"Системата минус 60" - тема №23

• 45 816
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
добро утро
аз също съм за порицание. лесно върнах 1.7 кг от трудно свалените 5. естествено, с нарушения, които физическите упражнения не могат да компенсират
ще опитам отново преди да се предам. мен вечерите ме предават...
е, вярно, от няколко дни съм пред МЦ, но завръщането на някои от килограмите се заформи от преди това
менюто за днес
з: филия с кашкавал, кафе лате по 2
о: пиле с ориз
в: плодове с мляко. всъщност мляко не ми се яде много, но ако е без него ще ми трябват поне 2 грейпфрута и един портокал. мислите ли, че е много?

# 706
  • Варна
Elileni, лично аз след късна тренировка трудно заспивам... трябва да направя парна баня или сауна за да заспя добре... също и много изгладнявам...
Сутрин е идеалния вариант! Лятото ставах в 5.30 и излизах с колелото да карам, после отивах на работа... този вариант ми е много добър, въпреки че много рано ми се доспива вечер... а и това е ОК само за летния сезон... Simple Smile
В почивните дни е най-хубаво - излизам към 8-8,30 и карам минимум 10км Simple Smile

# 707
Гимнастиката на Синди изиграна (само коремните ги съкратих заради МЦ)., скраба и масажа и те на лице  smile3521 Чувствам се добре и заредена с енергия.Купих си и едни панталони леко тесни.Цел номер едно е да ми станат добре а после и широки.
Elileni, аз почти месец се лутах с системата.Едно смъкна две кача.... и т.н.Но вече няма отказване  PeaceНа празника си хапнах пилешко със салата.Не ядох нито картофите, нито тортата нито пих газираното или соковете, които са със захар.И хубавото беше, че никой не ме усети, че съм на диета.Не обичам да бия на очи.Щом аз дето съм толкова непостроянна успявам вече да съм системн аи ти ще успееш newsm10
beki8, браво.Хубаво е, че продължаваш да пишеше в темета и не си ни изоставила въпреки постигната цел.
Жас, къде се загуби ? Липсваш!!!
мегало, не се отказвай това е начина  smile3521
Стелету, и ти вървиш надоло.Дано да си приключила със застоя  Hug
Ева Б.,и аз обичам да карам колело, но с това променливото време напоследък не мога да разчитам на този вид спорт.С нетърпение очаквам да спрат дъждовете и да грейне хубаво слънчице  sun
Лека и системна седмица на всички

# 708
Тук съм, но имах много задачки тези дни и нямах време да пиша. Днес бях 64,8 кг., трябва да видя колко съм смъкнала. Но много трудно с тая вечеря в 16 ч. Sick  Обаче се сваля.
Стискайте палци утре, че ми предстои нещо важно. После ще имам повечко време да пиша.

# 709
вчера:
з: овесени ядки + сл. ленено семе, една ябълка, шепа бадеми + с.л. мед
о: шопска салата
в: 200 гр. бланширан + див ориз (преди да го сваря  Crazy ) - от него станаха две купички - поръсих с шафран, канела, соев сос и много черен пипер (веднага си легнах беше към 18:30 и едва станах в 7 сутринта - усещах, че стомахът ми е все още пълен  Mr. Green)

днес:
з: 2 ябълки
о: свинска пържола със сладко кисел сос
в: ябълка с кисело мляко

# 710
    Здравейте отново! От днес съм на системата и вече имам малък минус. Този път няма да се меря толкова често, сега очаквам МЦ и смятам да се премеря след него. В края на другата седмица. Чета редовно руският форум и този път силно се надявам да не се откажа. Ще наблегна на леките вечери през седмицата като плодове, мляко, зеленчуци. Почивните дни риба и пилешко и така.

Жасмин, радвам се че не си се отказала. Браво за хапването до 16ч.

Стелету, хайде смело към новата цел. Дано е минал застоят при теб Peace

Бебок, къде се загуби и ти? Четох че вече си стриктна и имаш минус, хайде тоя път и двете сериозно. Hug

Жани къде се загуби? Чували ли сте я скоро?

Поздравления за  Беки, Ави / на Ави видях снимки, много е хубава/ и всички с минуси които вероятно пропускам.  bouquet

Отчет за днес:
з- две сладки , две бисквити
о- малка шопска салата, 1 татарско кюфте с гарнитура зеле
в- кисело мляко

Имам и въпрос: от къде си набавяте елда? В Кауфланд намерих само био. В кои вериги други да търся? Много ми е мерак да я опитам тая елда Laughing

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 14:20 от и с кашкаваааал...

# 711
 Здравейте, да се включа и аз малко, че повечето време само чета Simple Smile
 От 5 дни съм на системата, но не мога да кажа, че съм от най-стриктните. За момента се опитвам да свикна със самият режим- стабилна закуска и лека вечеря, защото принципно  винаги съм била точно обратното-без закуска, късен обяд и обилна късна вечеря. Много ме привлече идеята да мога да ям сладко Simple Smile. За сега се възползвам от възможността предполагам с времето ще ми изчезне и желанието. За тези дни съм -1,5 кг, половинката не съм я вписала още, защото все още се колебае Simple Smile. В началото като всеки режим не е много лесно, но мисля, че ще свикна. Случва ми се да съм намислила нещо да хапна ама да окъснея и си казвам хайде утре сутрин. На другия ден, обаче даже и не се сещам за него:) То мисля, че това е едно от важните неща, хем си на режим, хем можеш да си позволяваш всичко. Някак не си мислиш как няма да хапваш торта с месеци, което те успокоява. От друга страна не ядеш всеки ден Simple Smile
 За спорт, все още не съм включила упражнения Rolling Eyes, но нямам особено много време. Гледам, обаче да ходя възможно най-много с бебчо на разходки, сега като се стопли се старая да излизам по 2 пъти и да ходя напред назад по 2 часа. Не че е фитнес, но пак е нещо.
Жасмин ето, че пак тръгна надолу newsm10. Е, да, сигурно не е лесно с вечеря в 16, но  smile3501 и успех за важното нещо Flowers Four Leaf Clover
Elileni значи ще карам без нея, ще пия чайче с повечеко лимонен сок Simple Smileза вкус.
Браво на всички с минусчета, а тези с застои  и плюсове, търпение и постоянство, ще смъкнем всичко, което сме планували Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 15:08 от timide

# 712
   Лелеее, никой няма. Пекна слънце и който не е на работа е по разходки Rolling Eyes

Аз приключих с вечерята. Към млякото добавих канела, ама друго си е с ябълка вътре, но нямах. Нищо и без това не бях особенно гладна, добре ми дойде.

# 713
жасмин и лебедбраво за минусите и успех днес на жасмин GrinningИ аз съм системна и гледам и по рано да вечерям.На работа съм до 14часа и си нося обяд,но ми е трудно да обядвам до 2,но до 3 обядвам(това е като съм 1-ва смяна) и до там спирам с храната.А като съм втора и ще закусвам и ще обядвам в нас.Мислите ли,че това е добре и че като обядвам към 15часа и после не вечерям ще свалям килцаааааа Hug

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 18:30 от magi333

# 714
  • България,Пещера
Менюто з-филия с луканка,бейк ролс
о-пил.бутче,салата снежанка
в-сухари,сирене,кисело мляко

# 715
Здравейте!
Менюто за днес:
З-закуска "Доброджанка" + 6 малки бисквитки
О-брюкселско зеле /6-7 бр./ + 1/4 скумрия
В-сирене "Котидж" 150 гр. + 1 домат
След като изядох сиренето се сетих че може до 50 гр. на ден ,а аз натъпках цялата опаковка от 150 гр.  Tired повече няма да правя така  Crossing Arms
Лека вечер на всички!

# 716
Здравейте и от мен за днес, аз съм на системата 3-ти ден и още не мога да преценя колко да ям - единия ден е малко и съм гладна вечер, а на другия като стана и ям много после ми е тежко... ще мине време докато му хвана цаката, но желанието е на лице, така че Заедно ще успеем - убедена съм Simple Smile Лека вечер на всички и до скоро  Heart Eyes

# 717
  • UK
  Не мога да се вредя да пиша, нямам време да се свъртя вкъщи.  Аз съм в "спад" От 3 седм. резултатът е само 2 кг, което си е задържаната вода. По едно време бях с още 500г надолу, но си се върнаха и си стоят  Sad. Нямам преграшения, вечерям почти всяка вечер кефир, винаги в 17ч. Ще почна да си пиша менюто, може би бъркам някъде.
 За днес: З- 1кис. мляко с трици, ленено семе и орехи + 1 ябълка + мляко с нес
               О- шопска салата с малко маслини, но пък само с оцет
               В - пиле на грил
За утре: З - сандвич с ръжен хляб и козе сирене, ябълка, мляко с нес
               О - същата салата
               В - чаша кефир
  Да му се не види, трябва и при мен да подейства. Свекърва ми свали 17кг за 5 мес със системата, прилича на момиче направо.   

# 718
Aз с гаден плюс, без да съм прегрешавала  Cry Ей така се убива мотивацията.
Тази сутрин бях 66,5, а преди малко 69  Shocked Бях си обещала да не се тегля вечер, ама пусто...

За днес:
О:картофена супа(без фиде) с половин варено яйце
В:задушени зеленчуци с извара

# 719
Е това ако не е стимул..../ за свекито имам предвид../   Joy     Не се ядосвай, ще свалиш и ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт