старите ергени!

• 72 093
  • 563
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Има една категория ергени, които са живели няколко годинки с една жена, после с друга. Брак не са сключвали, но формално се водят ергени, ако нямат деца.
Те са вече по-различни и с тях има шанс да се създаде някаква връзка.

Точно тези мисля,че с тях няма шанс.

# 151
Моят бивш стар ерген (оженихме се, когато беше на 46) също на моменти е много властен, за много неща си има изградени стереотипи и доста трески за дялане, но пък се оказа иначе прекрасен съпруг и баща.

Има една категория ергени, които са живели няколко годинки с една жена, после с друга. Брак не са сключвали, но формално се водят ергени, ако нямат деца.

Няма шанс, ако идеята им е била да поживеят с една, докато им омръзне, после с друга и така по лесния път без отговорности... На някои обаче просто не им е потръгнало - приятелката ги е изоставила заради друг, грижили са се за възрастни или болни роднини или нещо подобно - това се случва повече на жените, но и такива мъже познавам. Тези хора сигурно с радост биха си направили успешно семейство, ако срещнат подходящия човек.

# 152
  • София
Моят бивш стар ерген (оженихме се, когато беше на 46) също на моменти е много властен, за много неща си има изградени стереотипи и доста трески за дялане, но пък се оказа иначе прекрасен съпруг и баща.

Няма шанс, ако идеята им е била да поживеят с една, докато им омръзне, после с друга и така по лесния път без отговорности...

Мата,точно това си мисля.За мен няма обяснение няколко връзки едната от 7г.друга от 4г. и т.н.,накрая навъртял годинките около 45 и не му провървяло.А,всичките тези девойки вече със семейства и деца. newsm78

# 153
  • Sofia
Ех, посмях се с глас петъчно, благодаря ви!  Laughing

Бамби, няма да мяташ въжето! Много сме, силни сме! И млади Wink

След като и аз на 34 останах сама и с малко дете, приказката за "по-добре сама, отколкото зле придружена" се оказа вярна 100%. А старите ергени са тотална кауза пердута... И честно казано, нямам нерви за тях изобщо!  Mr. Green

# 154
Здравейте,
Потърсих инфо тук за така наречените стари ергени и нищо не открих Thinking.Много ми е любопитно какво мислите за този тип мъже?Визирам мъж над 40г. който все нещо го е спирало през годините да намери спътник в живота или от толкова избиране не е открил подходящата.Причините разбира са или кариера,финансова стабилност,попада на неподходящи и т.н.Има ли шан такъв мъж  да създаде семейство . newsm78
Не!
Дори и след 30 г. за един мъж е трудно и дори невъзможно да започне да се съобразява с жена! А още по-малко да създава семейство! Много е трудно човек, който не е свикнал да се съобразява с някой друг да започне да се съобразява и да не е егоист, спрямо този до него!  bouquet

# 155
 Вероятно има и изключения, но мисля че подобен тип мъже просто с времето свикват да се съобразяват единствено със себе си и избора им да останат ергени е изцяло техен.

# 156
Имом такъв приятел, на 44 г. Никога не е живял със жена. Имал е връзки разбира се, но до съвместно съжителство не са стигали. Наистина е малко особен, властен, често обича да ми размахва пръст, но това аз го отдавам по-скоро на зодията му- Скорпион. Laughing. Не е нервен, даже ми се вижда много спокоен и разумен, често ми дава добри и полезни съвети, доста е отзивчив, не бих казала, че е егоист. Е, малко има навиците по-скоро на 60 годишен, отколкото на 40. Обича тишина, спокойствие, да слуша естрада и разни там ретро парчета, да се заседява в ресторанти или кръчми, но в никакъмв случай не в клубове...Не мисля, че ще се ожени, пък и според мен изобщо не му се иска да го прави, добре му е така Laughing. Не го намирам за ненормално, така се чувства добре, така живее.

# 157
  • Варна
Цитат
Не!
Дори и след 30 г. за един мъж е трудно и дори невъзможно да започне да се съобразява с жена! А още по-малко да създава семейство! Много е трудно човек, който не е свикнал да се съобразява с някой друг да започне да се съобразява и да не е егоист, спрямо този до него! 

Обожавам такива обобщения baby_neutral
 Joy

# 158
  • София
Които на всичкото отгоре нямат връзка с реалността.

Кори, ти с колко такива мъже пробва да живееш, преди да обобщиш във фундаментания си пост по темата?

# 159
Надявам се да има прераждане, за да мога в другия ми живот да си остана стара мома, съвсем сериозно ви казвам!

# 160
И аз имам един кандидат. Много хубаво момче, високо, зелени очи, тъмна коса, архитект.
На 34 години си кукува при мама и тате.
Обаче майката е ужаасна свекърва /не че е и моя майка де Mr. Green/.

Дали е поносима разликата от 14 години - мъжа на 44 а жената на 28.Или това е до характери
Ние сме с такава разлика,на тези години се вземахме ,аз на 28 той на 44.Много добре се разбираме.
Според мен е до израстването на двама души, а не до това кой на колко години е и каква разлика в годините има с мъжа си или жена си!

Цитат
Не!
Дори и след 30 г. за един мъж е трудно и дори невъзможно да започне да се съобразява с жена! А още по-малко да създава семейство! Много е трудно човек, който не е свикнал да се съобразява с някой друг да започне да се съобразява и да не е егоист, спрямо този до него! 

Обожавам такива обобщения baby_neutral
 Joy
Wink Мерси, просто лични наблюдения и лош опит :Р За щастие се разделихме само, че единия беше на 27 и пак си беше стар ерген, нищо че се имаше за млад!!! За него старите явно се женят, шут! Grinning

Kakто каза дамата по-горе: "по-добре сама, отколкото зле придружена"! В някой случаи така е по-добре отколкото с мъж, който не знае какво иска...и губи времето на някой Wink

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 17:27 от kori_1

# 161
  • София
Не мисля, че ще се ожени, пък и според мен изобщо не му се иска да го прави, добре му е така Laughing. Не го намирам за ненормално, така се чувства добре, така живее.

aniese,воя приятел никога ли не е искал да има семейство,деца и т.н. newsm78 Като чели на тези години губи и средата си.Всичките му приятели предполагам имат половинки и деца имат общи теми,а той е доста далече от всичко това.

# 162
Честно казано, на мен ми е неудобно да му задавам толкова лични въпроси, а и той не коментира тази тема. Мисля си, че може би иска да има, ако не съпруга, то поне дете от някоя жена, но вече му е трудно да си промени живота. Но не забелязвам да му тежи, весел и оптимистичен е. Аз често се сдухвам, заради разни неща, а той все" може ли да се ядосваш за такива глупости...всичко ще се оправи". Докато имам приятелка на 36 г., която е кошмар. Не е омъжена и все не може да си намери сериозен приятел и само за това говори, само за това! Става, ляга, все това и е в главата-защо нямала семейство, защо с нея така, омагьосана ли била...Добре де, хубаво е човек да си има семейство, но чак пък да обсебен от тази идея...Не знам, аз си мисля, че колкото повече човек мисли и се тревожи за това, толкова по се закучват нещата. Аз нямам подобен проблем, но виждам, че когато много се треса над нещо, то не се получава, а когато не мисля и оставя нещата да се оправят от само себе си-те наистина се оправят! Simple Smile

# 163
Познавам един стар ереген и една стара разведена мома!И двамата са познайте, разбира се, че
скорпиони!Тя е на 32 с един кратък и неуспешен брак, но просто е ужасно властна и супер голям егоист, само изисква а даденостите и много малко.Вярно, че в професията си тя се издигна, но все пак много други неща и куцат и няма как да иска Брат Пит Crazy
Стария ерген е на 39 години, симпатяга, финансово добре стабилен, модерен, умен, собствен бизнес, но забележете живее със сестра си, която също е стара мома на 40 и кусур години!
Той доколкото го опознах търси идеалната, прекрасната и тя сама щяла да го намери!
Все казва, че скоро щял да се ожени, пък за толкова излизания с него, двамата с мъжа ми не сме го видели да е довел някоя бъдеща кандидат булка!

# 164
  • Провинция
И аз съм на мение,че хората след една определена възраст започват да стават егоисти.Мой приятел е на 35, но с всеки изминал ден става все по-...как да кажа-нервира се за всичко,всички около него го отнасят,не може да говори спокойно,да общува нормлано,занимава околните само със неговите си терзания,на които едвали някой ще отдаде голямо значение.Примерно седнали сме компанията на по бира ,всеки дрънка по нещо и нашия без да го питат се изцепва-трябва да си скъся един панталон. ooooh! Намира кусури на всички и всичко.Има си по-млада от него приятелка ,с десетина години.Момичето се опитва да му помага,готви му,пере го,чисти,той все намира нещо з акоето да се захване с нея.Някак егоистинчо постъпва - сядаме в тях на маса ,тя прави салата,а той става и си взима прибори само за него.Чревоугодник е.Не се интересува от чувствата и мнението на околните,за него е важно той да е сит,напоен , а за другите ако остане.Мисленето му също не е за пренебрегване-има добра работа,отделно частен бизнес, и все пак живее на квартира,няма покрив над главата си и мисли за неговите си нужди-колата-джанти,тампони,ремъци,амортисьори....Това,че иска дете от приятелката си му е фикс идея,но не се ангажира с това да й предложи дом,покрив и да подсигури най-необходимото на едно дете-стабилно семесйтво.От разговори с моя приятел-разбирам,че ергенчето търси млада мацка,която винаги да е готова за секс(т.к. той имал голямо самочувствие по темата) ,да готви,да пере,да чисти,да му роди дете и най-вече да разбере ,че е той е мъжа на семесйтвото и ще е една глава над нея.При спор да отстъпва,да умее да се извинява,че и да приема неговите извеинения. ShockedНе знам,но да ме пази Бог от такъв! Иначе е добряк момчето,отзивчив,ама годинките му минават и той много се променя.

Общи условия

Активация на акаунт