Хайд Парк 6

• 53 759
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Варна/UK
Оф, тя лекарката ми каза да му го давам, ако кашлицата се засили и затова му го дадох тази сутрин. Обаче май няма да му давам повече да видя какво ще стане. Наистина цялата работа е от секретите, защото кашля предимно като легне или сутрин като се събуди. Всеки път е така като е сополив. Сополите почти изчезват и се надявам и кашлицата да отшуми до няколко дена. Ще се опитам да го сложа да спи настрани и ще го обръщам, ако трябва Simple Smile

Мога ли да тегля една на ЕОН, че от вчера до момента тока спира около 10 пъти за около минута всеки път #Cussing out Пиша една курсова работа и давам сейф постоянно, ама с това спиране на тока все нещо ми се губи. Компютърът ми се побърка, телевизорите и те, климатика издава звуци постоянно...

# 1 456
  • у дома
Кристи,как сте?  Hug

# 1 457
Добре сме.Сополите ни до сега бяха от зад,обаче педи ми каза за едни капки и днес вече духаме носа както си трябва.За кашлицата давам синекод.Дори днес не е кашлял.Ходихме на дълга разходка из мола.Бях му обещала като оздравее да го водим в патиланци,но там беше затворено,та бяхме в мола.Ходихме да играе игри в playground,на меню в кентъки и за капак накупихме един куп желирани октоподи,крокодили,змии и други подобни.Сега ги яде и умира от кеф.

# 1 458
  • Варна/UK
Добро утро! Hug Дано всички болни днес да са по-добре!
Ето малко хумор за започване на денят ви с усмивки Simple Smile

ОБЯВА: Продавам жена си. В добро състояние е. Регистрация - 1988 г., обем на гърдите - 2 литра, мощност - 100 децибела, пробег из магазините - 78 000 км, цвят на купето - блондинка, фасада - ежедневно боядисвана. Поднася на завоите. Няма спирачки. В комплект с 30 чифта обувки! Може бартер за 2 каси бира! Joy

# 1 459
Добро да е. И всички болни да оздравяват. Здравите- да се радват на живота.

# 1 460
 Cry Cry Cry
Как можа да пуснеш точно това Sad.Умирам да ходя някъде.Море не обичам много,ама сега като знам че не мога да ходя ми липсва.На моя мъж още не са му върнали всички документи, та затова ще пропуснем тази година.Не мога да го навия за почивка с обществен транспорт и това си е.

# 1 461
Завърнах се в цивилизацията и нета... Laughing Laughing Laughing Записах детето на градина. Русенките да се организират за среща Praynig Ще се обадя на Дефи, че само нейния номер имам. Връщам се да ви чета...

# 1 462
  • София
Дар, къде изчезна статията "Следосиновителната депресия" от блога ти - беше супер ценно четиво, исках да я пратя на една бъдеща мама, но я няма, може ли да се възстанови.
Прости ми, знам че не ти е до това, но е ценна, не ми се иска да се загуби  Hug

# 1 463
Ние се завърнахме благополучно от двуседмично скиторене по планините.
Детето, което изкара два бронхита през юли и тръгна на път сополив, след два дни на планина спря и кашлица, и хрема, знам си аз, че планината е нашето място.Бобо отново беше очарован, за първи път се вози на лифт, катери се като козичка по баирите, яде с мръсни ръце боровинки, малини, къпини, диви ягоди и не малко пръст покрай тях, мокри си ръцете и краката в студени езера, лови раци и  ,т.е. наблюдаваше ловенето им, язди кон, вече съвсем уверено.На всяко от общо четирите места на които бяхме намираше по едно мило и чаровно създание за което казваше "приятелката ми", че накрая и аз се обърках.Канеше дами край наша та запалена камина, на друго място друга приятелка кани да играят хоро, абе зодия "везни", к,во ги правиш Simple Smile/Ей, да не се обиди някоя "Везна", ама са непоправими чаровници и флиртаджи, да не кажа любовчии,ама и да го кажа, така си е!/

И тримата отслабнахме с около кг, Бобо щото много има нужда, но днес сме на пица и бира /последното за нас, с таткото/така че май няма да си задържа много-много летните килограми.

За първи път се опитвам да правя ликьор от диворастящи плодове с любезното съдействие на Бобовата баба, която дистанционно ме наставляваше, да видим какво ще излезе.

Имахме много слънчеви и щастливи дни, приключения, запознанства, приятелства-стари и нови.
Беше славно лято, което за съжаление е към своя край,след седмица- отново на работа и градина.

# 1 464
  • Варна/UK
 Светкавица, добре дошли Hug

Радвам се за вас, че сте изкарали чудесно, ама най-се радвам за Бобо, защото се е надивял Grinning Планината е най-хубавото място за децата, това е и мое мнение. Тоя гаден влажен въздух във Варна, съсипва децата ни. При други обстоятелства, бих се преместила за няколко години някъде в планината, докато Алекс израсте всички болести.

# 1 465
  • Някъде в България
Добро утро, момичета! От днес отново съм на работа. Малката плаче като я оставям и ми къса сърцето, но нямам избор...Я кажете колко време беше адаптацията на вашите деца с яслата /градината/? Аз я водя при една жена, но по принцип питам. Чудя се правилно ли постъпих, дали в яслата би и било по-добре Sad Ох, ще откача...Чувствам се безсилна да и обясня защо я оставям Cry
Пожелавам ви лек и спокоен ден! Hug

# 1 466
  • Варна/UK
 elitto, напълно нормална реакция на дете, което се отделя от мама. Алекс като тръгна на градина също имаше ревове и истерии, които ми късаха сърцето. На няколко пъти ми се искаше да се върна и да го прибера, но не го направих. При него адаптацията беше за около месец и сега не иска да си тръгва от градината. Не знам как ще се получи с детегледачката и се надявам и при вас нещата да се нормализират бързо. За малките е странно защо ги оставяме и се страхуват. Аз всеки път казвах на Алекс, че мама има да свърши една работа и ще го прибере у дома след това. Всеки път като ходих да го вземам се прегръщахме и целувахме и той ми казваше:"Мамо, ти дойде" Simple Smile Милият, какво ли си е мислил, докато ме е чакал. Аз му казвах, че винаги ще идвам, просто го оставям да поиграе с децата. Мисля, че по-лесно децата свикват, когато са сред други деца (мое мнение), но при всеки е индивидуално. Ще се справите, просто се иска време. Успех в работата, мила! Hug

# 1 467
гутен ви сабахлен.
трудна работа това с градината. алекс е сега във ваканция, още една седмица, но преди да почне ваканцията пак правеше стачки. серга надеждата ми е в малкото дарче, щото май заедно ще са в градината. надявам се да няма издънки, по простата причина, че всички трябва вече да бачкат и няма как да ги дундуркаме удома, и език трябва да учат двете малки фръцли.
но алекс от най-малкото се впряга и не иска на градина, а тази в която ходи е наистина най-доброто, което може да се намери.
ако човек може да си го позволи, прави компромиси, ама кат си на бач, няма начин. така че, налага се да сме железни. реве, нереве, ще ходи.

# 1 468
Елито,незнам какво да ти кажа.След няколко дни и мен ме чака същото.Вчера ходихме на разходка до Рилския манастир.Всъщност често ходим там.Разхождахме се по пътечките,а аз си мисля че другия месец по това време Алекс вече ще е на училище.Трябва да се радвам че момчето ми вече е порастнало,а сърцето ми се е свило и аз незнам защо.

# 1 469
Добро утро, момичета! От днес отново съм на работа. Малката плаче като я оставям и ми къса сърцето, но нямам избор...Я кажете колко време беше адаптацията на вашите деца с яслата /градината/? Аз я водя при една жена, но по принцип питам. Чудя се правилно ли постъпих, дали в яслата би и било по-добре Sad Ох, ще откача...Чувствам се безсилна да и обясня защо я оставям Cry
Пожелавам ви лек и спокоен ден! Hug

Една седмица рева с баба си. Като казвам рева, значи почти по цял ден. И после изведнъж му мина. След две седмици тръгва на ясла и пак очаквам същите драми. Спокойно, ще свикне.

Общи условия

Активация на акаунт