С шкембе си е най-добре 10

• 33 708
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Eх ,Ели как не си беше тук в Русе ,че да ми храниш и моето бебче Mr. Green,горкото само 1 месец имаше на мама млякото .
Светли от 5 месец пиех по 20 и няколко хапчета на ден ,направо беше ужас ,но дори и по рано да я извадят беба ,тя вече си е голяма ,не се тревожи ,всичко ще е 6 при вас ,сега остава само да си гушнеш щастието в ръце. Praynig Heart Eyes
Куинче и тук да ви честитя месечинката ,да е жив и здрав Бобо. Laughing Heart Eyes Hug
Новинки за Диди? -разбра си от бременеене и от лежене милото то . ;-
Хубав ден на всички! Hug

# 571
  • Варна
Juli_Ivka честит рожден ден на патерички. Пожелавам ти много щастие, късмет и любов!
Светле изгони ги черните мисли, малко остана и скоро ще си гушкаш живо и здраво бебче.

# 572
Juli_Ivka честит рожден ден на патерички   пожелавам ти много здраве , щастие, късмет и любов!
Сега понеже не пиша много често да ви дам отчет от един месец съм с контракции и то не подготвителни а доста болезнени корема ми е станал огромен вече не мога да ходя а се поклащам като патица може би скоро и ще се търкалям  Laughingпия по една шепа хапчета за задръжка за желязо и болки за главоболие и вече съм като наркоманка лудите са ме хванали не мога да спя по цяла нощ и а през деня съм като парцал абе направо е трагедия при мен и сега да мина на съществената част вчера бях на лекар момичетата са по около 1500 вървят с няколко дни напред и са добре така каза доки и........................ понеже не смее да рискува при мен с естествено раждане което аз много искам защото ме  е страх от операция ми каза че най вероятно около 17 октомври ще вади бебчетата аз съм страшна паника от предстоящото много ме е страх дали всичко ще е наред не знам как ще изкарам един месец с този страх
е оплаках ви се и сигурно ви и досадих с дългия пост но само вие ще разберете страховете ми  Hugза всички

# 573
Здравейте момичета  Simple Smile
Джули честит рожден ден на патеричка, да си жива и здрава, много любов и прекрасно, здраво бебче!   bouquet  bouquet  bouquet
Куини честита месечинка на порасналото момче Бобо!
Мими, Светле  Hug Hug Hug Мили мои още малко остава, наистина това е най-трудният период, но съберете малко сили да устоите на тези последни пери-пети пред душичките ви. Нали и двете си знаете това е друга бременност с други бебета, които са най-здравите дечица, и ще ги гушнете съвсем скоро.  Hug Hug Hug
Ели, благодаря за поздравите!  Simple Smile А Дани какво голямо момче е станал, браво все така да надава. Адмирации за донорството на кърма   bouquet
Ние сме добре. Яна е едно много послушно бебе за сега, само яде, спи и пълни памперси. Кака Мими и бате Ванко са много любвеобилни и много ми помагат. Даже каката помага, на мама да не и се налага да цеди кърма, а тя директно си я консумира  Crazy , от което е много доволна, че пак има от млякото на мама за нея.
Стиснати палци за Диди и нейният Гого, още малко и остана и ще си го гушне и тя.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
На всички останали коремчета и родени бебчета  Hug Hug Hug
П.П Време е за нови попълнения в темата !!!

# 574
  • Варна
Момичета, да се отчета, ей сега се връщам от преглед. Записахме дата. Доплера е добре, само дето преди две седмици ехото ме изкара 34 г.с. а днес 35 г.с. и 3 дни.  Rolling Eyes Предния път беше 2200 а сега е 2 500 гр. дано до края да стане поне 2 800  Praynig
И така... това е от мен/
На всички  Hug и  Heart Eyes

# 575
Светле, щом доплера е добре няма да се плашиш!  Hug
А момата няма да се излага с килограмите, но пък сега няма друга работа освен да трупа сланинки!  Mr. Green

# 576
  • Варна
Светле ехото е ориентировъчно, така че не го мисли, пък за килограмите има време да порастне още. А щом сте определили и датата, остава да броиш само дните. В тази връзка, сестра ми така си определиха дата за секцио, ама племенника беше на друго мнение и не я дочака  Simple Smile.

# 577
  • Варна
 Praynig дано беборана не реши да излиза по-рано, че каквато съм паника  Crazy най-ме е страх да не тръгнат водите.

Hug и  Heart Eyes

# 578
Светле, мила стискаме палци и очакваме добри новини от теб. Стискай зъби още малко остана и ще си гушкаш едно здраво и прекрасно слънчице.  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 579
mimi8406 Hug ,въобще не ни досаждаш,мила,знам колко ти е трудно в момента,но ти си почти на финала и всичко върви добре!Не се отчайвай и предавай точно сега-бебките ще имат нужда от емоционално и физически здрава мама!Само не доумявам защо ще ги вадят толкова рано,не можете ли да изчакате да влезеш в 36 седм?Прегръдки за цялата банда мацки!
  Светле,прекрасни новини,браво!НеМа Да сЕ ПлаШиШ Wink
 Кроелка,с удоволствие,но скоро няма да си идваме в Русе,така сме я забатачили с всичките документи...
  Какво ства с Диди(аз ли съм пропунала нещо) newsm78?
  На всички пращам много прегръдки и до скоро от нас с Дани!  bouquet Hug  bouquet

# 580
Момичета искам да споделя това от фейсбук страницата ни на септемврийки:
Да съобщя и аз една Щъркелова вест от ДИАНА ВЪЛЧЕВА, днес, след планирано секцио се е появил на бял свят малкият Георги с мерки 3400 и 50 см. Да и е жив и здрав и много да ги радва, а на нея бързо възстановяване Simple Smile
Диде, да ви е жив и здрав Гошко, да расте много спокойно и добро дете, да ви радва много с тати му. Честито миличка за това изстрадано щастие! Бързо възстановяване!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 21:20 от Krasuna

# 581
Диде, честита ви радост! Да е жив, здрав и много щастлив малкия Гого и само радост да ви носи!

# 582
Ели,
Ти си най-великата майка, която познавам! Адмирации!

На всички вас - топли прегръдки и сладки бебета на финала!(аз малко нахълтвам само за инфо)

# 583
  • Варна
Честит малък Гошко! Да расте здрав и щастлив! Много радост на порасналото семейство и бързо възстановяване на мама!   bouquet

# 584
Диди, Hugоще веднъж искам да ти честитя прекрасният син Георги и да пожелая да е здрав,послушен и много добричък  bouquet!Да ви носи радост и гордост!Прегръдки за теб! Hug

Боби,мила,благодаря ти,много Hug!(Накара ме да се изчервя) Embarassed EmbarassedТрябва да се запознаеш с момичетата тук-повярвай ми,всяка една от тях е наистина ВЕЛИКА и аз безкрайно ги обичам Heart Eyes Hug!Прегръщам те и всички малки и големи сладури! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт