старите ергени!

• 72 111
  • 563
  •   1
Отговори
# 120
Ти пък, къде си видяла стар ерген, пък и кръшкач.
Хората се затрудняват едно гадже да си свият, ти им приписа и любовници.

# 121
Аз не познавам ни един стар ерген, ама знам един, дето е ерген след два брака и дълго семейно живеене без брак.
Впечатленията ми са, че напълно заслужено е останал ерген. Даже се чудя как са го търпяли толкоз години...

# 122
  • София
Следовател...ммммммм...... Mr. Green

# 123
Следовател...ммммммм...... Mr. Green
Мани го тоя. Ще има да те привлича като обвиняема за щяло и нещяло. Sunglasses

# 124
За мен най-странното е как може мъж на възраст над 23-24 години да живее с родителите си, като в почти всички случаи, които познавам не участва по никакъв начин в грижата за дома и няма абсолютно никакви задължения.
Вече изборът дали да си сингъл или не е съвесем друг въпрос. Не мисля, че всеки изпитва необходимост да създаде семейство или може да го направи.

# 125
И аз имам един кандидат. Много хубаво момче, високо, зелени очи, тъмна коса, архитект.
На 34 години си кукува при мама и тате.
Обаче майката е ужаасна свекърва /не че е и моя майка де Mr. Green/.

Дали е поносима разликата от 14 години - мъжа на 44 а жената на 28.Или това е до характери

# 126
  • Бургас
И аз имам един кандидат. Много хубаво момче, високо, зелени очи, тъмна коса, архитект.

Дали е поносима разликата от 14 години - мъжа на 44 а жената на 28.Или това е до характери
Ние сме с такава разлика,на тези години се вземахме ,аз на 28 той на 44.Много добре се разбираме.

# 127

Архитектът на Агента е на 34, а не на 44.
Опа! Ихуууу!

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 15:07 от Вълкът с дълъг ник

# 128

Ние сме с такава разлика,на тези години се вземахме ,аз на 28 той на 44.Много добре се разбираме.

Ако жената е на 28, а мъжа на 44, това 14 години разлика ли е?

# 129
Аз си помислих, че тука се говори за "стари ергени", пък то...свършили вече, и един не останал за цяр. Crossing Arms Така е, докато се усетя и ги разграбили вече  Confused

# 130
  • Бургас

Ако жената е на 28, а мъжа на 44, това 14 години разлика ли е?

16 е.При нас е 15г и 9месеца за да бъда точна.

# 131
Аз си помислих, че тука се говори за "стари ергени", пък то...свършили вече, и един не останал за цяр. Crossing Arms Така е, докато се усетя и ги разграбили вече  Confused

Не се кОси, все един ще се намери  Mr. Green

# 132
  • София
Мацки,отиде коня У реката.Нема да стане.Мама не иска жена с дете.Требвало да е заможна и без ремарке Hug.А неговите претенции, да е  и по- младичка.Аз съм дъртичка за него.Почнаха комплекси да ме нападат.Ако на 34г. съм дърта да хващам въжето и да се меткам   Cry

# 133
Днес за пръв път чух стар ерген да си търси изгора. Просто ме помоли да му помогна.
40, нормално тегли, около 180, юрист, 2 апартамента в Делиормана, ситроен С1.
Не пие и не пуши. Това го гарантирам.
И аз го снемам тоя от пангара. Изключително тежък случай - търси мома, до 26 годишна. 26 - от него да минело. Светофар не виждала, демек селянка. тия от сайтовете за запознанства били все с вишу, той като кажел едно, тя казвала девет. За бивши бракове, деца от предишни бракове - забрави!

# 134
Да си пусне обява във вестник "Лична драма", може и да му върже някоя.

Общи условия

Активация на акаунт