От кога започна да сяда вашето дете?

• 5 785
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
  • София
то ентусиасти има...моят се пънеше да сяда от двумесечен, така или иначе седнал не съм го държала преди да седне сам, от 4 месечен го оставях в полуседнало, т.е. средно на количката или шезлонга за малко...

# 16
Не съм подпирала с нищо, оставих си детето само да се научи да сяда и да се задържа в седнало положение. На 3-4 месеца често я слагах по корем, много се забавляваше да се търкаля.
Но и много я носех в слинг из къщи. Явно й е било достатъчно и като я оставех, се радваше на усамотението си  Laughing

# 17
и моят иска да поседва то им омръзва на дечицата постоянно легнали..

# 18
  • София
На около 6 месеца и нещо вече можеше да седи стабилно. 2 седмици преди това го заведох на ортопед, който разреши да го оставям в чупката между облегалката на дивана и подлакътника в полуседнало положение. Само след 2 седмици детето вече си седеше съвсем стабилно сам.

# 19
На пет месеца и половина  Peace

# 20
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Когато й дойде музата Simple Smile Стабилно започна да сяда към 6 месеца и половина - преди това не съм я подпирала с нищо. Но тя си е мързеливичка й нещата й се получават поне месец след връстниците й Simple Smile

# 21
В началото на 5-тия месец започнах да го слагам седнал,подпрян отвсякъде с калъфки,обаче ми казаха,че това е много грешно Rolling EyesА започна сам да стои седнал към 6-тия месец,обаче за кратко и се изморяваше.Стабилно започна да стои седнал към края на 6-тия,началото на 7-я месец.

# 22
Моята бебка на 4м и половина се опитваше да седи,не съм я спирала,то нямаше как да я спра,като си науми нещо и край,на 5м и половина си сядаше сама и беше доста стабилна

# 23
В седмия месец вече стоеше стабилно. Иначе още от петия месец изявяваше желание да стои седнал.

# 24
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Моя бебо също не обича да лежи. Започна да сяда сам от полуседнало положение наскоро, но все още не е стабилен. Седнал не го поставям, ако той сам се изправи ок, но иначе се притеснявам.

# 25

на седем месеца започна сама да си изправя гръбчето и да сяда в шезлонга без да се опира на облегалката.. оттогава започнах да я слагам по малко да седи и за около две седмици вече седеше напълно стабилно без опора!
Simple Smile

# 26
  • Варна
И нашето момче иска да сяда от 4 1/2. Оставям го, ако може да се задържи сам, без да му подлагам. Седи стабилно около 2-3 мин и после се катурва нанякъде. И на столчето за хранене го държа по 10 мин, голям му е кеф  Sunglasses

# 27
И моята мома късно седна стабилно, на почти 7 месеца.

# 28
На 6 месеца и 10 дни някаде беше седна си стабилно преди това не съм го подпорала с нищо.

# 29
Голямата сядаше някъде на 6мес.,а малката на 7мес.

Общи условия

Активация на акаунт