47 пъти "Ура", в Канада дойде пролетта!

• 30 733
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Христос Воскресе момичета,бъдете живи и здрави и весел празник на всички.

Аз сега чувам, че има такава помощ  при раждане.Това което видях е ,че има давност 3 години ,това означава ли че все о6те ни се полагат?
 Ние сега като си ходим на лято, 6те се пробваме да ги вземем пък дано ни ги дадат.

# 76
Аз ги вземах.Давността наистина е три години.Трябваше и подпис на бащата,който не беше с мен и служителката смигайки ми вика"намери начин"и аз набързо го подписах BlushПревеждат се на банкова сметка,след месец,но по-лошото е ,че акта/оригиналния се дава/ти го връщат след превеждане на парите и то лично/доббре,че попаднах на човек и се разбрах,че баща ми ще го вземе/

На всички ви СВЕТЪЛ ПРАЗНИК!!!!
Много усмивки и сбъднати мечти! Hug

# 77
  • Vaudreuil Canada
служителката смигайки ми вика"намери начин"

И в нашата община служителката реагира така ама аз бях яхнала метлата че откъде накъде на декларация от мое име ще се разписва друг и ми отне близо месец да слезна от метлата и да отида пак до общината.

# 78
Христос Воскресе на Всички!

Бъдете здрави, засмени и много късмет да ви спохожда!

easter  easter

# 79
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Нека този Велик ден ни донесе здраве, любов и сбъднати молитви!

# 80
  • Калгари, Канада
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

И нашия козунак стана  Grinning

Акта за раждане го прибра майка ми, не е имало проблем. Цялата работа е, че на гърба му пишат, че парите са получени.  Grinning

# 81
Честито Възкресение!
Здраве и хармония в семействата ви!

# 82
Този Великден за нас е пълен с изненади, след откритието, че боите за яйца нямат червена, днес разбрахме, че нашата православна църква не работи в неделя на Великден. Ми така де, празник е все пак и свещениците имат нужда от почивка Wink

Иначе си хапнахме козунаци и яйца и децата добре си поиграха Party

# 83
  • Торонто/София
Момичета - Честит Великден на всички вас и семействата ви! Много весело прекарване!
Ние направихме козунаците, яйцата и ходихме на най големия във Торонто egghunt - беше много добре!

# 84
  • Лавал-Пловдив
Христос Воскресе!
Ние тъкмо се връщаме от активитето ми на открито и съм страшно доволна. Като изключим факта, че още имаше сняг и никаква зеленинка, парка е страхотен и го препоръчвам с 2 ръце, на който иска разходка за 1 ден. Времето беше с нас и всички останаха много доволни, а сега обмислям варианти за Гергьовден, че ме изядоха. Засега съм се спряла на Бромон. Някой ходил ли е извън ски сезона да даде малко инфо от първа ръка, иначе имат хубав сайт и гледам в него интересни предложения.
http://www.album.bg/montrealbulgars/albums/160312/

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 03:01 от kaka_dora

# 85
момичета, много благодаря за милите думи
това за нас беше най-ужасния Великден и на никой не пожелавам да преживее това което аз преживях. В петък вечер реших че е време да взема хапчетата за предизвикване на контракции и изхвръляне на бременността, защото нямах силите да чакам още не знам си колко време да стане само. Няма нужда да казвам че това беше най-ужасната нощ в живота ми, рано сутринта започнаха болки, които явно са били контракциите, и започнах да изхвърлям бременността. Няма да влизам в подробности понеже беше ужасно. Само ще кажа че вчера следобед нещата се успокоиха и сега съм само с леки капчици зацапване. Не знам дали е нормално всичко да приключи само за няколко часа, но силно се надявам всичко да се е изчистило и да не се налага кюретаж, защото не искам да го преживея отново. Най- кофтито е че никой, дори родителите ни още не знаят нито за проблемите ни, нито за бременността и последвалия аборт, искахме д аминат 3 месеца преди д аим кажем, именно за да не се притесняват ако се случи това което се случи и не знам дали сърце ще ми даде да им кажа някога Sad. А е толкова трудно и тежко, когато няма с кой да споделиш болката си, когато никой не разбира как се чувстваш, затова се радвам че вие сте тук. Решихме че имам нужда от няколко месеца почивка от всички лекари, тестове, инжекции, от всичкото психическо натоварване, свърано с една ин витро процедура и евентуално ще пробваме ново ин витро може би август, когато ще са минали няколко месеца почивка. Много ме е страх всичко това да не се повтори и знам че при евентуална следваща бременност няма да съм спокойна докато не гушна детето си в ръце. Благодаря ви още веднъж и съжалявам ако съм ви отегчила. Весел празник

# 86
Дрииmинг, нека лошото е зад вас  Hug
Настройте се положително, искрено се надяваm, че ви чакат mного положителни еmоции в бъдеще!!!

Христос возкресе и от mен! Ние днес се занесохmе и на църква - първият социален дебУт на София, държа се перфектно, т.е. спа през цялото вреmе  Wink

# 87
Христос  Воскресе! easter

Успях да  ви изчета  Simple Smile
Ескориал,Маневрата ,честити ви  бебчета (макар  и с малко закъснение),да са ви живи и здрави,много да папкат и спинкат!

Дрийминг,съжалявам много ,че така се е получило HugВажното е ,да сте спокойни и да си мислите само положителни неща и как следващия път всичко ще е наред  Hug

Како Дора ,много хубави снимки   photo

# 88
  • Варна - Монреал-Едмънтън
shemet, най-добре вземе стандартни мебели - бели и ги оцвети.
Имам много снимки на детски стаи(проекти) мога да ти пратя по е-маил, че не ми се занимава да качвам тук.

Има възможност да се използват и стикери за стени и са мебели. Става много хубаво.

primer:

http://www.wallstickershop.com/style/kids.html

http://www.zggroup.com/Prodotti.asp?idProdotto=355

# 89
  • Canada
Здравейте момичета Hug

Честити рожбички на Ескориал и МaНЕВрата! Да са живи и здрави!

Гаргамелчо, Чарли е много сладък! Heart Eyes Чудна трапчинка на брадичката има. За косата могат да се конкурират със Сара. Laughing

Дрийминг Hug, много сили ти пожелавам. Предполагам знаеш, че има специални групи на хора в твоето положение, може би не е лоша идея да се свържеш с такава.

Мамамия, купи ли прахосмукачка за Владко? Покажи каква, ако си купила.

За новата стая на Раян и аз мисля да ползвам стикери за стена, но още не съм избрала. Някой поръчвал ли е от някъде, да даде препоръка?

Общи условия

Активация на акаунт