Машина за хляб -41част

• 84 298
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Така правих кекс и хляб, но исках нещо като тутманик и arina в другата тема, бе така мила да ми даде рецепта, обаче като не зная кога звъни и сложих сиренето по някое време след първия час и то изчезна. Не че не става за ядене. Вкусно е пак, като солен кекс е, но сиренето се е стопило.
Затова ми се искаше да знам кога звъни това чудо на дългата програма.

# 691
Сиренето винаги ще се стопи, когато и да го сложиш. Мисля че изварата се съхранява при печенето , ако искаш пробвай с извара и сирене смесено.
Иначе аз при тутманици си използвам машинката за месене и втасване на тестото и си пека във фурната, сиренцето на по-едричко и все нещо някъде си остава.

# 692
mama Tin, на мен ми хареса рецептата за овесения хляб. Тъкмо се чудех какво ли количество от брашното мога да заменя с тях. Като пробвам ще споделя.

И една молба имам, някой може ли да пусне рецепта за хляб, от който да се режат хубави сандвичи, малко по-сбит така да се каже, защото нашият винаги става много пухкав и мек, но трудно се режат филии, а може би просто рецептите трябва да се модифицират newsm78

# 693
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ДЕСПИНА първо бих те посъветвала да отидете във Метро и да си поискате книжката на БГ.Във книжката,поне за моята Аляска не пише времетраенето на самите програми и съответно колко минути меси,колко мисли и кога писука за добавка,но това не трябва да те отказва да си вземеш книжката с упътване.Там има много друга полезна информация относно температурата на продуктите и всякакви такива работи.

# 694
Всичко има в интернет и може де се спести ходенето в Метро.Там едва ли ще  дадат друга кижка.На английски упътване няма ли?А и ти щом си правила вече хляб,значи много от нещата са ти ясни.Тутманик аз меся в машината но пека във фурната,като го оформям и слагам сирене преди това.Винаги резултатът е уникален и сиренето не се губи.Ако е омесено всичко в машината ще се загуби,няма как при толкова премятане и топлене Peace

# 695
  • Варна.....
Момичета (и Момче  Mr. Green)
Трябва ми рецепта за хляб с маслини, без сирене оп  възможност!
Предложения?

# 696
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момчетата ей сега ще извадят пушката,особенно единия го държи постоянно зареден.

# 697
Момичета (и Момче  Mr. Green) Hug
Предложения?
няма никакъв проблем към основната ти рецепта за хляб да прибавиш маслини и ще получиш хляб с маслини  Laughing  ако не сложиш сирене - няма да получиш хляб със сирене.
аз взимам 12-15 маслини , обезкостявам ги и ги нарязвям на 3 на 4 . после ги овалвам в брашно за да не добавят течност в тестото.

# 698
  • Варна.....
Момичета (и Момче  Mr. Green) Hug
Предложения?
няма никакъв проблем към основната ти рецепта за хляб да прибавиш маслини и ще получиш хляб с маслини  Laughing  ако не сложиш сирене - няма да получиш хляб със сирене.
аз взимам 12-15 маслини , обезкостявам ги и ги нарязвям на 3 на 4 . после ги овалвам в брашно за да не добавят течност в тестото.

Тенк ю пипъл!!!
Отивам да го правя!!

# 699
Благодаря много за отговорите!   bouquet
Ей сега зареждам машинката за сутринта!  Flutter

# 700
  • София
Здравейте,момичета и момчета!
Благодаря на всички за помощта за избор на подарък!
Да се отчета:
Купих от Метро машинка "Ронсън".Много се хареса на рожденничката,така че моите притеснения баха излишни.
Още веднъж, Благодаря на всички!
Приятен ден!

# 701
Здравейте момичета, купих си наскоро машина за хляб и съм много доволна, но към нея се оказа, че нямам мерителна чашка и лъжичка. Можете ли да ми кажете от къде да си купя  newsm78?

# 702
Здравейте момичета,  #2gunfire  купих си наскоро машина за хляб и съм много доволна, но към нея се оказа, че нямам мерителна чашка и лъжичка. Можете ли да ми кажете от къде да си купя  newsm78?
ако питаш и момчетата бих те посъветвал да не си купуваш , а да свикнеш да слагаш на око. грешка няма .
иначе потърси в магазини за домашни потреби или от рода на "всичко за 1 лев"   bouquet

# 703
Най хубавите хлябове които съм яла са на майка ми - всичко слага на око, обаче хляба става един път! Право е момчето Бат Бонго Peace Но може да си купиш мерителна чаша , има такива разграфени за захар, брашно, мляко, ориз, тъкмо ще я ползваш и за готвене.

# 704
Здравейте момичета,  #2gunfire  купих си наскоро машина за хляб и съм много доволна, но към нея се оказа, че нямам мерителна чашка и лъжичка. Можете ли да ми кажете от къде да си купя  newsm78?
ако питаш и момчетата бих те посъветвал да не си купуваш , а да свикнеш да слагаш на око. грешка няма .
иначе потърси в магазини за домашни потреби или от рода на "всичко за 1 лев"   bouquet

Благодаря много за съвета. Аз така и правя де - ползвам една разграфена стъклена чаша и май и занапред ще продължавам така  Wink

Общи условия

Активация на акаунт