Битката на един град - или сериалът Сливен продължава...

• 4 380
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
Мозъка на кмета търсят, и пари да си погаси борчовете.
Уведомление към Общината пуснах още миналия понеделник и имам ок, само изискването беше за автопохода да е отделно - и това направих днес - с полицията сме се разбрали. Познавам част от тях от миналите протести - хората просто си вършат работата. Ако има провокации, което всячески сме взели мерки да не стане, те ще бъдат от пратени хора от други лица, освен това съм се разбрала с полицията, че лично аз и всеки от организаторите както и хората, които познаваме там ще съдействат за изваждането на подобни хора от редиците. Не искам простотии - това само ще компрометира протеста.
Само срещу дупките вече протестирахме - пак 100 бяхме недоволните. Искам всеки да си изкаже болката - дали няма какво да яде, няма работа, има алергии, движението му из града е възпрепятствано - всеки има право на глас.

Апропо дупетати и областни не помагат, опитахме със заявления за достъп до инфо, с писма, с какво ли не. Този човек се е самозабравил. И точно поради тази причина - че е прекалено самодоволен се нядвам да не предприема акции за провокация на протестиращите. Аз мога да ви пожелая само здраве, ако имате въпроси съм насреща, ако имате и предложения с радост ще помогна и/или ще ги отнеса до хора, които могат да дадат рамо. Но ми омръзна вече да се оправдавам за това, че искам да живея в свестен град - чист, подреден, зелен, с доволни хора и играещи по площадките деца, надявам се и моите един ден. Омръзна ми да се защитавам от въпроси - ама защо, ама какво мислиш че ще стане, какъв конкретен резултат чакаш ... - истината е, че човек опитва всички начини, когато вярва и иска силно нещо да се случи.
Ако за вас това е бла,бла, бла ...няма да коментирам. Но се радвам, че моите родители са ме възпитали да отстоявам правата и мнението си, ако това не е важно за вас не се учудвам, че държавата се намира в такова състояние. Пак казвам - хубаво е ако някой я свърши вместо нас, но за нещата, на които държим ние трябва да се борим. Хубава вечер.

# 61
# 62
Мда, много по-лесно се протестира във Фейсбук.

# 63
Темата явно представлява интерес не само за мен и няколкото писали в нея. Едва сега видях колко пъти е отваряна, а никой не коментира.

Общи условия

Активация на акаунт