90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №135

• 43 504
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Момичета имам въпрос- вчера бях на бобов, който се превърна в супервъглехидратен ! Днес продължих на плодов, тъй като в един ден "изядох" и двата дни! Така след плодовия-да направя ли утре още един плодов или трябва да продължа с белтъчен!?!

# 31
Здравейте, фиданки! След дълго търсене и четене из интернет, попаднах на вашите темички за тази диетка... и ето ме и мен! Започвам от днес.
Всички вие и резултатите ви са огромна мотивация!
Пожелавам на всички много минуси!
Весела седмица!  bouquet

# 32
limonka83 - по програмата и правилата на режима утре ти е белтъчен, но ако можеш и искаш няма да е грешка ако и утре ти е плодов Peace

# 33
limonka83 - по програмата и правилата на режима утре ти е белтъчен, но ако можеш и искаш няма да е грешка ако и утре ти е плодов Peace
Благодаря! И аз така си мислех, че утре трябва да е белтъчен! НО ще го направя пак плодов... а и от днес следобяд до утре следобяд и луната е в "отслабваща" фаза, така че мога да се възползвам от плодовия ден, който ще се превърне в плодово-соков ден! Друг е въпросът, че от лунен -пробвах 1 път-нищо не свалих ! ха-ха

# 34
ronic Благодаря за новата темичка .

marykerry Много е лесна и добра диетата / режима/

https://docs.google.com/document/edit?id=1zuS3XdOHfovogpxYIqzARY … ;hl=en&pli=1#

В линка пише всичко най - подробно какво се прави в почивката или за някой след режима . За да може да се запазят кг.

Плувате ли момичета . Аз до сега съм на почти 1,5 да видим на колко ще финиширам . Но съм най - щастлива от резултата след вчерашния плодов - 800 гр.  newsm44
Днес ще меря приетото и изхвърленото за да се види колко задържам . Това ми препоръча ендокриноложката   sport027
А пък и два дни фитнес правя . Спрели са асансьора и до 10 етаж пеша  nuts jump

Момичета , а за утре какво сте предвидили да ядете , че то май ще трябва да е нещо леко , че да не презорим организмите , а и да не си вдигнем кг-то от плодовия и водния ден
Аз си бях писала една пилешка салата , ама се замислих , че има майонеза и ще е много тежко за организма .

А и друго да питам , щом а печените ядки проблема е солта / купешки / не може ли да си купим сурови и ние да ги опечем без сол ? Не , че до сега съм яла ядки но разсъждавам / а колко ми се отдава е друг въпрос Mr. Green/

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 14:07 от Ina_design

# 35
  • Бургас
а и от днес следобяд до утре следобяд и луната е в "отслабваща" фаза, така че мога да се възползвам от плодовия ден, който ще се превърне в плодово-соков ден!
така ли, значи днес вечерята ми ще е прясно изцеден сок, а утре ще е чаено воден ден, дано има по-добри резултати  Praynig

# 36
Записвам се в новата тема!
Отслабващ ден на всички!  bouquet

# 37
След час започва лунната диета,мисля че е добре да я съчетаем с нашия режим за по-добри резултати.Аз и без това съм на плодове,така че ще действам!Дръжте се '' ФИДАНКИ ''

# 38
  • до една звездичка
Запис и от мен в новата тема.
Оплесках всичко във вчерашния плодов, омазах се и резултатите не закъсняха, естествено! Embarassed ooooh!
От тази седмица съм си обещала да стана друг човек и да не се излагам повече.

Днес - протеини:

З - банан
О - пилешко филе с краставица
В - пилешко филе с шопска салата

# 39
Цитат
А и друго да питам , щом а печените ядки проблема е солта / купешки / не може ли да си купим сурови и ние да ги опечем без сол ?

Ina,  проблема на печените ядки не е само солта. Полезните мазнини в ядките се трансформират при печенето - "хидрогенизират" се и няма да ти дадат тези, полезните мазнини, които ти трябват.  Има изследвания, според които трансмазнините са и вредни- по-вредни от наситените животински мазнини.  По-добре пробвай със суровите ядки, може да ти харесат  Peace

# 40
  • Русе
Вече не знам какво да правя, направо се отчайвам.
Днес ми е 22-ри ден и не мръдвам. За тези 22 дена имам само -2кг и то след първата четворка.
Стриктно си спазвам дните и часовете на хранене, нямам междини хапвания, вода малко над 2л.

# 41
  • Пловдив
След час започва лунната диета,мисля че е добре да я съчетаем с нашия режим за по-добри резултати.Аз и без това съм на плодове,така че ще действам!Дръжте се '' ФИДАНКИ ''
Благодаря за информацията,аз днес съм плодов и ще комбинирам нещата!

# 42
Днес съм на въглехидрати:
З: 10ч 2 банана
О: 14ч пица - гъби, кис. краставички, домати, бульон, сусамка
В: нещо сладичко ... и шоколад

# 43
...........Тоест съм върнала един кг, а бях на белтъчини вчера. Може ли някой да ми отговори дали е нормално моето положение?
Нормално е, но ако ни кажеш какво си яла можем да ти отговорим за евентуални грешки.

Дега, и аз така от днес съм "нов" човек, че на вчерашния плодов хапнах 2-3 залъка от закуската на децата. До тук съм стриктна до безобразие  Flutter

Ина, за след воден бих ти препоръчала захранване със супа. Например борш с месце. Аз си правя една празена крем-супа (1-2 стръка праз, вари се с малко сол и масло/олио, слага се сирене и се застройва с кисело мляко, яйце и 1сл брашно), става и с връзка пресен лук. Пържоли при толкова свит стомах не ми се виждат удачни

# 44
Аз за утре след водния съм предвидила да ям за обяд омлет със сиренце  Peace. На мен лично ми се вижда достатъчно леко, а и първия път като правих режима винаги с това съм се захранвала  Wink

Общи условия

Активация на акаунт