Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 339
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
и аз това искам да знам Simple Smileв моя режим протеина е в комбинация с плод,останалите протеини са във закуската обяда и ве4ерята под форма на месо,риба,белтъци...ако ям постно да ре4ем мога ли да си изпия едно протеин4е в добавка?

# 361
Modifite страхотна си!Много се радвам че пишеш и в нашата темичка  bouquetАз тази информация и малко повече я получих срещу съответното заплащане Simple Smile,много ценно инфо споделяш.
Обаче на мен фитнес специалиста ми изчисли че аз с 1500ккал на ден трябва да задържам,а с 1200 да свалям,а също съм около 54кг като теб?Откъде идва тази разлика според теб??
М Thinkingоже би ти си с повече мускулна маса и затова при 1600ккал запо4ваш да сваляш? newsm78

Разликата идва вероятно от височината, годините и ев. степен на активност.
Ето една полезна статия за съставяне на хранителен режим за понижаване на теглото.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744

# 362
Един глупав въпрос,но да съм сигурна- кое от папката йога на Poker face  e fatburning yoga?
такова нямам качено

мерси за статийте   bouquet

аз бягам всяка сутрин, имам 3кг минус за този месец тичане всеки ден ...чак не мога да повярвам  Grinning

# 363
  • GYM
Днес йога в зала Heart Eyes

# 364
Modifite страхотна си!Много се радвам че пишеш и в нашата темичка  bouquetАз тази информация и малко повече я получих срещу съответното заплащане Simple Smile,много ценно инфо споделяш.
Обаче на мен фитнес специалиста ми изчисли че аз с 1500ккал на ден трябва да задържам,а с 1200 да свалям,а също съм около 54кг като теб?Откъде идва тази разлика според теб??
М Thinkingоже би ти си с повече мускулна маса и затова при 1600ккал запо4ваш да сваляш? newsm78

Разликата идва вероятно от височината, годините и ев. степен на активност.
Ето една полезна статия за съставяне на хранителен режим за понижаване на теглото.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744
Да и от това, което казва Алекса, но главно от факта,ч е аз имам 9 тренировки седмично- 4 кардио, 5 силови Simple Smile Как е? Аз съм 174см, 54кг, 28 год. Ти?

Протеина може да замести хранене, да, може с постно ядене да се добави, да. Гледайте да е суроватъчен, без въглехидрати, да не дебелеете Simple Smile
 и да, вземайте добавки, все пак спортувате редовно и сериозно, нали? Simple Smile

# 365
Какви упражнения ще ми препоръчате за корем дупе и най -вече за крака особено от вътрешната страна  Hug

# 366
Един глупав въпрос,но да съм сигурна- кое от папката йога на Poker face  e fatburning yoga?
такова нямам качено

Откъде мога да  го сваля ,заедно с  Brazil Butt Lift  Praynig

# 367
Като стана дума за протеина, какъв протеин е най-добре да се пие, по колко и кога?  Замества ли 1 хранене ?  
Не замества хранене.Замества нуждата от протеин на тялото.Това е различно.Хранете се.Не си мислете ,че като вземате протеин няколко пъти на ден/говоря за пудра/и не се храните всичко е ОК.Едно хранене може да замести ,но не и основно.Суроватъчния е за предпочитане най-вече след тренировка или въобще ,ако не тренирате.Ако е преди тренировка, хубаво е с малко въглехидрат.Действа по-добре.Не виждам някой да пита за аминокиселините ,а те са много по-важни:)Има една приказка-Ако протеина е двигателят,аминото са буталата.
 Или.. Протеина ако  е къща,аминото са тухлите в нея.
 Успех!

# 368
theblackarrow , как да  те питам,като аз съм пълен гипс    на тази тематика... Blush 
Сега, вземи разкажи малко и за аминото, че  без тухла в стената не става.. Laughing
И  едно , две примерчета за протеинче, ако дадеш... Praynig ,  Днес ходих 5 км, и после изтичах още 2...и гирички метках, но аз нямам програма с тях, карам го на   спомени ... което определено няма да доведе до никъде, но като за начало,докато се поокопитя и така става, но за следващият месец трябва да помисля по сериозно . В   ББ-тим , имаше някакви програми,тренировки  с гирички ..ох, трябва да проверя.  като за начинаеща, колко серии и по колко бройки е добре да правя? 

# 369
Пинки марка ли искаш на протеина  или..
Суроватъчен е най-добре
За аминото сега да пиша ,топлата вода няма да откривам. в Гугъл е пълно по тази тема.
За теб едни BCAA  амино Simple Smile)
Тренировката ти не мога да коментирам ,много общо пишеш..
"..и гирички метках"..имам чувство ,че тези са ти леки:) Simple Smile Simple Smile

пп...Ах, докато пиша тук изядох 360 гр извара:)))

# 370
Права си... по 3 кила едната...то си е за меткане... Joy   
да, марка за протеинчето , ако може.. Praynig  Сега отивам да чета , и като се начета, пак ще питам.... Laughing, много ви благодаря theblackarrow    и Modifite   Hug

# 371
Права си... по 3 кила едната...то си е за меткане... Joy  
да, марка за протеинчето , ако може.. Praynig  Сега отивам да чета , и като се начета, пак ще питам.... Laughing, много ви благодаря theblackarrow   и Modifite  Hug
Абе аз няма да стоя тук цяла нощ да те чакам:) Simple Smile..да се начетеш:)
Майтапя се.Ама пиши в темата за Добавките,че оспамихме темата:)
За протеина -в другата тема.

# 372
Ох, извинявам се, така е, излязох за малко да изпия едно кафе, че при мен е още 3,00 следобед..
Извинявам се ,че разводних темата... Hug

# 373
Да и от това, което казва Алекса, но главно от факта,ч е аз имам 9 тренировки седмично- 4 кардио, 5 силови Simple Smile Как е? Аз съм 174см, 54кг, 28 год. Ти?
Протеина може да замести хранене, да, може с постно ядене да се добави, да. Гледайте да е суроватъчен, без въглехидрати, да не дебелеете Simple Smile
 и да, вземайте добавки, все пак спортувате редовно и сериозно, нали? Simple Smile

леле,чак ме срам да кажа Simple Smile Blush-162см,33г,разбрах откъде идва разликата.
Абсолютно серизони сме bowuuаз например има огромен ефект с тренировките вкъщи за 3 месеца отколкото когато ходех  в зала също за 3 месеца!Просто сега знам какво правя! Grinning

За аминото ще се разровя да чета кога и как.....
за протеина да обобщя какво разбрах-значи може когато нямаме пържола към салата или въглехидрата да изпием една чаша,като това да не е правило,а по скоро изключение PeaceАз в моя режим както казах имам протеин към първата закуска и към втората,но се чудих за обяда и ве4ерята.
Иначе суроватъчен си взех,и добре че изтетох всички етикети на рафта,че за малко да взема един с пове4е въглехидрат Crazy

# 374
Какви упражнения ще ми препоръчате за корем дупе и най -вече за крака особено от вътрешната страна  Hug
Вътрешната страна на бедрата се тренират много в каланетиката.Ако ти е скучно като цяло да правиш толкова бавни упражнения може да правиш само последните няколко от суперкаланетиката например- като pelvic scoop, pelvic rotations и inner thighs  squeezes. Моите впечатления са, че вътрешната част на бедрата се влияят много добре и от масажи-може да пробваш с някакво масажно олио примерно Peace

Общи условия

Активация на акаунт