С шкембе си е най-добре 10

• 33 702
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Диди добре сте се завърнали. И аз се нареждам на опашката за снимка на Гошко.

# 601
Светли  Hug Hug Hugчакаме благата вест всеки момент, всичко ще е окей мила  Grinning Hug

# 602
И аз цяла сутрин я мисля Светлето, един път да се чуе новината та да си отдъхнем.
Момичета моята ехокардиография наближава, на 05.10 и ме е едно шубе, незнам как ще вляза в тази болница и как ще го изтърпя прегледа, много ми е напрегнато, след това съм при Марков за ФМ. Стискайте палци!
Светле с теб сме:))

# 603
  • Варна
Милички, имам страхотна новина!

Нашето сладко Светле днес е станала мама на голяма госпожица! Момата е 3800гр и 50 см и носи прекрасното име Даниела! Да са живи и здрави и тя и мама! Чакаме ги с нетърпение да се завърнат!
Светлето е в реанимация и милата звучеше измъчена, но щастлива! Надявам се утре или вдруги ден да успея да я видя.
Светлинка, не мога да ти опиша колко се радвам за вас, мила...
Hug Hug Hug Hug Hug

# 604
Ехе Светле честито миличка да е жива и здрава малката Даниела и да ви носи само радост на теб ти желая бързо възстановяване
 Hugза всички

# 605
Честито Светле, да ти е жива и здрава, да расте умна и красива, бъдете много много щастливи!!!!!Аз ще си поплача от радост, Q-t непременно да я поздравиш:))

# 606
newsm44 Супер новина! newsm44
Светленце, честито миличка!   bouquet  bouquet  bouquet
Да е жива и здрава голямата мома Даниела, много радост и щастие да носи на изстрадалата ти душа! Бързо възстановяване и да знаеш чакаме ви за разходки в Морската градина Wink.

# 607
Честита радост и на още едно изстрадало майче!
Добре дошла, малка Даниела!
Светле, да ви е жива и здрава и много щастие да донесе в дома ви! Прегръдки от нас!

# 608
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ МИЛА ,ДА Е ЖИВА ,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА ДАНИЕЛА !
на теб бързо възтановяване  Hug Laughing.
Laughing

# 609
Светленце, и тук да ти честитя прекрасната новина за  дъщеричката Даниела!Да сте живи , здрави и много щастливи цялото семейство HugА ти да се възстановяваш бързичко  Hug
Целувки от нас с Жорко за вас с Даниелка:party:
Party

# 610
Честита радост, Светле! Да ти е жива, здрава и благословена добре отгледаната в тумбака Даниела!    bouquet

# 611
Честита дъщеричка Светле! Нека бъде много здрао, усмихнато и щастливо детенце:) Прегръщам те! Бързо възстановяване  Hug

# 612
Светленце  love001,честито мило мамче!!!Да е жива и здрава малката Даниела,да расте умно и щастливо дете и мноооооооого радост да ви носи!Прекрасна новина,така се зарадвах!!!Прегръдка за теб и бързо възстановяване!Q-Т поздрави и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

Ния,стискам палци и те чакаме с добри новини от ехото! Peace Praynig
 На всички пожелавам прекрасен уикенд и един успешен и топъл октомври! Heart Eyes
Гуш от нас с Дани! Hug

# 613
Светле, честита ти малка принцеса Даниела. Много да ви радва! А на мама бързо възстановяване!

Мале толкова съм отнесена напоследък. От вчера видях новината и се каня да пиша, но чак сега успях. Много забравям, но пуст мозък на бременна.

# 614
  • Варна
Светле честита дъщеричка. Да е жива и здрава малката Даниела и много да ви радва. На теб пожелавам бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт