Хайд Парк 6

• 53 773
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 1 440
  • у дома
аз къде ли да се турна  newsm78
9 М. 7Д
да,добре ми звучи  Joy

# 1 441
аз къде ли да се турна  newsm78
9 М. 7Д
да,добре ми звучи  Joy

Joy Joy Joy Joy това по десетобалната система ли?  newsm78

# 1 442
  • у дома
не,по 9-то балната Embarassed

# 1 443
  • Варна/UK
Много се радвам за вас, Мате и Дар Hug Знам, че няма ни изложите... Малко ви завиждам Embarassed

Малкият уж свали Т, ама сега отново има. Има зачервено гърло и оттам идва цялата работа. Ще да е нещо вирусно, че има и други болни от градината. Като му спадне Т почва да дивее и се радвам за това Simple Smile Кучето ми нещо е полудяло, че от вчера бяга като хамаво из апартамента и лае. Голям кеф му е и май си мисли, че някой го гони. Ходи само в стаята на детето и му краде играчките, после ги крие, малкия се сърди, абе голям цирк сме. Алекс ми каза, че съм луда... Натам отивам, право е детето. Joy
Днес в аптеката ми каза:"Ей, лудо жено..."

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 20:14 от luska

# 1 444
ние днес вече сме по-добре.Останаха само едни сополи дето се разтягат от тук до Варна.Такива до сега не бяхме имали.
Люска,миля че това е актуалният вирус.Аз се радвам,че го преборихме без антибиотик.Обаче след 2 денонощия с 38,6 и без да се повлияе от нищо ми се беше свило сърцето.Бързо оздравяване на всички

# 1 445
ааааааааааааа, може и за скромност. една мата, две мати...
на мен 10 Мати(по десетобалната разбира се) Mr. Green

# 1 446
  • Някъде в България
Айде стига се фукахте, ами пишете  как са ви децата. Разбрах, че Алекс на Кристи се оправя, но другия...и малката госпожица с ангината... Thinking

И...добро утро забравих да кажа! Hug

# 1 447
  • Варна/UK
Добро утро  bouquet
Алекс не е вдигал Т от вчера, което е успокояващо. Но от тия гадни сополи и секрети започна да кашля, но така е всеки път. Я кажете какво ви е мнението за домашно приготвен мед от връхчетата на борови иглички? Като бях малка майка ме лекуваше така, когато бях с кашлица. Преди месец една приятелка ми донесе от Родопите два буркана боров мед и тази сутрин дадох една лъжичка на Алекс. Някоя от вас давала ли е на децата, когато са били с кашлица? На мен ми помагаше много, но все пак е било преди много години и да не забравяме, че качеството на всичките храни беше къде, къде по-добро тогава.

# 1 448
  • Вън от пространство и време
Добро утро!

Всички дечковци бурзо да оздравяват, че лудориите нямат търпение да чакат!

Люска, мед от борови иглички и на мен са ми давали и много ми харесваше. За ефект не помня. Обаче внимавай с количествата, че има опасност от алергични реакции. Иван беше (вече май го израсна, слава Богу) с много чести кашлици от сополи. Понякога ни помагаше чай от лайка или бронхопам.

Мен ме пишете в отрицателните стойности в обявената класация. Нещо много съм се спихнала напоследък.

# 1 449
  • Варна/UK
Смятам да му давам по една лъжичка в чая, както направих тази сутрин с малко лимон. Като цяло е добре, останаха само сополите и кашлицата. Даже досега бяхме навън да рисува с тебешири. Това е новото му занимание, а утре ще ходим в Морската градина.

# 1 450
  • у дома
Пак е с Т,но вече под39*.
Гърлото и е по-добре и щом успя да ме изкара извън нерви,значи е оздравяла.
Сега пък да пие бирена мая-отзиви,ако сте давали?
пп мед още не съм давал

# 1 451
  • Някъде в България
Уф, какви ли не л....на съм пила като малка, защото бях много болнава. Много боров мед съм изяла и с просо, и с пчелно млечице, и черна ряпа със мед. захар...не помня много за ефект, но от една лъжица на ден нищо няма да му стане. За бирената мая не съм чувала.

# 1 452
Бирената мая е друг начин за даване на витамин Б комплекс. Пиенето на безалкохолна бира е по-евтино и еднакво полезно Simple Smile

# 1 453
  • Варна/UK
И аз вече не знам какво да му давам, защото едно разбрах - сополи и кашлица си има най-малко седмица, независимо какво му давам. Сутринта му дадох и сироп за кашлица и като се почна една кашлица, чак съжалих за сиропа. Явно втечнява секретите и го дразни ужасно. Едва е заспал сега на обяд, защото се дави от кашлица.

# 1 454
  • София
не му давай сироп за кашлица на своя глава - в момента детето кашля от секретите, които се стичат в гърлото, сиропът едва ли ще помогне, най-много да предизвика откашляне и да не спре да кашля.
за да спре кашлицата, трябва да спрат сополите  Peace

за да не кашля като легне помага да легне на страни, ако се съгласи Peace

Общи условия

Активация на акаунт