"Системата минус 60" - тема №23

• 45 986
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ykk, лично аз си отяждам на наденички когато съм в Австрия. Разбира се, че и там има боклуци като тук, но има и читави продукти по магазините... Simple Smile
Докато в Бг и да четеш и да не четеш - все тая. Саламите и кренвиршит са целите на шупли и в бели неща... Аз имах пред 2 години инцидент с един кренвирш и от тогава не вкусвам кренвирш в Бг...

# 211
аз и тук избягвам да ям салами и всякакви такива колбаси, защото не обичам много. Само на луканките съм фен през зимата  Mr. Green Иначе напоследък забелязвам, че каквото и месо да купя, след готвенето е останала 1/3 от него  Thinking Мазнини ли са, течности ли са, не знам, ама все купувам едни големи пържоли, пека ги на електрическа скара и накрая направо като хапки мога да ги ям Crossing Arms

# 212
То още на първата страница си пише:
ВНИМАНИЕ! Списъкът не съдържа варена наденица... Ние не сме забравили за тях, те не трябва да се ядат!
а... карначето е наденица, просто по-тънка...

днес:
з: голяма купичка овесени ядки с мед и орехи + една ябълка
о: шопска салта (отново ми стана тежко.. хм.. доста бързо ми се е свил стомаха) дълбока чиния с връх :Р + макарони с пресни домати, зехтин и подправки.
в: ще гриза ябълки, защото предполагам, че хич няма да ми е до храна... след този обяд, но може да добавя и едно мляко, според зависи  Mr. Green

# 213
  • ул. "Мечтание"
ВНИМАНИЕ! Списъкът не съдържа варена наденица... Ние не сме забравили за тях, те не трябва да се ядат!

Но не е варена наденица.  Peace Всъщност не знам какво са по-различни нашите наденици от техните. Не споря, размишлявам си просто.  Peace

# 214
... Но не е варена наденица.  Peace ...
Peace напълно съм съгласна, даже когато четох "Глава 3 - ядем всичко и отслабваме" от книгата, не бяха много систаматизирани нещата там... Иначе ако имах мерак да си правя сама карначетата, то щях да си ги ям с кеф за вечеря...

Споделям мнението на Жаси:
...какво са надениците, кърначетата и кренвиршите - точно сланина, кожа, соя и може би 30-40% месо (оптимистично погледнато). Затова вечер - или пържолки на скара, или чисто месо, или дроб, или риба, или печено пиле. Никакви готови кайми и колбаси...

# 215
здравейте на всички Simple Smile аз да се отчета за вчера:
З: 1 тост с кашкавал и 1 вафличка  с кафе
О:парче пица-знам че не е системно ама нямаше как като бяхме навън с малката/тя искаше и аз не успях да устоя
В:1домат 1/2 краставица с малко сирене и 1/2 активия
 за днес :
З:малко козунак с мляко и чаша кафе
О:  бяхме навън и минах само с една ябълка
В:нямам идея още,но сигурно ще е плод и мляко или някоя салата пак
 лек и системен ден на всички и приятно прекарване на празниците  Hug

# 216
Добър ден.
Цял ден се занимавам с кифли и яйца и реших да си покажа творението  Mr. Green

# 217
bebok браво  smile3501 изглеждат страхотно Simple Smile знам че не е за тук но може ли една бърза рецепта да ми дадеш Simple Smile може и на лични ако имаш време и желание разбира се.благодаря предварително

# 218
Здравейте момичета,от няколко дни чета разни теми тук,за отслабване с най-различни диети с кленов сироп,хапчета и т.нт,и реших да се регистрирам Simple Smile Сега обаче ми е мн трудно да се ориентирам къде,какво,как  newsm78:( Главната ми идея да се регистрирам беше да споделя моето отслабване с 10 кг,искам да разкажа колко лесно и приятно отслабнах, но не мога да намеря точната тема,къде да го направя,до тук гледам, че всяка тема си е индивидуална за опраделена диета или режим,ще ви бъда много благодарна, ако някой ме насочи къде точно да си излея душата   Hug

# 219

Но не е варена наденица.  Peace Всъщност не знам какво са по-различни нашите наденици от техните. Не споря, размишлявам си просто.  Peace

Почти съм сигурна, че няма друга държава в Европа, където да има колбаси с месо (Стара планина) и колбаси без месо (всичките други, демек, 99,9%).  Mr. Green  Laughing  Не стига и това, ами и Стара планина вече я правят менте. Изобщо, тргедия.
Колкото до тая варена наденица, системата не я разрешава за вечеря, а по-нагоре е казано, че и никакви пушени меса не може, бе малко е подвеждащо, но като цяло приципът е следният - никакви пушени и варени колбаси за вечеря. А рускините са такива маниачки, че в една тема в техния форум даже спореха дали трябва да се маха кожата на пилето преди готвене за вечеря. И стигнаха до извода, че трябва, за да не пуснела кожата мазнотии, които да попият в месото. Та какво остава за нашенските кърначета, дето са поне 50% кожа и сланини. А в правилата пише - никаква кожа и сланина! Но ако толкова ви се ядат, яжте си ги за обяд. Вечер не си товарете с тях стомаха.
Колкото до каймата, аз се научих покрай децата да купувам месо и да ми я мелят на място, или в краен случай да взимам на Тандем, но почти никога не съм яла кайма на вечеря. Може би не повече от 10 пъти за тия 10 месеца системстване.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 20:38 от Анонимен

# 220
Леле, 15 страници докато се запиша  Shocked
Е, запис  Mr. Green

З: Козунак и кафе с мляко
О:2 кебапчета ( беше планувана и салатка, но не успях да я направя)
В: плодове и мляко

И май съм още -1, но не смея да го впиша.Чакам да се затвърди.

# 221
  • София
Запис да не ви изпусна.
Започнах да влизам 'в релси' и кантарът лееекинко слиза надолу. Дано сега около празниците не окипазя всичко.

# 222
Запис и от мен и Весели празници на всички!

# 223
Добро утро на всички! Grinning
Ето менюто ми за днес:
З-1 ръжен сухар с маргарин и кашкавал+1 поничка с шоколад
О-чушки с кайма на фурна
В-малко сърнешко месо и малко пилешко месо / май не можеше да се смесват 2 вида месо... Thinking /

Пожелавам ви весело изкарване на празниците! Hug

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 18:53 от antonina84

# 224
здравейте и от мен  Hugда си споделя менюто за днес :
З: малко козунак с мляко и кафенце
О:лозови сармички/постни без кайма/
В:сигурно ще е пържолка,че се заформят гости пак и незнам до къде ще се въздаржа да не ям ако сам само на плодове или салатка
 лек ден от мен и весело посрещане на празниците  Hug

Общи условия

Активация на акаунт