Бихте ли..?

• 15 574
  • 142
  •   1
Отговори
# 105
Като отворихте темата за изневерите на приятелят ми съм прощавала и няколко изневери.Незнам аз ли съм най-голямата глупачка на света, че при все всичко което съм изтърпяла и преглътнала, продължавам да се чуда дали да не остана с този човек.

Джоджо предупредена съм, че ако изневеря ще ми се случи случка да го кажа по-меко.Така че твоят вариант ми е немислим.Не бих рискувала. Cry

Е, Хем ти е изневерявал, хем те заплашва, ако ти го направиш?! Пък ти се чудиш да останеш ли с него или не?!!!

# 106
Аз мислех дори да го обърнеш на шега:
Този струва 2000 лв.,ти за колко ще ми купиш?
А нещата не са розови.
Извинявай  bouquet

# 107
Тя е с него достатъчно д ълго, це ли 8 години. Приела го е такъв, какъвто е и не мисля, че има значение сега - дали е прощавала или не изневери, айде гледайте си в своята паничка. По-скоро тоя факт е пореден мотив - тя да не казва, че има друг - защото е напълно възможно да го отнесе после, нещо - което е тотално излишно.
Все повече се убеждавам, че начинът за вземане на крайнорешение би бил именно раздяла за м алко - докато авторката премисли и почувства - кого иска всъщност.

# 108
за мен нещата е желателно да се случват навреме. ако съм на 25 г, о, да, да, да.
ама ако съм на 50... какво значение има вече. все едно да съм диабетик и да ми поднесат шоколадова торта. всичко е ужасно закъсняло. а преди 5 г да не съм била с диабет, но да не съм имала възможност да получа тортата. та, с две думи - всяко нещо навреме и с времето си.

# 109
Тя е с него достатъчно д ълго, це ли 8 години. Приела го е такъв, какъвто е и не мисля, че има значение сега - дали е прощавала или не изневери, айде гледайте си в своята паничка. По-скоро тоя факт е пореден мотив - тя да не казва, че има друг - защото е напълно възможно да го отнесе после, нещо - което е тотално излишно.
Все повече се убеждавам, че начинът за вземане на крайнорешение би бил именно раздяла за м алко - докато авторката премисли и почувства - кого иска всъщност.
Ами тя си е пуснала темата точно за да надзърнем в нейната паничка.И да си кажем какво мислим по нейния въпрос, а не какво мислим за нашите паници.
В тези два поста се усеща страх от въпросния.Което никак не е добре. Как да и кажем, че работата изглежда нормална.Дори и да няма друг, тя видимо не се чувства спокойна и щастлива в тази връзка.Така, че поводите за раздяла ще се увеличават, дори и да разкара новия. При положение, че няма деца , общо домакинство и т.н. Сега му е времето да мисли за себе си, когато не се налага да съобразява собствените си чувства с деца и пр.

# 110
Та си е задала в ъпроса - за момента, сега как се чувства. Или трябва да я попитаме тогава и за детството й, има ли там някакви подводни камъни  ooooh!
Не можеш да кажеш ти дали е нормална работата. Защото ти не си тя. Тя го е приела, често хората при наличие на чу вства - правят много компромиси дори със себе си.

# 111
  • Варна
За втори път сама даваш оценка на връзката си - "предупредена съм" издава, че не се чувстваш добре от отношението на постоянния си партньор към теб. Ако и да си останала с него 8 години. Дистанцирай се, вслушай се в себе си.

# 112
Аз си казвам моето мнение на базата на нейното споделяне. Не я карам да го приема. То ако става за въпрос има жени, които са приели, че и мъжете им ги бият и го смятат за нормално. Не е нужно да съм на тяхно място, за да имам мнение по въпроса, че не го смятам за нормално.
Аз усещам, че тя изпитва страх, поне така изглежда от написаното. Не смятам, че е нормално за когото и да било да прави избори от страх, но пък ако на нея и харесва така, изобщо нямам намерение да я разубеждавам.

# 113
За втори път сама даваш оценка на връзката си - "предупредена съм" издава, че не се чувстваш добре от отношението на постоянния си партньор към теб. Ако и да си останала с него 8 години. Дистанцирай се, вслушай се в себе си.

Виж сега - аз също съм предупредила моя - никога да не го прави, защото ако разбера - няма да ме види повече. И мисля, че няма нищо ненормално в това. Но ако има - кажете ми.

# 114
  • Варна
Говори безлично за него: "предупредена съм", а не "той ми е казал, че", "говорили сме си" и т.н. Това имах предвид.
И аз като pasinet усещам страх.

# 115

Виж сега - аз също съм предупредила моя - никога да не го прави, защото ако разбера - няма да ме види повече. И мисля, че няма нищо ненормално в това. Но ако има - кажете ми.
Има ли значение, нали ние не сме ти или той.  Laughing
Пък и такива предупреждения на фона на това да са ти простили на самия теб са меко казано нагли.От моя гледна точка, може от чужда да са напълно в редна на нещата.

# 116
Има значение, да! Защото ти самата определяш подобно предупреждение като ненормално!
И да - често се мери с двоен аршин. Мразя да гледам мачове и винаги мрънкам като моят го прави,в следствие на което той свинка да ходи навън да гледа. Той мрази да ходи по магазините - но аз съскам достатъчно дълго и накрая той идва с мен, почти винаги! Ето ти двоен аршин - И???

# 117
И ако ти кажа, че за мен е ненормално и че аз не го правя, ти ще спреш ли? Или ще си кажеш, няма начин, щом аз го правя, значи всички го правят, ама лъжат.

# 118
Не, просто нормално и ненормално е различно за различните хора. Точно това се опитвам да ти покажа. И именно - че за авторката е нормално явно, щом е с човека 8 години и го е приела такъв, какъвто е.

# 119
  • Варна
Добре, Вилико, но е също толкова нормално да е спряло да й харесва. След 8 години. Хората не само, че са различни, но се и променят.

Общи условия

Активация на акаунт