Кюретаж и забременяване след това - 17

• 29 939
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Тониии  Praynig Praynig Praynig, АМА МНОГО  Praynig Praynig Praynig
Аз отидох на видеозон погледна ме на коремен и се видя плодно сакче,отговарящо на 5 г.с. и е 0,73 см  Heart Eyes, всичко каза че е нормално, дано така да е и занапред  Praynig
Благодаря ви за палчетата и много стискам и за вас

# 661
  • в сърцето на моето Слънце
Тони, стискам палци и аз много силно!  Praynig Стопли ми душичката! Точно бях увесила нос пак... Мен и този месец няма да ме бъде май. Пак някаква конференция ще има точно като ми дойде. Тъпо ми е... Само се надявам малко да позакъснее цикъла, но по закона на Мърфи имам всички признаци че всеки момент ще започне. Не знам вече какво да кажа! То бива, може късмет нашето, ама това на нищо не прилича  Cry

# 662
Във Варна се оказва, че има само една генетична лаборатория, където могат да се направят тези изследвания. Доколкото разбирам и имунологичните се правят там.
zuzi_79, коя е тази лаборатория? Може и на ЛС.
Момичета, моят кюретаж беше на 1 май. Днес 27 май усещам някаква странна болка в яйчниците /трудно ми е да я опиша досега не съм имала такава/. Нормално ли е?

# 663
# 664
  • Варна
Кати, Биби, Зузи, Мечкони, Firegirl, dioni, Бебо, Стеле. Hug Hug Hug

Бебо, честито плодно сакче! Hug

Стеле, не падай духом, миличка!  Hug Ще станат нещата, само още мъничко търпение.  Hug Hug Hug

# 665
Бебо, браво мила, все така докрая Hug

Стели, какви са тези неща всеки път Sad

Зузи, моя позната ходи при Монастирска и си прави там сума ти изследвания...обаче ако искаш ще поразпитам повечко какви и що и ще ти пиша.. иначе овулация- само на УЗ и след 7 дни прогестерон, въпреки че на мен ми е назначен от 23-25ден на цикъла, без фоликуметрия, но те и другите хормони са на друга схема...аз съм нетипичен случай Laughing

# 666
 Тони , миличка , направо се насълзих , хайде имаш , много , много силно стиснати палчета от мен и съм сигурна , че този път всичко ще е наред  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Бебо , браво , дано всичко напред е все така прекрасно  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Стели , милинко , недей овесва носле , ще видиш как изведнъж ще дойде новината , просто трябва да се успокоиш , аз в това се уверих , когато не го мислиш и се случват нещата  Hug Hug Hug

Зузи , не се тривожи , нормално е след такава манипулация МЦ то да е по различно , в момента все още хормоните не са се наредили както трябва , иска се малко време , за да може организма да се възтанови.   Hug

# 667
Тони, добре сме.  Hug
Мъчим се да се захранваме.

Аз пия Ясминеле за регулиране на цикъла, че взе да ми идва на 21 дни след раждането. Не кърмя. Тамън се оплаквах, че 6 ден ми тече вече и ми писна.

Стеле, кефи се на живота, бебето ще стане. Аз сега вместо да си поръчам рогозка и парео за плаж, поръчвам хладилна раница за млекцето на малчо. Не че се оплаквам, ама като си спомня как се заглеждах по бебетата на комшийките, а те по тоалетите ми докато ходех на работа, си мисля сега - и за какво са били нервите и плача??

# 668
  • София
Ама все пак КАКВО се изследва ... генетично и имунологично... моля?

# 669
Относно варненската генетична лаборатория - разбрах, че само в Терапията (Университетска болница Сваета Марина) правят такива изследвания. Проф. Кременски дори ми писа, че не всички изследвания могат да бъдат направени там, но можело и при него да се изпрати материал и там да го изследват  newsm78.

Тедд, миличка, всяка информация ще ми е от огромна полза, всъщност не само на мен, а на всички варненски изстрадали душици тук. Много си миличка и ти благодаря за огромното сърце, което имаш!!! Аз също съм насреща при нужда, за всяка една от вас!!!

Аз иначе днес съм добре, все едно нищо не е било (физически). Малко съм "понатъртена" на някои места отдолу  Blush и ръката ме боли от абоката, но това са си бели кахъри. Също така малко ми се върти главицата от този ципрофлоксацин, но той винаги така ми действа  ooooh! Изчистих си къщата дори, че и други работи свърших  newsm79 1dishes hang 1ironing, имах енергия, но нещо сега май имам нужда да се кротна.

# 670
Ама все пак КАКВО се изследва ... генетично и имунологично... моля?

Те са много "нещата", които се изследват, и аз не ги знам всички. Това, което ми е ясно до момента е: тромбофилия, NK клетки (това са от генетичните), а от имунологичните знам за антифосфолипиден синдром. Има множество още съкращения (изследвания), но не са ми ясни. Всички от тях са кръвни.

# 671
 Момичета , не се лутайте така по различни лаборатории , намерете си читави  лекари :  имунолог , генетик и репродуктивен ендокринолог , направете си консултацийте и тогава те ще ви назначат изследванията  Hug  И да уточним все пак и мъжете е хубаво да си пуснат някой изследвания. Но всичко това става и се прави най-добре в клиника за такива проблеми или при отделни специалисти.  Hug
 За Генетичните проблеми препоръчвам Кременски , Конова , а за репродуктивния ендокринолог с 2 ръце за Катя Тодорова .

# 672
Зузи, аз само споделям опит, че е много гадно да си в неведение.. Laughing иначе довечера ще разпитам и ще ти пиша по- подробно..за къщата браво! аз съм се хванала да отглеждам домати на балкона, че ги нападнаха и листни въшки, та ще се ходи за препарат hahaha ако някой ме пита- не ми е скучно hahaha

аз съм съгласна с Шуши, че първо трябва да си намерите добрия специалист, който ще ви насочи Wink

# 673
Момичета,подкрепям казаното от Шуши Hug Hug..намерете си читав гинеколог,който се  занимава с проблемно забременяване,при нужда и ендокринолог..от опит го казвам Hug Hug..аз една година какви ли неща не си внушавах,че имам,че ме боли..от ходене по"Пловдивските светила"..за Варна с конкретно инфо не мога да се включа-но все пак знам,че има  добри специалисти...и когато се започнат изследванията,човек  диша с една идея по-леко,а ако излезе причина,то както казваме ние-щом има причина има и решение....
Много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за всички....

Магнет,Ваче-на финалната права сте ,дами Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 674
toni, стискам силно!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт