С шкембе си е най-добре 10

• 33 736
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Ели съжалявам за това което си преживяла  Hugте
Чакам много скоро да чуем хубави новини от теб
Аз съм добре хемоглобина ми е малко нисък след последните изследвания и кръвното ми постоянно се мени или е ниско та чак ми прималява или високо и постоянно ме боли глава но добре че не се задържа дълго да е високо другата седмица може би ще правя консултация с кардиолог а в понеделник съм на ФМ притесняваме шийката на матката понеже от два дни усещам страшно напрежение от долу и се надявам да не се стига до серклаж но пък ако се налага няма къде да бягам ще го правя
надявам се да сте добре всичките  Hugви много целувки за Бобо Борис и Коко ако съм пропуснала някой да ме извини  Embarassed

# 316
Хайде и аз на бърз отчет първо за каката и после за бебо, че лекаря е от 16.00ч. Ивка е добре, трябва да пие АБ още 3 дни, но ушенцето се е оправило.
Мими, успех мила и дано не се налага серклаж, а за кръвното и аз съм така и е много неприятно.
Ели, ще ти стискаме палци и ще чакаме вече новината.
На всички много  Hug Hug Hug Hug.

# 317
Браво, Юлка! Прекрасни новини! Сега чакаме такива и за бебче в тумбаче! Hug

Мими, аз бях със серклаж и той свърши чудесна работа! Самият серклаж не е страшен, предполагам знаеш това! Но колкото по-рано се сложи, толкова по-добре!

# 318
Здравейте момичета, помните ли ме? Чета ви редовно, но не съм писала скоро. Ето че дойде момента да тихичко да се похваля. Днес бях на преглед, бременна съм и даже си имаме тупкащо сърце! Не  мога да повярвам. Дано този път всичко е наред. Така че бъдете спокойни, ще има нови тумбачета в темата, като се родят сега бебенцата на които им е време:))
Благодаря на всички ви за подкрепата, нямаше да се справя без вас.
Обичам ви!

# 319
Ниа, честитооооо!
Много се радвам за теб!  Hug
Дано всичко бъде наред до края и да гушкаш едно пухкаво бебенце догодина!  Heart Eyes

# 320
Ниа, честитооооо!
Много се радвам за теб!  Hug
Дано всичко бъде наред до края и да гушкаш едно пухкаво бебенце догодина!  Heart Eyes

Благодаря ти мила, а да знаеш колко се радвам че точно ти си направила отчетната за февруари 2012г. така се развълнувах, тайничко си казах,това е знак и всичко ще е наред!

# 321
Тъкмо се чудех не си ли точно за там?  Hug
Хайде, дано съм ти на късмет! Кога ти е термина?

# 322
Ниа честито и от мен нека Господ бъде с теб и да те закриля а на финала най сладкото бебе да бъде в прегръдките ти  Hug

# 323
NIA.M Hug ,каква прекрасна новина на един от най-хубавите български празници Party Party!От цялото си сърце ти пожелавам лека и спокойна бременност и прекрасно бебче,което да топли майчиното ти сърце! PraynigРазбира се,че всичко ще е наред-вярвай непрестанно в това и честито тупкащо сърчице!  Kissing Heart
  Благодаря за подкрепата и милите пожелания! newsm51 smile3525 newsm51

# 324
Още веднъж благодаря момичета, така се развълнувах сега за Марти, че се разплаках, наистина днес е празник и в душите ни, хубав ден. Термина ми е 11.02.2012г., пак ще е секцио живот и здраве ,та нищо чудно да мина към януарчетата.

# 325
  • Варна
Мимка, стискам палци всичко да е наред при теб. Аз за ниско кръвно пия айрян със сол и много ми помага. Ама ти май наистина се консултирай с кардиолог ако кръвното ти варира толкова. И аз като Светлето да кажа, че серклажът не е страшен и колкото по-навреме се сложи, толкова по-добре. А и ти носиш 2 бебчета и тежестта постоянно ще се увеличава. Ако док ти каже, че трябва серклаж не се дърпай, не е страшно! Прегръщам те Hug

Ниа, честито!   bouquet Много е хубаво!  Hug

Юли-Ивка, радвам се , че каката е вече по-добре. Дано няма повече болести и да нямаш причини за тревоги.  Hug

# 326
Ехееееее аз днес докато мързелувам на дивана то най хубавите новини Laughing
Ния smile3501 smile3501 smile3501 браво мило майче много късмет ,много здраве и спокойна бременност ти желая Laughing LaughingСега те искам да си тук и да си усмихната и позитивна заедно с нас HugНия, ще ми повярваш ли ,че тия дни се сетих за теб,за Беа , Зет, Валенсия,Марианка ,Мари Ив,Яренце ooooh!  до декември имаме план график и е запълнено с бебоци ,ама за новата година много празно  Mr. Green и ето ти с най прекрасната новина Laughing Hug
Сега идва ред и на другите мами .Ние сме с вас момичета и имате много стиснати палци babydust7 babydust7 babydust7 и прашец от всички шкембаци за вас милинки мои !

# 327
Термина ми е 11.02.2012г., пак ще е секцио живот и здраве ,та нищо чудно да мина към януарчетата.

Моето прекрасно човече се роди на 11.02.2011!  Heart Eyes
Моят съвет е да се запишеш при февруарките и там да си останеш!
Февруарските темички са най - готини!  Wink

# 328
Мимка, горе главата и само спокойствие ,че двете фръцли вече всичко усещат PeaceНали знаеш,че и аз съм със серклаж и няма нищо страшно.Ще си починеш някой друг месец даже аз вече свикнах да ми прислугва мъжо Mr. GreenМного е готино мъжлето ти да те гледа като писано яйце hahahaИмаме си и тема за мами лежащи и по цял ден си дърдорим Mr. Green hahahaПонеже сме истрещели до тук доста стабилно ,та ще ходим на Наречен Q-T го измисли,имаме и добра оферта за други санаториуми ,но този е най добър hahaha
Но тук има мами ,които също ще дойдат ,знам си аз.Кроелка,Херка и Куини ще са първи Laughing
Айде до другия път когато пак ме тресне съчмата Hug
Ели, чакаме тия дни българския юнак да разцепи въздуха в Испания с мощен рев Heart Eyes стискам ти много,много палци.
И на другите мами много гушки  Hug Hug

# 329
Къде ще ходим?  newsm78
С ремаркета или без?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт