Хайд Парк 6

• 53 749
  • 1 529
  •   1
Отговори
# 60
Трай сега, никой не се сеща, че директорката пазарува в неделя за цялата седмица, та се чудя да повдигна ли пак въпроса. Ама имам работа и не ми се занимава.

# 61
  • София
ако искаш мога аз да го подвигна  Joy Joy Joy

# 62
Ха ха, искам Simple Smile

# 63
на маймунджулъци не го уча, не мога да се конкурирам с образованието в детската, но почти всяка вечер има нещо от сорта:

Нико рисува със зелен фулмастер

Маммма - Сега ще ти взема зеленото и вече ще си е мое
Нико      - Няма, не ми пречи
М.          - Ще ти преча на нааана наааа
Н.          - не ми го взимай
М.          - Взем на нааааа нааа
Н.          - Даааай си миии гоооо - много си лоша
М.          - Дааа и подла съм също

ей такива ... следва гонене, крясъци и рев,  включва се кучето - накрая Калин ни разделя в различни стаи  Joy

# 64
  • София
не мога, тъкмо го измъкнах цитата и си помислих за хората, чиито деца ходят там... и ми стана гадно... абе мека Мара съм Sad

# 65
Аууууу, изпуснала съм Хайда, направо не мога да повярвам Sad

# 66
  • Някъде в България
Добро утро! Къде ли е ранобудната Мата днес Thinking Сигурно пак бърка някои вкуснотии Grinning Аз да си призная очаквам някоя изпробвана рецептичка от нея Embarassed я за козунак, я за друга закусчица, само да е с продукти, които са възможни и в наше село Praynig

# 67
Аз като вечно неразбрала да питам Мата какви хапчета препоръчва и за какво.Знаех че съм изтрещяла,обаче вчера беше върхът.От няколко дни кашлям само сутрин и като ме загложди че имам рак на белия дроб,чак лошо взе да ми става от притеснение.След работа отидох на рентген.Обясних на жената там че искам снимка на бял дроб,защото майка ми почина от рак и съм притеснена дали имам и аз.Добре че рентгеноложката беше готина и го обърна на майтап.Когато ми стана готова снимката и резултата написан на листче ме посъветва да си хвана гадже.От съвета ще се въздържа обаче май съм за един друг лекар дето лекува мозъка.Миналата седмица изтормозих личния да ми прави пълна кръвна картина.Сега реших да не го тормозя да си хаби талончетата заради мен та затова на своя глава...Мата,ако мислиш че ще имам файда от твоите лекове,давай ги ,че положението е сериозно Embarassed

# 68
бунджур, начи...
станала съм естествено рано, как инак.
ще правя гофрети, вчера си купих машинка. после еклери и мусака...гръцка.

препоръчвам серопрам. твърде добро нещо. пречи на бързото разграждане на серотонина в организма.
към това препоръчвам ай от маточина и жълт кантарион, бани със същите съставки, много секс и ходене редовно на козметик. Wink

не за да се фаля, ама нали знаете какви козунаци правя...
http://matakosmata.snimka.bg/experiment/welikden.230224.5436041
ще правя утре може би, ще дам после рецептата.

елито, пробвай се с изварената ми торта. лесна, йовтинка и вкусна много...

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 08:36 от matakosmata

# 69
това пък какво ли беше newsm78 .С тая хламидия дето лекувам Sick
Прати един козунак за зетя,че нещо много кльощав върви Praynig

# 70
Антидепресанти само след консултация с психиатър. Мъж ми пи едни, дето направо почти го вкараха в гроба, понесоха му много зле, докторицата се оказа некадърна, та сега случи на лекар и пие едни, от които е поносим.

Големият келеш тази сутрин станал, облякъл се, приготвил се за градина и събудил баща си. Това се случва за втори път. Предният беше миналата година. Все се чудех кога ще се случи пак. Значи догодина пак да очаквам проблясък Simple Smile. Не можах просто да се сдържа да не се похваля. Факт е, че и добавките, които му давам имат ефект. За месец на рибено масло и магнезий има напредък. Ходи си и на занимания, естествено.

Само тоз учител по акордеон къде да го намеря, да му се не види.

# 71
  • Някъде в България

елито, пробвай се с изварената ми торта. лесна, йовтинка и вкусна много...
Дай рецептата де! Разкошен козунак!  chef Велика си! И както рече убава и кадърна Grinning

# 72
КУДКУ, серопрамът не е бъш антидепресант. аз си падам по по-натурални неща...

кристти, квото и да лекуваш, начини си има Wink
без майтап, сексът е изключително важен след една определена възраст.

моето пък изяде днес един задвратник. абсолютно обмислен. сега ми е гадно...тя вече забрави.
ми писна ми бе. за всяко нещо, което не и пасва и блъскане и удари. аз да не съм боксова круша.
знам, че сега се адаптира, ама почна да ми писва. и аз съм човек и имам нерви, мамка му.
после ми каза, че съм лоша майка и ще ме хвърли от балкона. гадина. аз и казах, е като ме хвърли, ще ме убие и после няма да ме има.
веднага преосмисли решението си и каза, е няма да ме хвърля.

мдам, елито, ем съм велика, ем красива, ем добра и умна. жена-мечта. и скромна съм...най-вече.

на-рецептата

кило извара, 200 грама захар, 4 яйца, 150 грама маргарин. едно пакетче ванилов пудинг, може руф, може оеткер. 100 грама плодове от компот с големина на орех малък. демек, режеш по-големите на кубчета.

аз ползвам масло вместо маргарин, не го понасям...

смесваш захарта с маргарина, разбиваш с миксер да стане кремообразно, добавяш яйцата едно след друго, после изварата и пудинга, както е от пакетчето.
намазваш една тортена форма с мазнина, изсипваш, гарнираш с плодове, може и без и печеш на 200 градуса час. последните 15 минути евентуално с фолио отгоре, да не изгори. на средна шина в печката или малко по-надолу. после оставяш да изстине окончателно във формата и след това отваряш пръстена...

това е базовата рецепта. аз правя вариации, слагам есенции, правя отгоре желета

# 73
а набухвател? newsm78 маичка, туй-онуй Tired

# 74
  • Някъде в България
Бакплувер няма ли? И аз ползам само краве масло и се радвам, че маргарина може да се замести. Мерси много! Hug

Общи условия

Активация на акаунт