С шкембе си е най-добре 10

• 33 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
 Здравейте,коремчета!
Радвам се за всички ви и не спирайте да носите добри новини!Така се вълнувам ,като ви чета и май ми се иска пак да бременея! Crazy Mr. Green  CrazyНие сме добре-сега света се върти около памперси,кърма,спане и колики!
Прегръщам ви,милички и както Куини е казала,започваме да дебнем Исето!
Прити,Краси нещо ми се губят-някои има ли новини от тях?
До скоро! Hug

# 421
Сега започваме теб да те дебнем!  Mr. Green Hug
newsm10 Hug

# 422
  • Варна
Здравейте, тумбачета!!!

Исе, браво на бебо - малък юнак! Чакаме го вече!  Heart Eyes

Ели, щом си готова пак да бременееш, занчи всичко е супер! Heart Eyes

Сега да дам моя рапорт!  Grinning Аз днес пак летя и съм много щастлива, и обичам целия свят!  newsm76  Беба е вече 2 кила и половина. Много беше послушна на прегледа и на няколко пъти си махна ръцете от лицето и ни позволи да я видим как се прозява и си цупи устничките.  Heart Eyes Има си и косица.  Grinning Според док белите дробчета са напълно зрели и абсолютно няма смисъл от кортикостероиди. Каза, че дори утре да се роди, всички органи са развити добре. А шийката-мийката сега е по-дълга и затворена отпреди месец - върви ги разбери тези шийки.  newsm78 Матката е спокойна и няма никакви индикации за скорошно раждане.
Иначе ми  излязоха Стафилококи хемолитикус във ваг.секрет, но той каза, че са съвсем минимлано количество и не са страшни вече. Само да си продължавам с полижинакса.
По съвет на Светлето си пуснах изследване и за ген. херпес, че искам да раждам нормално. Излезе, че съм я имала преди тази гад, но явно безсимптомно, защото никога не съм имала някакви проявления. Иначе не е активен сега вируса . newsm78 Решихме, че ще повторим кръвния тест и след 2 седмици ще пуснем и проба от ваг. секрет и тогава ще решаваме за раждането.

Хубав ден на всики, тумбачета и сладки шушки в тумбачетата!   bouquet

# 423
Момичета, добро утро. Минавам да ви "видя", че днес си идва мъжът ми и и не знам дали ще ми остава време за форума. Имаме доста ангажименти и май няма да се спрем много на едно място, но ще гледам ако хвана някъде нет с лап топа да минавам поне да ви чета.
Лек ден от мен и много приятни емоции на всички.

# 424
Я и аз да се запиша,че с това мое не писане Кроелка ще ми дърпа ушите  Mr. Green
Аз в темата за лежащите мами си казах всичко,но  и тук ще докладвам Laughing
Моя Гошко Убавеца е 2.500  ,което е много добре ,защото ще влизам в болница сега на 8 август да ме наблудава моя АГ и както са тръгнали нещата ще се раждаме много преди 26 септември.Моите води се увеличиха ,бебчо голям ,аз нещо не станах тюлен и доки го е страх .Ще се раждаме секцио LaughingБях ви писала,че ми сложиха кортикостероиди за белите му дробчета ,но се радвам,че ми направиха серклажа,че не искам да си представям какво щеше да се случи в това мое състояние.Така че милинки живот и здраве ще си имаме лъвче вкъщи  Laughing Peace
Juli_Ivka,ако не се включиш до някой друг ден приеми поздравите ми за празника на малката ти принцеса HugДа бъде весела , щастлива и прекрасна кака   bouquet

# 425
Момичета, радвам се че всичко е наред при вас!

Дидка, на теб ли давах съвет как се ражда голямо бебе?
Лягаш, вадят го и ставаш!  Mr. Green

# 426
Момичета, радвам се че всичко е наред при вас!

Дидка, на теб ли давах съвет как се ражда голямо бебе?
Лягаш, вадят го и ставаш!  Mr. Green
 hahaha hahaha hahaha Куини,съпругът ми като не знае как се процедира след секцио имаше същата представа. Каза ми "Спокойно,лягаш ,вадят  го ,ставаш и си тръгвате двамата с Гошко за вкъщи"  hahaha

# 427
Ами, това е накратко, иначе не е толкова весело, ама мен пък от нормално раждане много ме е страх!  Blush

# 428
Дидке ,2500 в 32 седмица ,значи ,че ако родиш нормално ,ооо не ми се мисли ooooh!,сега така със секцио ще си по спокойна ,поне ще си знаеш датата и няма всяка минута и всеки час да се питаш днес ли ,утре ли ,но едно мога да кажа със сигурност понеже съм раждала 3 пъти нормално ,секциото си е операция и сега и сега ,след почти 4 месеца още ми е изтръпнало място.докато при нормалното седмица след като излязах от родилният бях така все едно ,че не съм раждала .
Ами много се радвам Диде ,че ще се срешнете с Гошко по рано ,че и аз да си отдъхна вече .
Исето сега всеки момент ще ни сюрпризира  Heart Eyes Mr. Green,
Жули ,нарадвай се на мъжлето ,и весело прекарване къде отидете  Heart Eyes.
Куинче целувки на Бобо  от нас ,вчера моя син го направих истински пич ,понеже постригвах татко му ,и реших да му одаря и на него една машинка ,така ,че сега сме 1 ви номер ,ха ха ,а мислех догодина да го острега  Laughing,от сега нататък моя син ,ще бъде винаги фризиран  Mr. Green.Стискам палчета на всички коремчета ,дано всички се чуствате добре до финала ,и малките човечета да си растът както пише по книгите . Praynig
лек ден на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 429
Ето ме и мен все още 2в1,
но това още малко ще е така Mr. Green
И сега да ви кажа,че такова шубе ме е подгонило ooooh! ooooh! ooooh!,мани,мани.
Колкото повече наближава,толкова повече ме друса Crazy
И така,оплаках ви се Laughing

# 430
Исе нормално е да се чустваш така ,всички така сме били  Hug,но пък най хубавият момент да се гушкате с бебо наближава,леко раждане мила Praynig Hug Heart Eyes.
Така като гледам и  на другите мами линийките се преместили напред  Mr. Green тей остстрани много бързо мина ,ама вие си знаете дали е така  Laughing,особено ,които лежат  Wink,но още малко вижда му се края .
А ние ,които си имаме вече бебоци ,за нас времето лети страшно бързо ,докато се събудя и вече е време за лягане ,:35,и докато си пиша моя синковец вече почва да нервничи ,иска внимание ,оставам ви милички ,утре пак .
Спорен и лек ден на всички!

# 431
  • Варна
Здравейте мацонки  Hug
Отдавна не съм се включвала, аз съм добре лежа си главно и чааакам времето да мине. Остават ми точно два месеца. Имам много страхове, но се опитвам да се боря с тях. Другата сряда съм на лекар и ще дам отчетче как расте бебка. Куинче, Кроелка - кога мина това време - колко са пораснали синчетата пу-пу да не им е уроки.
Скоро чакаме и Исето  Hug
Да ви кажа чесно съм притеснена за Прити , някой няма ли и номера да и прозвъни, или информация за нея?

Да стиснем хубавичко палчета за Ниа, днес е при Томова на ФМ. Дай Боже всичко да е наред с бебчето  Praynig

Лек и приятен ден на всички  Hug Heart Eyes

# 432
Здравейте милички  Hug, чета си ви редовно, но нещо хормоните много бушуват сега накрая и предпочитам да не пиша. Но днес нямаше как да не ви почерпя, леко по остарявам  Embarassed

Изпращам много прегръдки на всички  Hug Hug Hug
Утре пак ще намина с почерпка, тъй че се подгответе психически Wink
В петък съм при доки и ще дам отчет.
За Ния  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и всички които имат нужда от стиснати палчета.

# 433
  • Варна
Краси     newsm59 Tada Heart Eyes , да си жива и здрава и септември месец горда мама на три сладки дечица  Hug
Успех на прегледа  Heart Eyes

# 434
  • Варна
Краси честит празник! Да си жива и здрава, много щастие ти пожелавам.
Много бързо минава лятото и лентичките ви наближават края си.
Исе на финалната права си, нормално е да ти е притеснено.

Общи условия

Активация на акаунт