Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 353
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Сега разбрах всичко, ще се корегирам..  При това положение, плодовете кога е най-добре да се хапват, макар и ограничено, по 1 брой например?  Аз много ги обичам, ама като искам да свалям гъзицата...плодчетата ще почакат малко, но все пак трябва да хапвам и от тях, защото аз тези 10 кила не мога да ги сваля за нула време... Иначе остава така ,нали:
Преди трен, с тежести : протеин + бавен въглехидрат
След  трен, с тежести  : само протеин
Преди кардио  1 час :   1 плод
След кардио   :  само протеин  
На обяд :  протеин + салата
Следобед ядки
Вечеря  :протеин + салата
  Modifite -  така ли да го направя ?   И до колко да намаля мазнините ?
Да, така не е зле, може на обяд и вечеря да вкараш и мазнини.В ден с тежести може да хапнеш с протеина и бавен въглехидрат на обяд. А в ден с кардио, ако желаеш може да замениш това  ядене с кисело мляко с извара /обезмаслена/ с полодове. А до колко да намалиш мазнините, ми сметни си калориите за деня, от тях- вадиш колкото въглехидрати имаш за деня. Това, което остане го разпределяш между мазнини и белтъчини. За деня белтъка ти да не надвишава 2гр на килограм телесно тегло, рапределено на равни приеми, но не повече от 20гр протеин наведнъж. В дните, в които имаш ниски въглехидрати, може да си караш на НВД/ ВМ, плодовете може за закуска- сутрин или следобед, те не качват инсулина /повечето/, но аз като цяло ги избягвам, че много стимулират стомашния сок и ужасно огладнявам. Надявам се да си ме разбрала.
Имай впредвид, че 1гр въглехидрати/ протеин има 4кал., а 1гр мазнини- 9 кал.
Ето пример. Аз тежа 54кг. Калорииния ми баланс за сваляне е 1600кал. Ако имам тежести имам 2х20гр въглехидрати= 40гр= 160кал.
54кг х 2гр протеин= 108гр= 432кал. / 108грама са 5 яденета/
432кал+ 160кал= 600кал. Аз имам 1600кал за деня, остават 1000- те идват от мазнините- това са 111гр. Ако прецениш, може да си вдигнеш въглехидратите на 2 приема х 30гр. Simple Smile

# 346
Разбрах те , благодаря ти много , ако има още нещо ще питам,защото това са си важни неща.. Hug

# 347
Много ти благодаря, а  след като съм тичала на пътеката, аз тичам интервално, 45-50 мин, какво е най-добре да се хапне след тази тренировка? - плодче, или някакво протеинче,  като яйце, извара...?   newsm78.  Аз обаче забелязвам, че когато тренирам на гладно нямам толкова сили ,колкото ако преди това съм закусила, макар и нещо съвсем леко.. а нали е по-добре на гладно да се тича?
След тренировка протеин и с него бърз въглехидрат.Добре е да се тича.На гладно има по-голям ефект.Но щом ти е трудно....хапвай час преди това нещо.
Защо? Каква е таз кока кола? Тя иска да отслабне, така си стопира горенето на мазнини след кардиото и започва да гори кока колата или бързия въглехидрат, какъвто и да е.
Според мен преди  тренировка, ако има тежести протеин+ бавен втглехидрат /овесени ядки, пълнозърнест хляб, около 20- 40гр въглехидрат/ - 2 часа преди трен, а може и 3ч, без мазнини за повече сила; след тренировка само протеиново хранене. Ако е преди кардио може плод- 1ч преди хранене, за да го изгори по- бързо и да мине на горене на подкожни мазнини, отколкото ако е смесено с протеин; след тренировка,  час по- късно- само протеин, без мазнини- белтъци, месо...
това за бързите въглехидрати е валидно да, но за мъжете
Бързите въглехидрати не важат само за мъже.Грешката е моя,не обърнах внимание ,че прави само кардио:)
да, и аз се учудих, защото знам, че ги разбираш нещата...
а ти какво правиш за гръб?

# 348
днес фетбърнинга на Aerobics Oz Style и Shape your body 1, както и -2 см от ханша  newsm53

# 349
Много ти благодаря, а  след като съм тичала на пътеката, аз тичам интервално, 45-50 мин, какво е най-добре да се хапне след тази тренировка? - плодче, или някакво протеинче,  като яйце, извара...?   newsm78.  Аз обаче забелязвам, че когато тренирам на гладно нямам толкова сили ,колкото ако преди това съм закусила, макар и нещо съвсем леко.. а нали е по-добре на гладно да се тича?
След тренировка протеин и с него бърз въглехидрат.Добре е да се тича.На гладно има по-голям ефект.Но щом ти е трудно....хапвай час преди това нещо.
Защо? Каква е таз кока кола? Тя иска да отслабне, така си стопира горенето на мазнини след кардиото и започва да гори кока колата или бързия въглехидрат, какъвто и да е.
Според мен преди  тренировка, ако има тежести протеин+ бавен втглехидрат /овесени ядки, пълнозърнест хляб, около 20- 40гр въглехидрат/ - 2 часа преди трен, а може и 3ч, без мазнини за повече сила; след тренировка само протеиново хранене. Ако е преди кардио може плод- 1ч преди хранене, за да го изгори по- бързо и да мине на горене на подкожни мазнини, отколкото ако е смесено с протеин; след тренировка,  час по- късно- само протеин, без мазнини- белтъци, месо...
това за бързите въглехидрати е валидно да, но за мъжете
Бързите въглехидрати не важат само за мъже.Грешката е моя,не обърнах внимание ,че прави само кардио:)
да, и аз се учудих, защото знам, че ги разбираш нещата...
а ти какво правиш за гръб?
Пиша с много и вече се бъркам коя прави силова с кардио и коя само кардио:))Коя е у тях..коя в зала:))
Въпреки ,че след кардио според мен всичко забранено може да се хапне,защото знаеш то не спира след като слезеш от пътеката.Метаболизма още е на макс.Почти всичко се гори

http://www.bb-team.org/exercise/1189_pridarpvane-na-dolen-skripets#axzz1Mhb3hQCH
http://www.bb-team.org/exercise/1197_martva-tyaga#axzz1Mhb3hQCH
http://www.bb-team.org/exercise/1158_grebane-s-shtanga-chukcheta#axzz1Mhb3hQCH
http://www.bb-team.org/exercise/1625_privezhdane-na-goren-skripe … tse#axzz1Mhb3hQCH
http://www.bb-team.org/exercise/1196_pulouvar-s-shtanga-ili-s-da … bel#axzz1Mhb3hQCH
И още 1 упражнения на машина ,но не мога да ги намеря

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 16:37 от theblackarrow

# 350
  • Бургас
Вчера Nell McAndrew - Cardio,
днес  Bob Harper - Ultimate Cardio Body.
Много полезни разяснения,   bouquet

# 351
Здравейте момичета! Аз също тренирам вкъщи, но откакто се натъкнах на тази тема ( днес ) , реших напълно да променя програмата си. Бях на йога за начинаещи, тренировките на Ким Кардашиан ( тъй като други не намерих ), програма за корема, и разтягания за шпагат. Моята проблемна зона е в областта на стомаха, бих искала да сваля единствено там, и да кача в долната част на тялото(дупето и бедрата). От тази седмица отразях всякакво сладко, бял хляб от край време не ям, и месо. Та доколкото видях, упражненията за корем не са достатъчни, те само извайват мускула, но не помагат за отслабването. Спрях се на ФБ йога, каланетика и упражненията на Джаки...Много ще съм благодарна,ако отговорите на въпросите ми. Изчетох цялата тема, изтеглих каланетиката 10 / 10 (Предполагам,че е тази, диска се казва 10 years) . Не успях да намеря от къде да изтегля ФБ йога, и кои са тези упражнения на Джаки, които "много напомпват бедрата"? Много ще съм ви благодарна, и извинявайте,че така нахлувам... Ако имате други препоръки, особено пък за това как се постига по-голямо дупе, ще са добре дошли.
Упражненията на Ким Кардашиан аз свалих от thepiratebay, и са разделени в три диска, единия е за горната част на тялото, другия е за извайване на дупе и бедра, третия е бързи тренировки и кардио.
Също така, имате ли наблюдения, дали Brazil Butt Lift, наистина работи, и откъде може да се изтегли?
Съжалявам за многото въпроси, но виждам,че имате много по-голям опит от мен... Ще се радвам на мненията и вашите препоръки.

А сега намерих и тегля bikini bootcamp и your best butt fast.. Имате ли мнения и за тях?

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 13:02 от pureadoration

# 352
Здравейте момичета! Аз също тренирам вкъщи, но откакто се натъкнах на тази тема ( днес ) , реших напълно да променя програмата си. Бях на йога за начинаещи, тренировките на Ким Кардашиан ( тъй като други не намерих ), програма за корема, и разтягания за шпагат. Моята проблемна зона е в областта на стомаха, бих искала да сваля единствено там, и да кача в долната част на тялото(дупето и бедрата). От тази седмица отразях всякакво сладко, бял хляб от край време не ям, и месо. Та доколкото видях, упражненията за корем не са достатъчни, те само извайват мускула, но не помагат за отслабването. Спрях се на ФБ йога, каланетика и упражненията на Джаки...Много ще съм благодарна,ако отговорите на въпросите ми. Изчетох цялата тема, изтеглих каланетиката 10 / 10 (Предполагам,че е тази, диска се казва 10 years) . Не успях да намеря от къде да изтегля ФБ йога, и кои са тези упражнения на Джаки, които "много напомпват бедрата"? Много ще съм ви благодарна, и извинявайте,че така нахлувам... Ако имате други препоръки, особено пък за това как се постига по-голямо дупе, ще са добре дошли.

Упражненията на Ким Кардашиан аз свалих от thepiratebay, и са разделени в три диска, единия е за горната част на тялото, другия е за извайване на дупе и бедра, третия е бързи тренировки и кардио.
Също така, имате ли наблюдения, дали Brazil Butt Lift, наистина работи, и откъде може да се изтегли?
Съжалявам за многото въпроси, но виждам,че имате много по-голям опит от мен... Ще се радвам на мненията и вашите препоръки.

А сега намерих и тегля bikini bootcamp и your best butt fast.. Имате ли мнения и за тях?

Здравей pureadoration Grinning Добре дошла!
Важното е да си упорита и ще постигнеш целите си. Според мен е погрешно да се тренира изолирана част от тялото /примерно само корема/-добре е да тренираш всичко и евентуално да наблягаш с повече упражнения а по-проблемните области. Според мен каланетиката има добър ефект за коремните мускули, но за свалянето на корема си трябва предимно кардио, тоест може да пробваш с бягане, тае бо или нещо от по-интензивните неща, които предлагат момичетата тук. Относно дупето...ако тренираш упорито тези мускули, така да го кажа до отказ няма как да не се получи... Според мен си избери нещо стягащо -приерно каланетика и някакво кардио-например  тае бо и редувай.Успех  bouquet

# 353
preast_u Благодаря ти много ! Веднага ще тегля някое от кардиотата,които сте споменавали на страниците ! И съм сериозна абсолютно,до край!   bouquet

Може ли да ме насочите откъде да изтегля това Тае Бо кардио, защото линка от първа страница не работи? Благодаря!

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 14:25 от pureadoration

# 354
Привет и от мене!
По въпросът за трениране само на отделни групи - споделям предходното мнение!
Днес - на Джаки - екстрийма и цялото за корема и кардио  на Шалийн! Около 1час и половина!

# 355
Един глупав въпрос,но да съм сигурна- кое от папката йога на Poker face  e fatburning yoga?

п.с откъде да сваля Beachbody - Brazil Butt Lift ?

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 15:16 от mucana

# 356
днес фетбърнинга на Aerobics Oz Style и Shape your body 1    jumpuu

mucana виж тук дали го има: http://rutracker.org/forum/index.php

# 357
А , това и аз много му се каня.. /Brazil Butt Lift /   Много е хубаво, наистина страхотни дупета стават, НО....  ако след време спрете да тренирате, както аз бях направила и за 2-3  месеца от въпросното дупе нищо не беше останало... Joy   Сега пак  ще го извайвам, ама преди това трябва и да отслабне... Laughing

# 358
Modifite страхотна си!Много се радвам че пишеш и в нашата темичка  bouquetАз тази информация и малко повече я получих срещу съответното заплащане Simple Smile,много ценно инфо споделяш.
Обаче на мен фитнес специалиста ми изчисли че аз с 1500ккал на ден трябва да задържам,а с 1200 да свалям,а също съм около 54кг като теб?Откъде идва тази разлика според теб??
М Thinkingоже би ти си с повече мускулна маса и затова при 1600ккал запо4ваш да сваляш? newsm78

evich искам да те питам приемаш ли някакви добавки,протеини?Правиш много интензивни тренировки затова..за издръжливост,сила.Защото аз определено чувствам че имам някакъв недостиг в организма,като че ли нещо ми се изчерпало вследствие на интензивните тренировки,въпреки че се старая да се храня пълноценно,явно има липса ...и едва днес си взех протеин,пия и витамини,вит.Ц..нали тренировките са все пак стрес за организма, на моменти се чувставам изтощена Thinking

# 359
Като стана дума за протеина, какъв протеин е най-добре да се пие, по колко и кога?  Замества ли 1 хранене ? 

Общи условия

Активация на акаунт