Нека украсим деня с най-прекрасните цветя

• 83 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • ГОре на черешата...
Кой питаше за марантите - ако са със сухи крайчета на листата, значи им е сух въздухът и трябва да се пулверизират - марантите много обичат такова пръскане.

На тези астри/богородички ние им казваме седенкарска ружа /явно от нея навремето момите са си правили китките, дето са им ги крали ергените по седенките  Mr. Green/- обожавам ги, майка ми винаги е имала в градината, даже на село хората ги садят заедно с...а де, избяга ми името newsm78, ние им казваме дупенца Embarassed - по кавалите на фитарите с пипер и домати.
А си спомням, че от седенкарска ружа на всеки 15-ти септември носех за учителите огромни букети - страшно красиви разцветки има, а и не само такива прости като на снимката, а и много кичести, като топки...

# 736
  • Варна
Обожавам богородички, наистина са страшно красиви цветя Heart Eyes

# 737
ku4o,недей така с тия снимки на фуксии,че ще ми спре сърцето! Wink Ама много са красивииии!!! Heart Eyes Аз обожавам фуксии,имам вкоренени няколко и направо съм готова на размяна. Peace Не знаех,че има и дворна ,сега и с това ме зарибихте! ooooh! От къде ги поръчвате?Включете ме в сметките следващия път ,моля! PraynigМного красиво коледниче ,моето по коледа не цъфтя,нищо чудно да ме изненада и мен по някое време.  Simple Smile

# 738
Нези, в http://gradina.zamakabg.com/ предлагат градински фуксии, а също мисля, че преди време и в ,,Стрелиция,, имаше.

# 739

Общи условия

Активация на акаунт