Добър имплантолог?

• 243 290
  • 254
  •   1
Отговори
# 165
Моя приятелка си сложи миналата година имплант при него И се инфектира,отхвърли се-някакъв израелски беше.
Аз сложих при Професор Георгиев-швейцарски импланти-нямах нито болки,ни подуване,нищо не разбрах!

# 166
Някой слагал ли е импланти при д-р Елхнеди ?

# 167
Denta Consult / Дента Консулт в състав Асен Маринов баща и син, Антоанета Маринова - безапелационни мошеници. Искат и получават професионални услуги, но не ги плащат. Дължат хиляди на работили за тях хора, които никога не са имали намерение да платят. Но взимат 50 лв за 'Добър ден' и да отпратят пациент  с думите "Еми плащам заплати".

Коментират пациентите си с 3ти лица!!, нарушавайки всяка професионална етика и наказателния кодекс с излагане на поверителни лични данни от състоянието  на доверилите им се.

Като клиент на клиниката с приятелско доверие седнал на стола - имаше много работа за другите зъболекари след тяхната "работа". Лошо поставени импланти, нефелни мостове, недоправени кариеси.. Да беше 1 грешка, ама са няколко и са със становище от независим стоматолог.

Самата клиника - снимки. А вътре същото като във всяка друга клиника, но са с най-високите цени! и далеч не най - конкурентните зъболекари.

В клиниката на д-р Нури веднага се усеща класите отгоре - отношение, професионализъм, няма върнат пациент, цени адекватни за професията без това 100% оскъпяване. Превъзходство от всяка гледна точка, което разчита на професионализъм, а не на снимки....
Само в Дента Консулт очакват едвали не един пациент да плати дивидентите на алчния собственик.

Накара целия си екип сам да си пише отзиви.. за да запазят работата си.

Няма как сами да си дават оценка - това е работата на /не/доволните от досега си клиенти и наивни хора, които са отделили от времето, образованието и услугите си за долнокачествени хора и треторазрядни зъболекари като Асен Маринов и Антоанета Маринова от Дента Консулт!

В края на краищата колко ви взеха и какво значи лошо поставяне на импланти? Паднаха ли? Нефелни мостове?!

# 168
Здравейте,

Може ли някой да ми препоръча добър дентален имплантолог в София? Ще се радвам ако ми дадете и координати. Предварително Благодаря.

Чувал съм добри отзиви за д-р Джоров от София.Нямам лични наблюдения обаче  Лекувам се в тяхната клиника , но моя проблем е ортодонтски и работя с д-р Ива Джорова( от нея съм много доволен). Клиниката им е в Лозенец.

# 169
  • софия
Здравейте,

Може ли някой да ми препоръча добър дентален имплантолог в София? Ще се радвам ако ми дадете и координати. Предварително Благодаря.

Чувал съм добри отзиви за д-р Джоров от София.Нямам лични наблюдения обаче  Лекувам се в тяхната клиника , но моя проблем е ортодонтски и работя с д-р Ива Джорова( от нея съм много доволен). Клиниката им е в Лозенец.
Аз сложих импланти на цялата горна челюст .Доволна съм от др.Вергилова от клиника Медик62 центъра на София се намира.Отидох по препоръка на моя позната ,която също е с импланти на доста години правени пак при нея.Голям зор видя жената с мен,защото слагах и костно вещество,станах резистентна към упойки и накрая за да приключат с мен викаха анестезиолог да ме приспи .

# 170
Имплантите средно около 10 години ли имат живот или повече?

# 171
  • в резерват
Здравейте, ако някой има възможност, ще помоля  да ми напише на съобщения актуален телефон на д-р Лазаров и адрес на клиниката му.

# 172
Имплантите средно около 10 години ли имат живот или повече?
Това с 10-те години май за друг тип импланти важи 😃
Иначе мисля, че са до живот. Но трябва да се спазва отлична хигиена и никакво пушене.

# 173
Разрових се по Интернет за имплантите и това четох, че към 10 година 30 % правят проблеми, обяснение никакво, или хигиената не била достатъчно, или организмът ти бил такъв, та се отказах засега. Ако остана без зъби ще слагам импланти, то няма накъде.

# 174
Привет на всички, спешно имам нужда от съвет и препоръка за добър имплантолог в град Пловдив. Благодаря предварително на всички отзовали се и ви желая лек и спорен ден.

# 175
  • IC 1101,Abell 2029
Д-р Мартин Трифонов е отличен имплантолог!

# 176
Търся добър имплантолог в гр Плевен ,моля за мнения и съвети.Някой посещавал ли е клиниката на докторите от Сърбия и отзиви за тях?

# 177
Здравейте! Видях коментара с препоръки за Варна, но не разбрах за кой се отнася следващия коментар. Може ли да препоръчате някой?
Едит: Имам зъб под коронка, който след абсцес и счупен корен, е закрепен с голям щифт (преди около 2 години). Бившата ми зъболекарка ме предупреди, че ще се счупи в някакъв момент и ще ми създаде проблеми. Сега ме боли този зъб и ми се ще да съм подготвена за следващата стъпка - имплант + коронка. Като тепърва ще чета за видовете импланти, приемам съвети. Благодаря! 🙂

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 19:32 от Yellow Rose

# 178
Здравейте! Предстои ми поставяне на зъбни импланти. Моля да ми кажете добър имплантолог в Пловдив. Спешно се интересувам! Благодаря!

# 179
  • Bulgaria
Здравейте! Предстои ми поставяне на зъбни импланти. Моля да ми кажете добър имплантолог в Пловдив. Спешно се интересувам! Благодаря!

Не само в Пловдив, а и в цяла България едни от най-добрите имплантолози, е Венцеслав Станков. Магьосник е.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 15:02 от TandM' mom

Общи условия

Активация на акаунт