Споделете 160

• 27 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Не знам защо, но при изчезнало дете родната полиция съобщава за издирването му след дни.
Което изобщо не е логично. В други страни се прави точно обратното.
Най-големия стрес ми е причинявала една млада майка в психодиспансера. Три диазепама на инжекции не можаха да я съборят, разхожда се и плаче в коридора, и ми разгъва една носна кърпичка, и ми вика - виж моето бебе колко крачета има. А в кърпичката бебешко чорапче, ама от най-малките, като изгладено. Настръхваше ми косата всеки път, като си помислех за бебе с ампутиран крак.
Помолих я да изпее една песничка приспивна на Вълчето, тя седна, и двамата заспаха докъм средата. Просто трябва да спре да ходи, за да заспи. после жена ми ми каза, че имала тримесечно бебе, всичко му е наред, но тя не говори добре български, и ми е казвала - виж колко му е крачето на моето бебе. Нямаше снимка у себе си, само едно чорапче. А пееше приспивна песничка на турски.

# 391
Ох, не знам..страшно звучи мисълта да изчезне ей така просто. Ще ми се и вярвам, че се е изгубило там и са го намерили след това. А и темата дето отпочнах баш сега...когато всеки миг ще стане 12 часа. Затова ще ви кажа преди всичко Христос Воскресе! Бъдете здрави и нека вярата у вас винаги възкръсва и се материализира само в добрини!

П.П. В точно този момент като писах, отвън започнаха да гърмят пиратки Dizzy Face Е те това ми е в малко в повече....Пиромания по случай Великден...

# 392
  • Казанлък of all places
Една от най-хубавите ми асоциации с Великден е едно прибиране след Великденска служба в Кърджали - една раззеленена пролет, хората се разминават и се поздравяват с "Христос воскресе!", а по тротоара и в корените на дърветата оставени запалени свещички , който където го е стигнала стигата...
Христос Воскресе!

# 393
  • Майничка
Наистина възкресе!

Откакто се роди №2 пропускам нощното ходене до кварталната черква, но обичам да гледам от балкона как се точат групички с пламъчета на връщане. А преди ходехме с приятели в "Св.Богородица", в началото на Стария град - тя е нависоко и да гледаш как всички свещички се спускат като река по стълбите и се разливат в подножието им е прекрасно!

# 394
  • Москва
Христос Возскресе! Нека да донесе на всички ви повече благини,усмивки и по-малко тревоги.   bouquet
В църква тази вечер не отидох.. Вместо това се разходих с приятелка... И си спомних един от най-щастливите си мигове... Дали ще бъде пак?!

# 395
Наистина Възкресе! Бъдете здрави и щастливи!
Гаргамелче, красив спомен - разляти светлинки към всеки дом...

# 396
Христос возкресе, споделетковци.

Продължавам да се будя в нечовешки иначе за мене в почивен ден часове. Това ли е първият признак, че бавничко приближаваме старостта? Tired

# 397
  Христос воскресе! Дано възкръсне и в нас доброто, жертвоготовността, съпричастието..
Ести, вчера съм пропуснала поста ти, но мисля, че ако не беше намерено съвсем скоро - щеше вече да се чуе..Като се замисля какъв и колко пъти стрес съм причинявала на майка си изчезвайки..че и хич не съм ревала-забавлявах се на свободата си  Mr. Green

# 398
  • Майничка
Добър ден!
Да ви е светло, свежо и щастливо днес!
И яйцата ви да са борци! Laughing

Губенето на дете ми е един от кошмарите. Моите също не реват, като я вършат тази работа, голямата ходеше да се запознава, малката куква до някое дръвце и почва да рови за мравки. Винаги, където и да ходим, избирам някакъв лесно достъпен ориентир и по сто пъти повтарям, че ако се загубим, отиват направо там и ме чакат.

# 399
Днес ме събудиха, може да се каже, с много хубава новина, една от моите приятелки вече е майка, първата всъщност от приятелкския кръг, който заформихме в гимназията. Та тя вече има син Любомир, вчера се е родил, най-хубавото, че както искаше тя нормално без проблеми и за двамата. Днес требе се полее  Grinning

# 400
  • Варна
Христос възкресе! Бъдете светли и озарени и не задържайте светлината - пръскайте я!
Хубава новина, естер - живи и здрави да са! 

# 401
Христос воскресе! В името на истината и любовта.
Много истина и любов в душите ни!

И на мен ми стана тъжно за изгубеното пловдивчанче, дали има новини?

# 402
  • Майничка
...П.П. В точно този момент като писах, отвън започнаха да гърмят пиратки Dizzy Face Е те това ми е в малко в повече....Пиромания по случай Великден...

Естерче, по-лошо е, когато е на висше църковно ниво. "Официалната" заря от катедралния храм снощи заглуши камбаните и на православните, и на католическата църква около нас.
Айде, кметът ни е "войвода", разбирам че го влече пуцането с повод и без повод, ама владиката ни...

Емстерс, наистина възкресе! Hug
Липсата на новини са добри новини, надявам се.

# 403
Емстерс, аз силно се надявам да са го намерили и като проверявам регионални сайтове няма новина от такова естество, та да липсата на новини се надявам да значи, че всичко е минало вече и е завършило с хепи енд. Днес пак ще излизаме с приятелка и ако минем пак по главната ще се огледам, ослушам, защото то най-малкото продавачките по магазините там ще са в час според мен с развоя.

# 404
  • България-Швейцария
Продължавам да се будя в нечовешки иначе за мене в почивен ден часове. Това ли е първият признак, че бавничко приближаваме старостта? Tired
Хехехехе, хайде сега изводи Laughing
Значи, че не си достатъчно уморена, ела да ме видиш как едвам отлепям в 11/ 12/ 13.
Няма да ми стигнат тези дни да се възстановя, определено, с нетърпение чакам следващите.

Общи условия

Активация на акаунт