С шкембе си е най-добре 10

• 33 716
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Шкембачета, привет!  bouquet

Днес бях на преглед и моята малка шушка е вече 3 кила и 100 грама.  Heart Eyes Обаче рита като че е 10.  Mr. Green Според док си е готова и "сготвена" вече. Другата сряда ще ходя за махане на серклажа и ще тръпнем в очакване на нейното появяване.  Praynig Май с всички приготовления сме готови (количка, легълце, дрешки) и както каза една съфорумка, чакаме само "пълнежа".  Grinning
Прегръдки на всички! Hug

# 481
  Честита рожба,Исе!Да расте здрав и послушен Алекс!На теб бързо възстановяване и прегръдки!
Q-T ,страхотни новини за малката принцеса! Heart Eyes
  Ние още се борим с хиперлактацията-направо е страшно,не мога да отида никъде за повече от час,тека постоянно,гърдите ми са винаги пълни и напрегнати!Важното е ,че Дани е добре,вчера веше 5 460гр и сме 57см!Това е от нас и аз чакам нови попълнения! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

На всички пращам много прегръдки и позитивна енергия,момичета и много  ви обичам!   love001

# 482
Благодаря Ви милички Hug Hug Hug,направо ме  Cry Cry Cry

# 483
Шкембачета, привет!  bouquet

Днес бях на преглед и моята малка шушка е вече 3 кила и 100 грама.  Heart Eyes Обаче рита като че е 10.  Mr. Green Според док си е готова и "сготвена" вече. Другата сряда ще ходя за махане на серклажа и ще тръпнем в очакване на нейното появяване.  Praynig Май с всички приготовления сме готови (количка, легълце, дрешки) и както каза една съфорумка, чакаме само "пълнежа".  Grinning
Прегръдки на всички! Hug

ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ЧУЯ БЛАГАТА ВЕСТ ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 484
Красииииииии Heart Eyesкъде си мило ? и тебе те чакаме да ни зарадваш с появата на ЯНА  Hug Heart Eyes

# 485
  • Варна
Момичета в 22 часа Q-T роди принцеса Малена, тежи 3 350 гр. И мама и бебе са много добре.
Да е жива и здрава малката мома, да радва мама и тати.

# 486
УРААААААААААААААААААААААА!
Да е жива и здрава принцеса Малена!
Нека донесе само щастие на мама и тате!

Ще ги чакаме с нетърпение!

Кой сега е наред?  Hug

# 487
Добре дошла  Малена ! Q-T Hug Hug Hug да расте здрава и щастлива рожбата ви.[/color][/size]

# 488
Ле-ле как ми се разтуптя сърцето при тази новини.  newsm44 newsm44 newsm44
Зори, да ви е жива и здрава Малена, много радост и щастие да носи на всички ви!  bouquet  bouquet  bouquet
Честит син Алекс и на Исето!   bouquet  bouquet  bouquet Да е много здрав, послушен и да радва всички!!!
Кроелка,  Hug тук съм мила, имам гости в момента и нямам време за нищо!
Днес съм а консултация, да я видим Яна какво прави, по-късно ако остане време ще пиша.
Някой има ли новини от Диди, нали я приеха в болница, как ли са с Гошко ?
Много прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 489
Честита дъщеричка Малена! Да е жива и здрава, да расте умна и красива и много да радва мама и тати, бързо възстановяване на мама!

# 490
Да ви е жива и здрава малката Малена и много да ви радва!!! Силни прегръдки за мама и бебо!!!

# 491
  • Стара Загора
Малеее колко хубави и благи новинки Hug
Честит Алекс на Исе Heart Eyes Да е много здрав, палав, да яде и спинка.
Честито бебече Малена...ех че хубаво име Hug Да е здрава малката принцеса Hug

# 492
Дидке  Hug Praynigдано скоро се приберете в къщи ,и всичко да е наред и с двамата Praynig Praynig Praynig Peace Peace.
Ние сме на консултация днес и ще ни бият имунизацията ,ох дано я понесе леко без нерви и да ми вдига температура ,че пак са две ваксините. Praynig
Довечера ЩЕ ДАМ ОТЧЕТ КОЛКО СМЕ ГОЛЕМИ ВЕЧЕ  Laughing Mr. Green
лек ден на всички!

# 493
  • Варна
Q-T и тук честито! Весело и безгрижно детсво желая на Малена!

# 494
  Зори,и тук да те поздравя и да пожелая здраве,щастие и безгрижно детство на малката Малена! newsm51 smile3525 newsm51
Диди,надявам се да сте добре,мила и скоро да пише,че те мислим! Praynig Peace
Херка,радвам се че писа-бях се затъжила за теб! Heart Eyes
Краси,май от теб ще чакаме новини скоро?! Praynig
  Ние сме добре-с колики,мъчещи ни с пълна сила,но се надявам скоро да отшумят!Иначе растем-вчера бяхме 5 770!Майка ми си замина и сме сами и затова нямам много време за писане,но ви навестявам постоянно,когато мога! Wink
Стиснати палчета и прегръдки за всички коремчета и мамчета с със сладки дребосъчета!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт