Кое име да изберем- Виктория, Емилия или Вероника?

• 7 205
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
  • София
е, не знам...аз съм я чела...началото на 90-те...до 4-ти клас и ние учихме руски, баба ми в къщи говорише за руски...английски...не помня преди 7 клас изобщо учила ли съм такова чудо... книгата я четох около 5-6 клас евентуално... просто така ми идват на езика тези имена...

# 46
Моят фаворит е Виктория, макар че много Виктории станаха напоследък. Даже голямата ми дъщеря исках да е така. Само че мъжа ми вика Да бе и като я викнеш на площадката още 5 момиченца да се обърнат. hahaha
Вероника също ми харесва. Малко по-малко. Емилия изобщо не ми харесва. Предпочитам Емили, нищо че съм фенка на нашенските имена.

# 47
  • Габрово
Гласувах за Емилия.

Вероника, хич не ми харесва, а Виктория е много популярно напоследък, което лично мен веднага ме отказва от дадено име.

# 48
Изумена съм колко хора харесват Емилия. Явно е излязло вече от бабешкия си период, а и някак се е дистанцирало от модата с Ема/Емма, което винаги ми е звучало ужасно.

Гласувах за Вероника, едно от любимите ми имена. Бих си кръстила така детето, беше ми в списъка. Не бих го съкращавала по никакъв начин. Към детето си и без това се обръщам основно с "мила" и "миличка", когато имам нужда от галено и неофициално обръщание. Не изпитвам потребност да съкращавам името.

# 49
Ако трябва да си призная, аз пък винаги съм се чудила ти защо не го харесваш Thinking
За мен е много нежно и приятно и винаги е било такова, никога не ми е било бабешко, не е често срещано...

# 50
По мое време само баби и лелки се казваха Емилия. В момента е най-разпространено сред жени на около 50-55г.
Иначе не ми харесва, защото ми навява неприятни асоциации  Laughing
Ема ми е много грубо, звучи ми като Деса, Дида, Нела, Мима и от сорта.
Емили много ми харесва, нежно и красиво е.

# 51
Емилия е ок Wink

# 52
  • София
Аз харесвам Ейми...много повече от всякакви Емили, Ема и Емилия и подобни...

# 53
Емилия никак не ми харесва.
Вероника е хубаво - Вера, Рони.
Виктория ми харесва най-много, а аз не познавам нито една Виктория от познатите ми дечица.
Това с масово разпространените имена е малка заблуда, защото не са чак толкова разпространени, че всяко 2-ро да се казва по един и същ начин.
А пък и колкото повече хора носят едно име, толкова самото име и човек е "по-силен". Най-уязвими са хората с уникални имена /по разните номерологии го пише/.

# 54
  • София
мда...иии разбира се, ей сега им повярвахме, че точно от това зависи "силата" на един човек...

# 55
  • с/у ОколоМръсТното
Емилия.
Но малко по-хубаво е само Емили.

# 56
Ориентирахте ли се към име? Simple Smile

# 57
О, Естел  Hug

# 58
Много ми беше интересно да видя резултатите от анкетата, но за мен всичко казано има по-скоро статистическа и информативна цел.
И трите  си остават и съм сигурна, че като видя детето си интуицията ще ми подскаже кое от трите имена ще му подхожда най- много. Дано всичко мине благополучно и ще се похваля.   bouquet

# 59

Общи условия

Активация на акаунт