Кое име да изберем- Виктория, Емилия или Вероника?

• 7 205
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм за Виктория  Peace

# 61
Виктория много ми харесва, но гласувах за Емилия...защото около нас има доста деца с това име.

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 14:56 от Galeto.

# 62
  • Някъде по Дунава
Виктория

# 63
От изброените съм за Виктория

# 64
Майка ми се казва Емилия. Приятелите й я наричат Лиа,а непознатите Еми. На мен и двете ми звучат много нежно, но по необясними причини гласувах за Вероника-име,което харесвам наистина много, но за съжаление има много малко умалителни. Познавам една представителка на името, която от малка всички наричат Вики. Виктория по-добре го изключи от списъка тъй като в България вече има прекалено много Виктории. Mr. Green

# 65
 Емилия. Виктория е вече безкрайно изтъркано, а Вероника не ми харесва, твърде е претенциозно и капризно за моя вкус.

# 66
Авторката на темата е пропуснала да ви уведоми, че бебето й е кръстено Виктория.

# 67
Вероника-име,което харесвам наистина много, но за съжаление има много малко умалителни.
Дългите имена не може да имат малко  умалителни. Могат да се измислят безброй, но според мен класическите Рони и Ники са достатъчни.
Аз Вероника не бих го съкращавала, губи му се цялата красота. Едно от любимите ми имена е.

# 68
Авторката на темата е пропуснала да ви уведоми, че бебето й е кръстено Виктория.
Да й е живо и здраво!

# 69
Да й е живо и здраво!

Благодаря!!!!

Общи условия

Активация на акаунт