С шкембе си е най-добре 10

• 33 754
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря много момичета!   newsm51 newsm51 Аз днес съм направо като разглобена. Досега бяхме на парка с моята щерка, че имаше програма за 1-ви юни и беше много забавно, но много се изморих. Сега ще почивам активно и даже няма и да готвя.

# 196
Juli_Ivka ,да ти е жива и здрава малката мадама,а в сладкото коремче, да има момченцеееее Laughing Laughing Hug

# 197
Juli_Ivka ,да ти е жива и здрава малката мадама,а в сладкото коремче, да има момченцеееее Laughing Laughing Hug

newsm10

# 198
  • Стара Загора
Добро утро #Crazy вече съм така... Mr. Green
Борис ще ми спре тока това детенце Crossing Arms проклето е като баща си Mr. Green
Вчера правих пита на Борис...днес ще ходим на църква......после на зъбар ще водя пък баткото...и баща им сутринта ми пожела успех Mr. Green
 от вчера.

А по улиците сме така...за радост на бабите Crazy

Слави много кашляше и го спрях от градина...пуснах гърлен и носен секрет и се оказа, че има гадина, която сега морим с АБ и за това е при мен...та е весело у нас де.
Когато Борис плаче Слави му пее приспивна песен...направо щях да падна като го чух. Защото Слави си е малко джаста-праста и не е нежен към никй друг освен към баща си...но явно не е така Heart Eyes и ми стана много мило...щях да ревна ако не карах колата и двамата да бяха вътре.
Много ви се радвам на коремките и на вече родилите Heart Eyes
С радост чета за нови и хубави новинки Hug

# 199
Херич  Hug и яз съм така мила ,Калата ми разказва играта  : Mr. Greenе:,не е истина как ме подлудява малкото чудовище  :Lil:,а така ми се спи .........
Но след малко ще ми мине ,ще се разсъня  с един душ ,и пак ще съм щастлива да си го гледам ,а пък ако заспи ,още по щастлива ще съм  : Joy
Много сте сладки Хери ,да са ти живи и здрави мъжете  Hug,аз като се събуди моя мил ще го накарам да ми качи някоя снимка от вчера.
ай де на отчет и останалите тулумбички   Mr. Green Hug
скорошно оздравяване на Слави ,и Алекс мина някъкъв вирус ,така я болеше ухото  Sad,но сега се оправи ,да видим до кога . newsm78

# 200
Аз също съм болна и заради Бобърчето се разкарвам с маска из нас! Вече се чувствам като от Спешно отделение ...  Mr. Green
Момиченца, пазете се, моля ви! Мен явно не ме е гепил гадния вирус, ами съм настинала. Пийте сок от грейпфрут и си носете по някоя дрешка, че с това хахаво време ...
Херко, пак ще кажа: Да са ти живи и здрави готините мъже и по - малко да те ядосват!  Hug

Нещо Прити -то ми се губи ...

# 201
Мами,то от сън спомен няма Laughing Аз съм щастлива,ставам в 8.00 и вече някой писал в 5.-6.00 часа сутринта Laughing
Херка,аз ли се бъркам или малчо прилича на татко си Mr. Green
Куини, Peaceдано отминат гадните неразположения Hug
Аз съм добре.правих обременяване ,че имам малко повече околоплодни води ,но всичко е в норма.Сега се надявам нещата да се нормализират и малък Гошко,да се чувства екстра Peace
На всички мами" бизнес "ангажирани hahaha много целувки Hug

# 202
Eто ги и трите ми деца ,малко ,голямо ,и най голямо. Mr. Green

# 203
  • Варна
Херка, Кроелка - страхотни деца имате  Heart Eyes да са ви живи и здрави. Голяма красота голямо нещо. Херка - Обожавам го този Слави да знаеш  пу-пу, само няколко пъти съм го виждала, но направо съм влюбена в него  Hug Heart Eyes

П.С. Да стиснем палчета за Ели - днес е на последния си видеозон  Hug и плюс това влиза в 9-яяяяя месец  Grinning

# 204
Очакваме включване от Ели ,стискам палци за добри новини.
Диде  Hug радвам се за вас с Гого.

# 205
Много палчета за Ели и ще чакаме благи вести Peace Hug
Кроелка,много са ти готини децата  Heart EyesПо хубаво нещо от пълна къща с деца няма .Наистина си заслужава човек да живее за тях ,за тяхната усмивка Hug Heart Eyes

# 206
 Мили момичета,балагодаря ви от сърце ,че ме мислитш и подкрепяте!Много са ви хубави децата,дано по-малко грижи  и по-вече усмивки да ви носят! Hug

Давам отчет-ние сме 3 200гр и 49,5 см,нямам скъсяване на шииката,водите са ок,кръвоотока е наред!Проблема е в това,че без да променям нищо в режима си сме наердрели доста и аз и бебо и ме пращат в петък на ново 3 часово изседване за гест. диабет!От утре съм на спец.режим на хранене,резултатите ще са готови във вторник и се надявам и моля всичко да е наред!Тогава ще знам и резултатите от взетите вагинални секрети днес! Praynig
 Прегръдки за всички и да знаете,че много,много ви обичам!  love001 newsm51  love001

п.п. Херка,може ли да те помоля като ходиш в църквата да запалиш свещичка за моите ангелчета-днес става 1-на тъжна и трудна година и за това се извинявам,че не се вклчвам много адекватно по темите Cry или ако някоя от вас ходи на църква,че тук нямаме православна църква!

# 207
  • Варна
Еееееех какви хубави снимчици в тази тема!  Heart Eyes

Juli_Ivka, много сте красиви с твоята щерка!   bouquet А тя е като принцеса с тази рокличка! Heart Eyes Да ти е жива и здрава!  bouquet

На Хера мъжкият отбор е просто невероятен!  bouquet Баткото Слави има такава сладка дяволита усмивка, а бебе Борис как е стиснал устнички на едната снимка. Laughing Хера, какви хубави мъже правите с твоя мъж, пък представи си девойките колко ще са хубави и те. Whistling

Кроелка, прекрасни снимки на прекрасни деца!   bouquet С такива хубави и грижовни каки, Калоянчо ще е носен на ръце.  Wink Grinning Hug

Елинце, стискам палци всичко да е наред с теста за диабет и всичко останало.  fingerscrossed Знам, че ти е мъчно и болката е голяма, но синът ти скоро ще се появи и сега е неговото време. Бъди силна и мисли за него. Марта и Елена винаги ще са в сърцето ти, но сега той има нужда от теб. Много  те прегръщам и дано не счетеш поста ми за груб.. Hug Hug Hug Hug Hug

# 208
Хера и Кроела, имате страхотни дечица, да са ви живи и здрави и много радост да ви носят. bouquet bouquet bouquet
Ели, миличка аз онзи ден ходих в едно параклисче и запалих свещичка за всички малки ангелчета, но ако искаш то е близо до нас и мога да мина да запаля за твоите слънчица. Пази се миличка и дано ни донесеш добри новини след изследванията  Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug
Q-T , мерси много мила и на теб   bouquet.

# 209
Да родите веднъж ,че да си отдъхна ,не мога да си легна без да съм видяла че всичко е наред  Heart Eyes,мисля ви всичките коремчета  Hug.
Елито  всичко ще е наред ,вече си на финала почти . Peace

Общи условия

Активация на акаунт