С шкембе си е най-добре 10

• 33 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
 Hug Здравейте момичета, минавам да ви почерпя, днес имаме мини рожден ден, Дани става на 1 месец

Как сте коремчета и мамчета?

# 646
Мила Светли да сти живи и здрави и много да ви радва!!! 

# 647
Да е честита първата месечинка на Дани!  Hug

# 648
 svetl@  Tada

Hug Hug Hug

# 649
Светле, честита месечинка на Дани. Да ти е живa и здравa и много да те радва.  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Хей обебилите се дами да се включат и да разкажат за ежедневието с мъниците в къщи, че мен са ме ударили едни хормони и само за това си мисля вече. Днес цял ден пера чаршафи, пелени, одеялца, калъфки и всичко, което успях да изровя от нещата които съм купувала за Ивка. Доволна съм от себе си, че не съм купувала тогава всичко в розово и лила и мога да си ползвам всичките и неща.  

Това само аз ли останах не родила още?  newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 11:30 от Juli_Ivka

# 650
Светле честита месечинка на Дани нека расте здрава и да бъде много много щастлива како и вие  Hugви

# 651
Честита месечинка на Дани ,много здраве и късмет и пожелавам! Heart Eyes
Ами да май бременни не останаха ,време е  вече някой да ни изненада  Mr. Green Heart Eyes Laughing.
Джули аз също ползвам някои неща от каката но момичешките дрехи се различаватот момчешките така ,че само докато е бебе и то мъничко ще се радваш на вашите дрешки ,например аз на Калоян му взема дънки ,е личи си че са мъжки ,или блуза и тя си личи ,просто сама ще се убедиш за какво ти говоря след няколко месеца . Laughing малко са дрешките унисекс .
Мими как са близначките  Heart Eyes Hug
Хубава и спорна седмица момичета . Heart Eyes Hug

# 652
Аз си знам, че само най-бебешките дрехи ще мога да си ползвам. Имаше само някои розовки нещица които са ни подарявани и аз ги дадох за братовчедка ми, за да се ползват и те. Иначе за бебче на 3-4 месеца и нагоре си има огромна разлика в дрешки за момче и момиче. Сега ще видя какво е и за момченце да пазарувам. Аз другата седмица ще вървя вече да купувам всичко, което нямаме из къщи за бебока, поръчала съм на мъж ми да купи козметиката от Белгия като се прибира и се надявам да устискам и да го изчакаме да се върне, та тогава да раждам.

Кроелка, много ме притеснява ситуацията с памперсите на момчетата. Ти как се справяш. Племенника е с 5 месеца по-малък от Ива и докато беше бебе беше винаги опишкан до под мишниците. Май не му слагаха пишока както трябва  newsm78 . Имаш ли някакви съвети като мъжка мама. Аз за ей такива щуротии се притеснявам. Полудяла съм на тая тема напоследък, не искам да ми е мокро момчето.

# 653
Аз ползвам от истинските Памперс и съм много доволна - вечер ляга в 21.30 и сутрин в 9.00 го преобувам. Досега само веднъж са ми пропуснали и то понеже не му го бях сложила като хората.  Peace Пишката и аз я слагам нагоре, но тя май си ходи накъдето си иска!  Mr. Green Другото, което исках да кажа е, че му ги слагам доста стегнати, но те нали си имат разтягащи лентички отстрани и не е проблем.

# 654
  • Варна
Благодаря ви за пожеланията мили момичета  Hug

Юли, честита ти братовчедка - много е сладичка, да е жива и здрава  Heart Eyes

Куинче - имаш в предвид пелените на Памперс ли?

# 655
Има едни турски памперси, опаковката е едно към едно с Памперса, за тях говоря. ИМа си зелени, бели и оранжеви, както са си оригиналните.

# 656
  • Някъде там...
Мими, да са ти живи и здрави момичетата!  Hug Гледах снимките ви, все едно гледам моите първи снимки на децата, ако не вярваш ще ти пусна линк.  Joy 

# 657
  Здравейте,мамчета и сладки шишкавелки!  bouquet
Минавам да ви кажа ,че много вио обичам,но нямам никаво време да стигна до форума напоследък! Embarassed
Радвам се като за собственият си син на всяко появило се бебче именно тук-в тази темичка и стискам палци за нови попълнения скоро! Praynig
 Светле,честита ви първа месечинка!  bouquet
  Мими,и тук да ти честитя малките принцеси! Heart Eyes Heart Eyes
  Юли,нормално е да тересе треската ,мила-всичко ще е наред,ще видиш!Относно пелените-аз ползвам тук Додот сензитив в началото и Додот етапас сега-незнам там има ли ги.Пробвах и Хъджис-но са ни много дълбоки и не ми допаднаха,под дрехите стоят ужасно според мен!От приятелки знам ,че са доволни от Либеро в БГ!Относно пишката-няма значение на къде ще я сложиш,тя си се разхожда не където си иска! Embarassed
  Да дам и един бърз отчет-Дани днес беше 7 300 и 66см,но следобед малко ми се криви,че му сложихме поредната ваксина! Sad
  Аз имам и свеки за гостенка и купона е пълен тук!
Прегръщам Ви и да нацелувате дребосъчковците!  love001  love001

пп.Мамчета,моля да споделите вашата схема за захранване(сори за офа)  bouquet

# 658
На 5 месеца захраних Коки ,първо тиква дадох ,после тиква с морков ,после зеленчуково-плодово ,защото искаше да му е по сладко явно не знам ,и после на 6 месеца почнах месните пюрета.
от този месец давам попара ,сега имаме 3 хранения ,но аз не кърмих и за това подраних ,ако имах кърма щях на 6 месец да почна .
Сок не давам ,но понеже имаме нисък хемоглобин давам капсули коприва и му ги давам с нектар 30грама.на ден.
Никой не пише в най хубавата ни тема ,хайде дайте отчет най накрая ,пишете и за положителните тесчета който ги е видял Mr. Green

# 659
Как сте дами? Няма ли някои нови коремчета? Наближава и моят ден и скоро няма да има коремчета, а само бебчета. Аз приключих с покупките за малкия мъж /дано не са объркали на видеозона/ всичко накупих в синьо  Crazy, голям мерак за синьо имам напоследък. Ето тук има сними на Ива, на мен, на братовчедката и на новите покупки за бебока.

За захранването аз с Ива почнах от 4-я месец, по препоръка на лекарката със плодови сокчета първо, че беше запечена. После зеленчукови пюренца, плодови, местни и така.

Общи условия

Активация на акаунт