Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 28

• 75 564
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Споделям чудесен уикенд: сватба, весело настроение и красиви пейзажи. И се отчитам с червени сандали на ултра висок ток, учудващо удобни за несвикнали на такива обувки. Благодаря още веднъж за съветите.

# 721

Много смело, но и аз май имам нужда да се обличам така...
На вас помага ли ви рязка смяна в стила или пък просто добавяне на доза лудост... ей така за справяне с някои от онези моменти, в които човек губи равновесие и има силна нужда от промяна! Дали високите токчета променят гледната точка, а ярък цвят емоцията... ?

# 722
  • Варна
crazy chick за нищо и аз ровя за подобни, но да са плетени.
Дали сте обсъждали по-напред ,че не бях редовна лятото...
Тези Bicolor pants http://www.vogue.it/en/trends/shop-the-trend/2011/07/bicolor-pants
Нещо започнаха да ме вълнуват, особено във варианта клин.
http://www.lyst.com/clothing/see-by-chloe-navy-bi-color-knit-pant/

# 723
Фарскейп, чудесни сандали, със сигурност си изглеждала зашеметяващо Heart Eyes
Между другото, най-накрая някой, който иска съвет в темата и после показва, поздравления  Wink  Peace

Точно щях да питам за легингс, мислех, че са вече тотално аут, но като гледам май не е така. Смятам да се обзаведа с нови.

Kolches
, благодаря ти, много си мила Grinning

Да не съм без картинка - дъщерята на Къртни Лав и Кърт Кобейн и Рийз Уидърспуун за Мари Клер  Sunglasses

# 724

имам подобен панталон с кант,само че моя е много ситно бяло и черно каре с кант в бяло и червено,мислех да го прибирам,докато му дойде отново звездния миг,ама той май дошъл Grinning
Нямаше кой да ме снима,иначе щях да покажа аутфит-а от 15/09 Rolling Eyes

Много харесвам Рийз Уидърспуун.

Фарскейп,и на мен ми харесаха сандалите Peace

# 725
  • София
Благодаря ви, много набьрзо и в последния момент ги купих, но пьк ве4е бях наясно какво тьрся Hug

# 726
Напоследък силно ме вълнува тази комбинация и най-вече цвета на роклята . Тук намерих само един пуловер в подобен  Thinking цвят .

Не съм се наситила на лятото още ! Иска ми се това хубаво време да продължи ... до безкрай . Колелото , късите панталони , сандалите , да диша тялото ми , да усещам слънцето по кожата си . Отдавна не съм се доближавала толкова до спомена за свободата на детството и свързаните с него усещания . Хубаво лято беше !

# 727
Тези панталони с кант веднага ми навяват мисли за жокеи. )
Не бих тръгнала с такъв, освен за спорт. )

nice, за коя рокля става въпрос? На мен ми зарежда страница с дама облечена в блуза и пола. )

# 728
Тези панталони с кант веднага ми навяват мисли за жокеи. )
Не бих тръгнала с такъв, освен за спорт. )

nice, за коя рокля става въпрос? На мен ми зарежда страница с дама облечена в блуза и пола. )

А , така ли ? Цъкни на следващата картинка , излиза стрелка с надпис next в дясно .

# 729

Общи условия

Активация на акаунт