Кюретаж и забременяване след това - 17

• 29 961
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Зузи-кураж,мила....
Плачи,оплаквай се колкото и когато искаш..нормално е жив човек си...а кой друг би те разбрал по-добре от нас,които за съжаление познаваме точно тази болка..
Кураж,Зу Hug Hug

# 616
  Зузи с теб сме миличка , надявам се всичко да мине нормално и когато физическата болка отмине ще намериш сили и ще продължите напред  Hug Hug Hug

# 617
  • София
Привет момичета
Към 19ч след работа си направих първия тест на OVIEW си взех този път,че с Клиър Овю нещо миналия месец не се ориентирах.Питах в 3 аптеки и само тези два вида имаше плюс един дигитален за 40лв но не можаха да ми кажат за колко опита става ...
Появиха се 2 чертички,едната е по бледа от другата ,но и нея я има  Thinking
Също така от вчера започнах да пия и от Pregnacare
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=583939.0
от тук разбрах за тях прочетох тук и там,звъннах на доки и той каза щом искам да ги пия
Та така- с нови сили наново и този месец...
Кураж на всички ви момичета и горе главата- ще успеем
 Hug

# 618
Успех на бебеправещите!!! Трябва да има много момичета, които да заместят бремелинките, които ще раждаме  Praynig

За храната и водата при кюретажа- аз пих вода може би около 20мин преди това и ядох около 2-3 часа преди това. При мен правиха нещата по спешност. Всичко се случи много бързо просто...

За връзването- попълних една... как да я нарека... анкета с въпроси. Бях седнала на магарето /нали там има едно като легенче/, защото течех като чешма, имах много обилен кръвоизлив. Казаха ми да легна назад и почнаха да ми връзват краката. Попитах лекарката: "Толкова много ли ще ме боли, та трябва да ме връзвате?"  Shocked Тогава ми обясниха, че ще съм под пълна упойка и има вероятност да ритна и да направя някоя беля. Затова ме връзвали. Успокоих се /доколкото може в такъв момент да се успокоиш/. Като ме изкарваха от стаята и се освестявах от упойката попитах: "Може ли да ми покажете плода, просто да го видя?"  Cry Сега се радвам, че не ми показаха нищо от него. Щеше да ми е по-гадно.

# 619
Динора, добре че нищо не са ти показали! Hug

Скоро ще гледаш, каквото трябва да се гледа! Grinning

# 620
Динора, добре че нищо не са ти показали! Hug

Скоро ще гледаш, каквото трябва да се гледа! Grinning
Тогава не знам защо съм искала да погледна  Confused Дали от упойката, дали от мъка, дали от друго...

Аз по принцип не пиша в отчетната тема за месеца, в който трябва да раждам /юни/, обаче я преглеждам понякога. На 24 май една от мамите е загубила бебето си  Cry Много ми стана гадно за тази жена... Девет месеца е чакала и накрая заради лекари да загуби рожбичката си  Cry. Ужас!!! Колко по-леко би било и на двамата родители, ако бяха загубили бебчето в началото... Вече щяха да подновяват опитите си за детенце, а сега трябва да почакат доста време /жената е родила със секцио/... Евалла правя на такива хора, които след такъв тежък удар успяват да се изправят на крака!!! Hug

# 621
Динора-направо ми се къса сърцето,като разбера за такива случаи Cry Cry,и ако има и лекарска немарливост ooooh! ooooh! ooooh!....да почива   в мир малката душица Flowers Rose Flowers Rose

# 622
Здравейте, момичета! Вчера на обяд ми започнаха болките и в 10 вечерта вече бяха толкова силни, че едва дишах. Така продължих до 6.30 сутринта. Вече бях супер изтормозена и чак ми прилошаваше от болка, събудих мъжо и хоп в спешното в АГ болница. Чаках половин часова оперативка, пиене на кафета и шматкане по коридорите, докато вече не виждах и чувах от болка. По едно време се появи д-р Цонев, който е млад и много любезен и ме пое. След мноооого дълго чакане и много силни болки, вече ме вързаха  Mr. Green и упоиха. Всичко приключи благополучно, така каза доки.
Изписа ми ципрофлоксацин. Някой пил ли го е след абразио и в каква доза? (моята е 4 пъти на ден за 5 дни) На мен ми става лошо от него.
Обилно ли ви течеше кръв след кюретажа и за колко време?
Сл;ед колко време възобновихте опитите за бебе? Аз не мисля да чакам 6 месеца  Sad

# 623
Зузи Hug  докато разбереш страшно ли е не е ли то свършило, браво мила Hug

антибиотика май всеки го пие, но в различна доза, аз го пих по 3 пъти, при мен кървенето беше много слабо и само няколко дни...

за изчакването- май се беше насочила да правиш разни изследвания, така че смятам че от тях най вече ще зависи срока който ще ви поставят Wink

Динора, влязох да прочета Tired ужасна трагедия Tired

# 624
zuzi, съжалявам, че се е стигнало до там. Сега си почивай и гледай смело напред. На мен ми казаха от 3 до 6 месеца, аз на третия месец като отида на преглед смятам да говоря с док какво е положението на лигавицата ми и ако всичко е наред /дай Боже/ ще започваме наново с опитите. Но все пак всеки сам си решава   bouquet

# 625
  • София
Зузи жалко че се присъединяваш към групата. И на мен ми изписахасъщият антибиотик на 6 часа и за 5 дни - след това още един сумамед за 3 дни и с това се приключи.

Някой питаше дали се броят месеци или цикли - аз питах изрично и док ми отговори, че менструалните цикли са важни а не броят на месеците. При мен след дни ще станат 3 цикъла и вчера пак питах доки от кой месец може да почнеме опити и тя беше категорична - 6 цикъла  ooooh! ама да ви кажа може и да прозвучи лекомислено, но смятам да изчакам и последните резултати от изследванията и ако всичко е ОК, да не чакам 6 цикъла. живот и здраве ще са минали 4 цикъла.

# 626
dioni, какви изследвания чакаш, а доки защо държи да изчакате 6 месеца, при прегледите какво установява- наред ли са нещата?

# 627
  • София
Вчера бях в Токуда при доктор Колева и пуснах основен пакет в Геника - уреаплазма, мико .... хламидия, цитамегаловирус, токсоплазмоза и още две които не мога да ги възпроизведа по памет, отделно цитонамазка, а утре ще пускам ТСХ и ФТ4 и за две седмици всички трябва да са готови (те едните ще са готови още утре вечер) и на 13 юни ще ходя при Колева с изследванията и ще говорим какво да се прави. Но вчера след прегледа като питах , ми отговори 6 месеца, каза че всичко изглеждало наред но да чакам 6 месеца. Лошото е че и Тимева в Щерев ми каза 6 месеца (само дето Тимева ми обясни че нямам нужда от никакви изследавния и че 1 мисед не е страшен), само Дяволов ми каза 3 цикъла и действай. Затова си мисля че като видим на 13 юни всички изследвания и ако са в ред нещата по тях, ще се пазиме и този цикъл и след това може да не се пазиме чак толкова - не казвам че щу взема да следя веднага овулация и пак да правя графици на дните със задължителен кекс, но да годаваме по-малко безопасно  Wink.

# 628
а тези изследвания Колева ли ти ги назначи или ти на база съвети от нета си ги изследваш Laughing само информативно питам, като практика ли е или ти сама предприемаш действия...това със сложните имена, дето му казват TORCH комплекс ще да е..., мисля с венозна кръв се изследва, можеш ли да ме ориентираш като цена как е Thinking

дано всичко да е наред с изследванията ти Praynig Praynig Praynig и поне ако решите да не дочакате 6те цикъла да си спокойна  Hug Hug Hug

# 629
  • Пловдив
dioni , аз мисля че добре си решила. Ако нямаш някакъв проблем след изследванията си мисля, че няма защо да чакаш толкова време.  ooooh!
Аз да доложа, че сега се връщам от преглед и всичко ми е ок. Назначи ми сумати изследвания и след тях щ видим накъде.

Общи условия

Активация на акаунт