С шкембе си е най-добре 10

• 33 709
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Мила Краси, и тук да ти честитя раждането на твоята прекрасна Яна! Да е жива и здрава, да расте щастливо и добро дете и да носи усмивки на мама и тате!
 Hug Hug Hug

Марианка, чести ти рожден ден! Да си жива и здрава и да имаш много щастливи моменти пред теб!   bouquet

# 556
Благодаря ви мили мами за хубавите пожеланията, затова че бяхте в труден момент до мен, за куража, за силите да продължа напред!!! БЛАГОДАРЯ!!!

# 557
Здравейте момичета, много благодаря за стиснатите палци и за хубавите думи за моята Яна. Hug Hug Hug
 Ние все още сме в болницата, за сега Яна е едно послушно бебе яде и спи, и мама има доста време да си почива, че от там и раздвижването куца, но като се приберем ще си наваксам. Wink
Честит рожден ден на Марианка (на патеричка)   bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден Светле, пожелавам ти много здраве и съвсем скоро една малка принцеса да озари дните ти с много, много щастие! Прегръщам те силно и ти пращам много целувки и кураж, още малко остана   bouquet Hug  bouquet Hug

# 558
  • Варна
Здравейте  Hug
Краси  Heart Eyes Hug

Почерпете се за мое здраве, ставам на 28 днес , имаме и годишнина от сватбата

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 12:15 от svetl@

# 559
Светле честит рожден ден и тук пожелавам ти цялото щастие на земята
честита годишнина също желая ви много любов и разбирателство още дълги години и много дечица който да ви радват

# 560
Светла, честит рожден ден и честита годишнина! Пожелавам ти много семейно щастие, любов и късмет. Едно пухкаво бебче на финала на бременността!

# 561
Eй ,имали шкембета тукккккк?
 Mr. Green я бързо на отчет ?
Новинки за Дияна ,че постоянно я мисля ,надявам се ,че и другите коремчета са добре ,още малко служба не остана . Laughing
Ние растем и хубавеем ,да са живи и здрави дечицата ни  Praynig,че са смисъла на целият ни живот .
Тей като вече не останаха много коремчета време е за нови  :mrgreen.
Дано този месец ви донесе много положителни тестове Grinning.

# 562
Привет момичета! Почерпете се за мое здраве днес имам рожден ден.
Иначе ние сме добре. В четвъртък бях на преглед и с бебо всичко е нормално. Вече много ме рита и почти не мога да спя нощем. Каката и тя е добре, беснее и ме ядосва и скоро ще я пращам на градина, че не мога да и издържам на темпото.

# 563
  • Варна
Juli_Ivka   newsm59 Tada да си жива и здрава и след няколко месеца да получиш най-хубавия и чакан подарък  Hug Приятно изкарване на празника  Heart Eyes

Аз момичета, не съм много добре и то психически, виждате по лентичката, че наближава момента, но става все по-зле, полудявам, лоши мисли в главата - всякакви. Опитвам се да се съхраня до края, но незнам дали ще се получи.  Praynig моля се за здраво дете.

Много  Hug и  Heart Eyes на всички

# 564
Светле, мерси за пожеланията мила.
Знам, че не съм аз най-подходящия човек, но искам да ти дам кураж. Мисли позитивно и знай, че всичко ще е наред този път. Знам, че никой не може да те убеди в това, но се нагласи позитивно и знай, че ние всички сме с теб и стискаме палци.
Момичета обичам ви всичките  Hug Hug Hug Hug Hug Hug.

# 565
Ч .Р.Д,мила ЮЛИ ,много здраве и късмет ,а декември здраво и красиво момченце.  bouquet
Светли ,нормално е за финала да се чустваш така ,аз бях същата ,бях подлудяла направо ,но края му се вижда и беба ще се появи много скоро  Hug Heart Eyes.
Айде и другите коремчета на отчет Mr. Green/

# 566
Juli_Ivka, да ти е честит рождени ден!   bouquet Желая ти много здраве, любов и едно здраво и пухкаво бебе!  Hug

Светле, забранявам черните мисли!  Hug
Трябва да мислим положително, вече няма накъде! Сигурна съм, че всичко ще бъде наред!  Hug

# 567
  • Варна
Момичета  Cry  Hug
Кроелка, сещам се как и ти беше на ръба - чувството е повече от ужасно ...
На всичкото отгоре предния път като бях на преглед се оказах със стара плацента и може по-рано да я вадят беборана и така ме е  страх,че ще е мъничка  Confused много, много ... цяла шепа лекарства пия, постоянно съм с контракции - не е едно - много са. Оплаках се едно хубаво, благодаря ви за подкрепата  Hug

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 17:45 от svetl@

# 568
Моята лекарка ми каза като влязох в 33 - та седмица, че вече няма за какво да се притеснявам, дори да се роди по - рано.
А пък аз от седмия месец си влачех контракциите и си родих когато трябва.
Много искам да те прегърна Светленце, и да те окуража!  Hug
И понеже си ми далеч ти казвам, че трябва да си убедена, че всичко ще е наред!
Никой повече от нас не заслужава тази радост и съм убедена, че всяка от нас рано или късно ще я има. Сега е твоят ред ...  Hug

# 569
Юлка,честит рожден ден    bouquetДа си здрава и щастлива и прекрасно бебече в обятията ти на термин!
Краси,да ви е честита малката Яна,много да ви радва и слуша!   bouquet 
Светле, Hugвсики знаем колко е трудно,особено когато наближи момента,които сме чакали с цялото си същество!Положи още малко усилие,помогни на бебчето ти да се чувства добре,а после,не че ще се тревожим по-малко(съдя по себе си,че соя и намлюдавам дани като хипнотизирана),но в момента в които го гушна и целуна,забравям всичко лошо и съм най-щастлива  на света!Прегръщам те и пращам на теб и всички коремчета целувки от нас с Дани-вече сме 6 330 гр Party!
Куини, Heart Eyesчестита месечинка!
  Аз иначе съм добре,уморена и недоспала,но с усмивка на лицето!Намерих и решение на проблема си с хипер лактацията-след като намалихма количеството да на половина почти до скромните 350-400мл от спонтанно изтичане на ден,направих необходимите изседвания и от петък официално съм донор на кърма в местната банка и ако успея да помаогна дори само на едно бебече,ще съм много щастлива Peace!До скоро,момичета!

Общи условия

Активация на акаунт