"Няма радост по-голяма, две черти да види Януарска мама"

• 32 335
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, мили мами!
Вчера попаднах на темата и реших да се включа в нея и аз. И ние чакаме януарче! Първа и дълго чакана бременност ми е и много се вълнувам! Simple Smile Миналата седмица чухме сърчицето и следващият преглед ще ни бъде в 12 г.с., към 27-28.06. Неразположения нямам, като изключим запека, с който се опитвам да се боря с много пресни плодове и сушени сини сливи.
Сега се връщам назад да поизчета темата. Simple Smile
Много хубав ден желая на всички!  Hug

# 646
  • Sofia
Добре дошла, Lovelybrud, честито и лека бременност. И аз като теб се боря със запека, сушени кайсии също помагат,ама не прекалявай.На 3 06  съм на ултразвук, надявам се и аз да се похваля със сърдечни тонове. Хубав ден ти желая.

# 647
Здравейте, Поспаланчо, много се радвам  Hug и аз съм определена за 27.01  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Lovely добре дошла и леко бременеене  Hug
Аз с първата си бременност не получих никакви стрии, ама и не напълнях много, но сега съм в килограмите, в които бях в 9-тия месец  ooooh! и си представям какво слонче ще стана  Laughing
Аз по-другата седмица /13-17.06/, мисля да се запиша вече при моят док. и живот и здраве да чуем сърчицето
Вчера хубаво виках, че нищо ми няма по принцип е така, но тая сутрин от пастата за зъби много ми се догади  Sad

# 648
  • Страната на чудесата
...
Аз с първата си бременност не получих никакви стрии, ама и не напълнях много, но сега съм в килограмите, в които бях в 9-тия месец  ooooh! и си представям какво слонче ще стана  Laughing
...

И аз съм така Embarassed, но ще се старая да не качвам много през тази бременност, дано успея!
Бях на  преглед днес, имаме си плоден сак, ембрион и сърдечна дейност Heart Eyes Малко по-мъничък от гестационната  седмица, но нищо притеснително-моята овулация така или иначе е след 15-тия ден, а и при първата бременност си беше така.Очакван термин 16-18.01, следващ преглед на 11.07 за ФМ при Марков. Взеха ми кръв за ПКК и серология, кръвна група си имам от преди. В общи линии всичко е ок, а аз съм много щастлива, че и това издание ще е колекционерско и бебето е само едно Mr. Green,че мъжа ми доста се беше надъхал за 2 и аз просто лекичко се смръзвах как ще се справя ако са 2 Confused

# 649
  • София
На мен пък ми се искаше да са две, че да го прекарам наведнъж и да не се налага да се отчитам втори път, но както се казва в една приказка - внимавай какво си пожелаваш  Laughing
За запека мойта доки ми предписа някакви плодови сиропчета за бременни със сини сливи май, били много ефикасни (ако някой се интересува ще изровя името) но така и не се класирах за тях - след 6 гс, както пише по книгите, започна якото гадене, при мен в комплект с разстройство, газове и болки в корема  #Puppy dog Дано както пише по същите тези книги продължи до 12 гс или по-рано  Grinning ... уфф как я чакам само тази 12 гс ...

# 650
Здравейте и от мен!Аз съм на преглед чак след 20 юни-тогава ще се запиша и на ЖК.За стриите-с предишната бременност се мазах с олио Джонсън след къпане,а към края 2 пъти на ден-ами стрии нямах с изключение на 2-3 надупето ама то там няма как да не станат.На гърдите стрии въобще нямах ни една(ама и те не станаха големи въобще-само при кърменето малко се увеличиха).

# 651
  • Страната на чудесата
dobrata_lamia_spaska -ние вече имаме едно момиче на почти 7 години и ако бяха две, щях да се видя в чудо  Mr. GreenНо на теб ти пожелавам да са колкото искаш Hug
За запека от предишната бременност имам спомен, че ми помагаше накиснато от нощта една лъжица ленено семе на една чаша чешмяна вода-сутрин, на гладно само водата се пие.

# 652
Лъки и аз така, че аз бях и на клостил и имаше голяма вероятност да са 2  Laughing, ама то пък още не е сигурно, както казва моя мъж може да се е скрила някъде точката  Laughing

# 653
  • Страната на чудесата
Само да са здрави Praynig
Аз съм заченала на 25.04-Великден, преди това правихме опити 6 месеца и тъкмо бях застанала на нокти, палих свещ в Роженския манастир и се помолих за здраво момченце-да видим Laughing

# 654
Здравейте бъдещи мами,надявам се да ме приемете при вас. На 25.05 правих тест  EFP ,това ми е първа бременност и сме много щастливи.Днес влизам в 6г.с. и ми е много притеснено дали всичко е наред.Утре ще ходя на първия ни преглед.Относно симптомите-болезнени гърди,гадене почти нямам,но се чувствам доста отпаднала, имам и чести пробождания в яйчниците,но е търпимо. Hug ви и ви желая лека бременност,дано неразположенията отшумят скоро Hug  bouquet

# 655
Привет от мен на новодошлите, много се радвам за вас и Добре Дошли в клуба на Януарските мами.  Hug Моя термин е на 29.01. по мои изчисления сме го направили около празниците по Гергьовден. Heart Eyes Мами как сте с хапването? Аз през деня гледам повече плодове, зеленчуци и по- леки храни да приемам, но вечер съм като озверяла, ям ама наистина много, после като си погледна корема с мъжото се смеем, защото коремчето нараства значително. Grinning Надявам се да сте добре, да нямате много неразположения. Да ви попитам за ефекастно мазило за стрии? Целувки от мен   bouquet

# 656
И моят термин е за 29.01., но ние сме го направили някъде на 7-8 май.
За мазане взех това: http://www.ekomama.net/producti-za-jeni/kozmetika/kokosovo-maslo-bio-500-g.html и се чудя да го комбинирам с мамадона на чико.
Аз за неразположения няма да говоря, че вече ми иде да се гръмна, а като знам колко време има още.. Ще ида при хомеопата другата седмица, там ми е последната надежда Simple Smile

# 657
Здравейте момичета!
Вече съм бременна EFP.
Дори не смея да се зарадвам, защото има още много време. Надявам се всичко да мине нормално и следващия път когато се включа в темата искам бебе да е надеждата за второ.
Благодаря на всички, които ме подкрепяха  smile3525и нека в скоро време и Вие да се похвалите  EFP Желая Ви успех newsm17

# 658
Само да са здрави Praynig
Аз съм заченала на 25.04-Великден, преди това правихме опити 6 месеца и тъкмо бях застанала на нокти, палих свещ в Роженския манастир и се помолих за здраво момченце-да видим Laughing
Хе хе,и аз съм заченала тогава! Hug
Охххх,девойки(май не е точното обръщение за тукаа...... Mr. Green),много ми е притеснено и на мен!Часът ми е за 6,30 днес...Кога ще мине времето?Чакам мъжо да се върне от работа и да ходим да гледаме къщи,че и местене ни предстои.... #Crazy
Да кажа и аз-с първата бременност качих 35-40 кила!От 55 отидох на 90(до тогава се теглих,после не щях)и след раждането си поддържах едни 75 кила.Като дойдохме тук,преди 2 години свалих всичко ,че и още,но от няколко месеца пак се заформих. Mr. GreenДобре,че нямам много апетит,като преди,че ще ударя стотака,а в тия жеги тукааааааааааа.....
Ох говоря глупости,за да се разсея.Като се върна от преглед ще звънна на мама и после съм тук на отчет!Стискайте палци! Praynig

# 659
newsm81Страхотна новина! Желая ти леко бременеене и бебко да е добричък и послушен по време на бременноста, много здрав и сладурчест след разждането. Дано всичко е нормално  Praynig, сигурна съм, че ще бъде... baloni

Общи условия

Активация на акаунт