш чудесно отпуската тук  Peace

Юле, благодаря за информацията за билетите.

Имам един малко шантав въпрос - трябва ми ретро-диско-стара-демоде рокля Simple Smile Ще ходим на рожден ден като темата е диско от 70те и 80те. Обувки успях да си намеря в гардероба на баба ми (ярко червени, лачени, с дебел ток - екстра!), но дрехите изглежда всички са ги разчистили. Та, ако някоя мама има къса черна, бяла, червена рокля (може и бална, ако е от края на 80те и началото на 90те) съм готова да я купя на разумна цена Simple Smile Същото важи и за ретро аксесоари - очила с големи рамки, пластмасови бижута и пр. Мисля да обиколя и по някои рови-ровита, белким там ми излезе късмета. Ако имате някакви идеи, моля споделете.   bouquet

# 704
Здравейте на всички. )
Извинявам се за безпокойството, но ще се радвам на малко информация.
Ще гостуваме в града за 1нощ, (сряда) и бих искала да попитам за следното нещо.
Харесали сме х-л Търнава (на ул. Иван Вазов 6). От хотела обясниха, че нямат собствен паркинг, но в близост имало 2паркинга.
Интересува ме каква е цената за паркиране? на час, на ден?
И евентуално има ли наоколо къде да се паркира и без пари. )

Също, за х-л Царевец, твърде далеч ли е от х-л Търнава, или не чак толкова? (ще сме с малко дете и евентуално от там до другият хотел ще се придвижваме пеш).

Общи условия

Активация на акаунт