С шкембе си е най-добре 10

• 33 705
  • 744
  •   2
Отговори
# 585
Най -после се роди  този Гошко Laughing,че и аз да си отдъхна  Mr. Green.
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ,МНОГО ЩАСТЛИВ.
Дидке наслади се на щастието да си майка Hug Heart Eyes,бързо въстановяване ,и до тук беше с леженето ,от тук нататък и да седнеш няма да имаш време  Grinning Hug

# 586
Честито и от мен! Да е жив и здрав малкия Георги!

# 587
  • Варна
Е, каква новина. Целият ми ден ще е усмихнат, въпреки проблемите последните дни.
Диде честито! Да е жив и здрав Гошко и много да ви радва. На теб бързо възстановяване ти пожелавам.

# 588
  • Варна
Хайде и тук честито на Дидето, да расте здрав и щастлив малък Гоши  Hug

# 589
Добре дошъл, Гошко! Здраво и щастливо детенце бъди!
Поздрави, Диана!   bouquet

# 590
  • Някъде там...
Честито на Диана! Да е жив и здрав Гошко!

mimi8406, стискай кълки. Знам колко е трудно в тези седмици с две в тумбака. Полежавай повечко. И ако може да се договориш с докторята да не вадят бебките преди навършени 37 седмици, няма да е зле.  Hug Аз бях с непрекъснати контракции от 22 г.с. до края, на Гинипрал и Магнезий, но устисках до плановото секцио в 38 г.с. Така че не е невъзможно. Само да ти следят дължината на шийката, да правиш доплер ако е възможно и запис на тонове. Поне подготовка с кортикостероиди за дробчетата на бебетата предвижда ли се?

# 591
  • Mediterraneo
Честит син, Дидка! Много се радвам! Да сте живи и здрави!

# 592
Ели, аз нали надничах покрай теб и поопознавам малко Wink преди 15 години нямаше бг-мамма , за да ми помогнат силните мами да преодолея мъката, но ето че оцелях и аз ... Ти знаеш с какво съм се захванала, дано не ме баннат за "реклама", но искам да споделя, че имам една мостра на подложка за кувьоз (ти знаеш за кукуна, това е кукун за кувьоз), дано на никой не се налага, но се опитвам да запозная някой доФтор с това, за момента не става. Вчера на изложението мина семейство с две бебета в кувьози в токуда, исках да им го дам, зашото момиченчето е 1400 гр, но там не могат да дадат нищо, дори им дават само да видят веднъж на ден, и то един от родителите (не двамата заедно), отдалече бебетата, без да ги пипат, а във Франция е обратното, дори насърчават майката и бащата да са там, до тях, да ги галят...но взеха фотоси на подложката и ще ги покажат, дано се съгласят да сложат малката в нея, за да е добре бебката.
Оше веднъж, сори , че ви се меся, но и аз съм от групата, макар и със стара рана, тя не зараства.

# 593
Привет на всички малки и  големи шкембенца !Аз вече съм с малко шкембе Mr. Green и с прекрасно съкровище вкъщи  Laughing
Благодаря на всички Ви за прекрасните пожелания !  bouquetнаистина лежането и нервните ги забравяш,когато видиш да ти се усмихва малко слънчице Heart Eyes
Ние сме добре.Ядем лакомо,имаме големи бузки и спим по много  Laughing Майка ми ми помага,че ние с таткото голямо шубе ни гони Mr. Green
Храниме се само на кърма и то когато той реши иначе имам много кърма и се цедя преди и след кърмене.Дано се запазят нещата така ,че с кърма е много добре.Вадиш цицето и буташ в малката устичка Grinning
На всички мами с големи шкемвенца много стиснати палчета   bouquet
Пак ще пиша милинки Hug

# 594
Дидка аз позакъсняла, но от сърце да ви е живо и здраво съкровището и много да ви радва.

# 595
Добре сте ни дошли, бонбони!
Дидка, сега следва и да го видим този прекрасен мъжага!  Hug

# 596
Диде, добре дошла и да ни покажеш скоро малкия сладур.
Ние сме добре, още не съм пратила Ива на градина, но малко и остава, че започна много да ми тежи шкембето и не мога да и издържам на ритъма, че е много дива. Бебока не съм го виждала вече половин месец и се затъжих вече. Рита много и направо ми изтръпва корема понякога. Все имам по някоя издатина от краче, ръчичка или дупе по шкембето.
Иначе на мен напоследък ми се случват все нещастия: Паднах по стълбите докато мъжо си беше тук, миналата седмица се изтърсих пред блока и си навехнах крака, а днес се подхлъзнах на един пясък и се блъснах в стената на блока и сега ръката ми е цялата в синини.  ooooh!

# 597
Дидке добре дошли в къщи с най важния член от семейството :Lil: Hug Heart Eyes!
Джули внимавай мила  Heart Eyesоще малко и  ей сега ще минат два месеца  Hug,пази се ,почивай повече ,че после ще станеш дива и щастлива :е:/.
Аз да ви се оплача моето малко момиче вчера цял ден повръща ,отивам при личната и лекарка затворено ,звъня на хомеопата ни не дига ,последният вариант беше бърза помощ ,но отидох на аптеката и си взех сама лекарства хомеопатични ,тази нощ не е повръщала ,но то и няма какво ,че и все се разболява почивните дни за кърък . SickДва дни беше на градина и резултатът е такъв .От онзи ден не е яла ,ох дано днес вече е по добре ,че направо подлудях вчера ,и бях сама с двамата ,тоя малкия реве ,тя от напъване да драйфа ,цялата стана на червени точици лицето и ,уф ужас беше  Sad.Спирам до тук ,че мъника вече доста мрънка .Очакваме снимки Дианнааа :: Mr. Green

# 598
  • Варна
Дианче, добре си се завърнала в къщи! Искам да те питам само - защо цедиш толкова много? Нали знаеш, че колкото повече се изсуква/изцежда от гърдата, толкова повече кърма се произвежда. Няма смисъл да цедиш след кърмене, защото ще си предизвикаш хиперлактация. Ако бебето не е сънливо, то само си регулира гърдите ти да произвеждат точно толкова мляко, колкото може да изсуче.

# 599
Лилибон, права си ,че мога да си навлека  хиперлактация.Малчо е доста лаком .Като настървен лапа,цока света ще изяде през гърдата ми Mr. GreenДавам само от едната ,а другата цедя.Правя опити да огранича цеденето ,но има моменти, в които са много напрегнати и ги поизцеждам по малко.Наистина се надявам нещата да се нормализират и да не ми трябва тая помпа.
Благодаря ти още веднъж за съвета  bouquet
Мами,обещавам да кача снимки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт