С шкембе си е най-добре 10

• 33 700
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Светленце, и Бобчо беше така. Ядях с едната ръка, а с другата го държах. Като отидохме на ортопед и човека ме светна, че ми е супер лигаво детето и се започна с презъвпитанието. Ще речете, че съм гаднярка, но като го оставих да се нареве два - три пъти и се научи прасето. Е ... и аз ревах с него, но дето се вика и до тоалетната не можех да отида.
И сега ми е лигочка, дере се оттатък че съм го оставила, за да хапна, но определено е доста по - добре!  Peace

# 631
  • Варна
Куинче, не сравнявай 8-месечно бебе с новородено на дни. Бебето на Светла има нужда от колкото се може повече контакт с мама, щото дето се вика - до оня ден беше плътно с нея.  Simple Smile Първите три месеца са период на адаптация и свикване с новата среда, детето още не умее да се забавлява само, нормално е мама да е винаги на разположение. Като пораснат и могат вече да се заиграват сами с играчки е по-различно.

# 632
Лилибонче, точно на месец - месец и половина беше Бобъра като му приложих тая тактика! Така го бях олигавила, че спеше върху мен и по цяла нощ лежах вдървена по гръб! Наистина е гадничко, но е факт че проработи!
Просто споделих!  Hug

# 633
  • Варна
Куинче и моята се превръща в малка лигавичка хитруша  Laughing Аз съм била така - все на ръце са ме носили, и са ми пеели. Ако спрат да се движат или да пеят - положението ставало страшно   Laughing Ще я диндилякам докато мога и после ще му мисля  Hug

# 634
Здравейте отдавна не съм писала сега минавам да ви кажа че влизам утре тоест вече днес в болница и най вероятно ще ми направят секциото веднага след нужните изследвания молете се за нас всичко да е ок  Hugви

# 635
  • Варна
Мими  Praynig нека Бог е с вас и ви пази. Ние сме с теб - всичко ще завърши с щастлив финал  Hug Много стиснати палчета  Heart Eyes

# 636
Здравейте отдавна не съм писала сега минавам да ви кажа че влизам утре тоест вече днес в болница и най вероятно ще ми направят секциото веднага след нужните изследвания молете се за нас всичко да е ок  Hugви

Мими всичко ще е с щастлив финал ,стискаме палчета  Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ние от първия ден до сега сме само на ръце ,от месец малко се заиграва самичък ,и много обича на вън да си гледа ,затова по малко но всеки ден съм на вън ,така е глезим си ги ,но по добре на ръце от колкото ,с празни ръце Mr. Green,да са ни живи и здрави .Аз вече от болки гърбът не си го усещам и кръстът слабото ми място ,днес съм на масажно легло Mr. Green.
Хубав ден !

# 637
Мими, стиснати палци и от мен!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Светле и моята кака беше така. Като се роди ние живеехме в Пловдив, но първите седмици останахме в Димитровград да могат уж бабите да помагат /не се наложи да им искаме помощ/, но те така я научиха на ръце постоянно, първо внуче беше и на двете страни. Когато си се прибрахме след около месец вече не искаше в леглото, а искаше все на ръце, но аз не издържах, че всичко трябваше сама да върша. И аз приложих тая тактика с оставянето да се нареве. Минаха 2-3 дни с голям зор, но след това имах едно ангелче в къщи. Не мрънкаше за нищо друго освен за ядене или за смяна на памперса.
Аз пък нещо се разболявам и днес от сутринта след като оставих Ива на градината съм на чайчета. Дано да овладея положението преди да се стигне до лекарства.

# 638
Мими, стискам палци всичко да бъде наред и да се приберете всички в къщи! Кураж и прегръщам те силно!!!

# 639
Мими, и аз стискам палци, всичко ще мине както трябва!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Juli_Ivka Hug дръж се мила, пийвай чайчета с мед, лимони, витамин С.
Относно свикването на бебето на ръце, аз разсъждавам като Лилибон, едно толкова малко бебе не може да се разглези, чрез плача си търси близост с мама, иска да усеща миризмата и, да чува сърцето и и т.н.  В момента целият му свят е мама и нейната прегръдка.  Например Ванката беше едно кротичко и послушно бебе, оставяш го в леглото и то си лежи и след малко заспал, не показваше да изисква голямо внимание. Но двете девойки ми скриват шапката. Аз си мислех, че Мимето е ревлата, но Яна просто ни разказва играта  Mr. Green Но с течение на времето като порастват стават по-спокойни, намират си занимания и не изискват толкова внимание.
На който му се разглеждат снимки може да погледне https://picasaweb.google.com/115505390668732825540
Хайде трето слънце търси мама!
Лек ден и прегръдки на всички!  Hug

# 640
Мимка, стискам палци всичко да е наред!  Praynig
Сигурна съм, че ще е така!

Красунка, разкошни деца имаш!  Hug А и ти изглеждаш много добре след раждането!  Wink

# 641
  • Варна
Мими и от мен стиснати палчета всичко да мине наред и да си гушкаш две живи и здрави бебчета.

# 642
mimi8406  Hug Всичко ще е наред

# 643
Краси, имаш страхотни дечица. Да са ти живи и здрави и много да те радват.
Аз ставам все по зле и утре ще отивам на лекар. Днес звъннах на АГ-то и ми каза да взема да пия Осцилококцинум и сега  и с това се тъпча, но май няма ефект. Тази вечер и температура вдигнах малко. Утре като изпратя Ива на градина и заминавам на доктор, че не се търпи.

# 644
 Искам и тук да честитя двете принцеси на мама Мими newsm51 newsm51 newsm51-да растат здрави и щастливи деца и много да слушат и радват мама,татко и кака!
  Мили коремчета и мамчета,обичам ви много и макар,че не пиша често напоследък много ви мисля и обичам всичките!Хайде,акаме нови коремчета!  love001
  Прегръдки от нас с Дани! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт