Мамино синче

• 24 537
  • 319
  •   1
Отговори
# 315
Доста често се вслушвам и в съветите й - не съм сгрешил досега. Естествено, винаги аз я питам, не е като тя да ми се бърка...и в един момент се замислих, сигурна в очите на много жени и аз съм мамин син  Laughing А всъщност не е никак така - аз го наричам уважение и любов.
Не я слушам сляпо, нямам нужда да се вкопча в полата й, нито да изисквам от нея, но и не мога да я пренебрегна, заради някоя жена. Слава Богу, тя не никога не ми се е бъркала във връзките и за лични решения винаги е адски деликатна, но това не означава, че има нещо, което да не мога да обсъдя с нея.
Как ги виждата вие нещата?

Заради факта, че все още разчиташ на съветите на мама и имаш нужда да обсъждаш с нея те виждам като мамино синче Peace
Много си права! Това криво разбрано синовно отношение.. И чувството за дълг, ама я стига моля ти се! И жените имаме родители, какво да неби да не ги поглеждаме? Майката и бащатата са до време! Имат си тяхно семейство, ти тръгваш и градиш свое! Другото при млади, здрави родители е обсебване и използване! И намеса в чужд живот! Съветвал се.. 😂 С жена от друг век, която би следвало да си има собствен живот, вместо да се бърка в този на сина си! Бас хващам че си сам. 😂

# 316
Кой ходи наред днес и съживява теми от Балканската война?

# 317
И аз се чудя. Излизат ми теми от преди 100о години, да се чудя какво съм писала.

# 318
  • Куциндрел
И аз се зачудих каква е тази тема и кога/защо/какво съм писала?
Това явно е от бъга, който изкарва на началната страница теми от преди години...

# 319
Темата показва, че поне от 2011 г. насам винаги лепите етикет "мамино синче" на всеки мъж, който дръзва да поддържа контакти с майка си и да я уважава.

Общи условия

Активация на акаунт