С шкембе си е най-добре 10

• 33 746
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Ели, много се радвам за добрите резултати от изследванията! Grinning А и определено звучиш по-добре. Имаш гуш от мен!  Hug

# 241
Здравейте извинявам се че не съм писала отдавна днес бях на преглед бебетата са добре вече са по около 16см.и около 150гр но аз не съм добре постоянно съм в някаква паника мисля само за лоши неща мисля че откачам кръвното ми цял ден е 140/90 и пулс 145 не знам какво ми става доки каза че ако и утре съм така ще ме остави в болница за да съм под наблюдение а на мен никак не ми се иска да седя там иска ми се вече да е края на октомври началото на ноември и всичко да приключи с щастлив край но няма как ще трая още няколко месеца
Ели радвам се че всичко при теб е наред и се извинявам че не писах толкова дълго
 Hugза всички

# 242
  • Варна
Мими, и октомври ще дойде, но това да запазиш спокойствие е много по важно от всичко, кръвното и на това може да се дължи. Говорили сме и преди, бременна си с близнаци, според мен няма лошо да си полежиш малко в болницата. Трябва да направиш всичко което зависи от теб, да запазиш тези бебчета  Hug След това ако трябва можеш да посетиш психолог - аз го направих и не ме е срам от това, напротив горда съм, че ми помогна. Сега с ръка на сърцето мога да кажа, че се наслаждавам на бременността си. Е разбира се имам си моменти на страх, но те са много малко. Ако трябва АГ някакви успокоителни да ти изпише... не се притеснявай, този път всикчо ще е наред  Hug Heart Eyes

# 243
Да се стягате, че ще ви шляпам, ей!
Никакви черни мисли и кръвна - мръвна да не чувам, ааамаха!  Hug

# 244
Мими и аз така се чувствах като теб и напълно те разбирам  Hug,но си повтаряй ,че този път края ще е щастлив и ще си гушкаш живи и здрави бебета .
Ели радвам се много за теб ,че всичко е наред и си мъничко по спокойна  Hug Hug Hug,твоята среща с Бебо е все по близо Heart Eyes :Lil:
Сиси ,браво мила  Hugтакава да си до края .
Дидка  се покри някъде   newsm78
Краси като се роди беба няма да имаш време и да дишаш :е: 3 деца са си 3 деца ,който и каквото да каже.
 Joy
Q-T  Hug Hug Hug
Juli- Ivka чакаме новини днес  Hug : fingerscrossed: Flowers Four Leaf Cloverза прегледа имаш еди стиснати палчета от мен .
Новини от Прити NeWS78 ?
Куинче ,Херич  поздрави на Бобо и Борис  от Калоян  Hug :е:

# 245
Добро утроооооо тумбацииии  Laughing Hug
Кроелка ,тук е моето туловище чета ви аз Mr. GreenОфффф, днес ще ходя да си взема болничния от комисията в Майчин дом Twisted Evil
Мимка никакви черни мисли горе главата ей !
Мами,при нас ще спират тока за профилактика и да ви пожелая поне лек ден на всички малки и големи Hug Laughing
Целувки от нас двамата Mr. Green

# 246
  Здравейте,коремчета!  bouquet
Мими,ако трябва полежи малко в болницата-знам,че не е приятно,но така ще могат да те наблюдават и ти ще се поуспокоиш малко!Прегръщам те силно и кураж,мила!Драсвай по две думи от време на врема ,че те мислим всички тук! Peace
 Диди,мила, аз се чувствам като кит ,излязъл на сушата! Mr. Green
  Q-T,Жулика вие как сте,тумбачета сладки? Hug
 Момичета,да ви кажа,че в юлската отчетна имаме вече едно талисманче,а вчера на една мама с термин 2 дни преди моя и падна тапата и ме обвзе едно вълнение и едни силни емоции,че не мога място да си намеря...Иначе от понеделник започнах да пия арника и се надявам да има ефект от нея! Praynig
  Сиси,Красуна много прегръдки и за вас! Hug
  Куини,Кроелка,Херка за вас и малките ви съкровища!  bouquet
  Чакаме Иси да се въррне от гръцките плажове и да разказва!
  На всички пожелавам прекрасно настроение и много усмивки! Heart Eyes

# 247
  • Варна
Ели за какво се пие арниката?

# 248
Сиси,арниката е хомеопатично средство,спомагащо  за възстановяване при травми,разкъсвания,както и при раждане-вагинално или секцио!Започва се да се пие след 36 седм по схема!Ето ти малко инфо
http://www.lekar.bg/news-67/info-498/%D0%A5%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0 … 0%B2%D0%BC%D0%B8/

http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=2034&start=20
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?p=1569808#p1569808

# 249
ЕЛИ Hug знам как е мила и аз така се вълнувах като някоя мама роди ,ама ти си вече много близко ,аз родих 37 седмица Коко  Laughing. ей и твоят ред дойде миличка  Heart Eyes

# 250
ЕЛИ Hug знам как е мила и аз така се вълнувах като някоя мама роди ,ама ти си вече много близко ,аз родих 37 седмица Коко  Laughing. ей и твоят ред дойде миличка  Heart Eyes

Срам, не срам ще си призная, че от два - три дни само я преследвам и дебна да не е родила, пък аз да изпусна!  Joy

# 251
  • Варна
Ели на финалната права си наистина. Сега ще има да дебнем за новината, че си родила. Peace

# 252
Ели, и аз те дебна  Wink стискам палци и всеки ден поглеждам дали няма вест, че си родила.  Hug
Мими, пращам ти много положителна енергия миличка. Бъди по-спокойна всичко с малките мишлета ще си е наред.  Hug
Арника, аз приех преди и след моето секцио, също така давах на сина ми след операцията и мисля, че доста помогна за бързото му възстановяване. Peace
sisi83 много се радвам, че вече си по-спокойна, понякога малко помощ ни трябва и нещата си идвам на мястото. Сега в това ни положение е много важно да сме спокойствието, аз от 2 дни след няколко прочетени неща в отчетната,  си вкарах разни мисли в главата, които сега се опитвам да изгоня. Но явно ще си ме глождят докато отида другата седмица при доки да разсее съмненията.
На всички коремчета и такива без коремчета с бебета, много  Hug Hug Hug

# 253
Ели стискаме палци като дойде момента да мине всичко бързо и лесно и да си гушкаш бебока.
На мен днес ми се размина прегледа, та утре ще отивам, че и с бъдещата кака ще съм да види бебо и да докладва на татко си. Докторката имала някакви проблеми и ми звънна да отида направо утре да може и болничния да ми издаде. Още щом се върна ще се отчета да ви кажа как е минало.
И една хубава новина: моята кумица вчера стана мама на една сладка госпожица с размери 3.600кг. и 50см. Много съм щастлива, защото и те от много време го чакаха това бебче!
Много  Hug Hug Hug Hug на всички и тумбачета и бебоци.

# 254
  Момичета,невероятни сте Hug!Благодаря ви,така ви обичам hug  love001!
Джули,чакам да се отчетеш утре Peace!
Днес неволно съм пропуснала Прити и се надявам да е добре и тя да пише скоро! Peace
На всички-много прегръдки! Money Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт