С шкембе си е най-добре 10

• 33 691
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Ето ме и мен след преглед и никакви изгледи за скорошно раждане според докторката. Разкритие почти 1см., неизгладена шийка, плацента 2-ра степен. Каза, че ако до неделя или понеделник не почне раждане ще ходя пак на преглед и сигурно в болницата, та започвам с натоварване по малко, горещи душчета, люто и ще чакам.

Диди, честито ви християнче. Ние нашите ще ги кръщаваме заедно, че за каката все отлагахме и на пролет се надявам да успеем и двамата да ги кръстим /да сме живи и здрави само/.

Кроелка да оздравявате бързо и да спрете да боледувате толкова често.

На всички гуш и пак ще пиша.  Hug Hug Hug Hug

# 691
И трите пъти като ходих на преглед преди да родя ,докторката ми вика няма да родиш ,бебето е високо ,разкритие няма ,да обаче и трите пъти родих на следващият ден след посещението ми при лекарката ,сега Калоян беше планувано секцио.
 Mr. Greenзатеб Жули ,казвам 5 декември вече няма да сте две в едно . :lov Heart Eyes

# 692
Кроелка, те и за Ива така ми викаха, а един от най-големите уж специалисти на ехографа тук ми каза 8 дни след термина, че до 7 дни няма да родя, а моите болки почнаха още същата вечер  Crazy .
А за залагането и моят мъж иска да залага ама на теглото на бебето. Явно много му се иска да е бебе рекордьор. Записал се е за 5.200  Crazy , ама не ме пита кака ще го родя.

Ива ми е болна, днес малко след като ви писах ходих да я взема от градината с 39 градуса темепература. С вирусна инфекция е, както и половината от градината им.

# 693
Жули много бързо Ивка да се оправя Praynig,че скоро и бебчо ще се появи  Laughing,часовете ви са преброени вече ,може малкият да изчака тати да се върне ,че той да закара мама до родилния Laughing
4 и 500 му стигат ,толкова казвам аз ,дата 5 рано сутринта ,значи на 4 вечерта се готви  Joy,както и да е важното е ,че няма да стои вечно вътре  Mr. Greenи аз ще чакам с нетърпение да прочета благата вест . Hug
Аз вчера отидох на аптеката купих нашите хомеопатични лекарства и снощи бях в очакване ,но да чукна на дърво още не се е разболяла  Wink,мисля и днес да я пратя на градина ,пък да видим newsm78,досега повече от 4 дни не е била ,ако и довечера не се разболее ,ще почерпя  Mr. Green.
Коки се събуди в 6 часа ,мама си направи едно капучино и на спокойствие си ви чете . Heart EyesПожелавам на всички един хубав слънчев ден 9хайде мами с бебоци на кафенце и разходки ,докато все още времето позволява.

# 694
Записвам си кой за какво залага и ще чакаме да видим кой ще познае.  Crazy

Ивка е по-добре, днес за сега няма температура и след малко ще ходим да си хапнем тортички.

# 695
  • Варна
Здравейтее  Hug
Юли залагам - 4 200 гр.  Laughing - хайде скорошно раждаен ти пожелавам и всичко да приключи бързо  Heart Eyes

Как сте останалите мацки?
Ние сме добре, растем. Понякога е послушна, понякога е много крива и така... гледаме се. Поздрави и целувки от нас  Hug Heart Eyes

# 696
Аз казвам 3 800 кг. и дата 7 - ми! Обичам нечетните дати!  Crazy

# 697
Juli_Ivka.............когато тогава миличка.Стикам палци да мине бързо .Финала е най-прекрасното нещо на света  Hug .Всичко ще е наред,айде следващия пост да ни зарадваш с..................  ylinfant

П.С и все пак залагам 03.11.2011г Mr. Green

# 698
Хе-хе, я и аз да си кажа Laughing 6 декември и 3.950 PeaceJuli_Ivka късмет миличка с теб сме  Hug
Прегръщам ви всички  Grinning

# 699
  • Варна
Еййййй дата забравих да кажа - утре: 4.12   Heart Eyes

# 700
Благодаря ви много момичета. Разсмяхте ме искрено. Много  Hug Hug Hug на всички. Скоро ще ви се похваля, надявам се.

# 701
Благодаря ви много момичета. Разсмяхте ме искрено. Много  Hug Hug Hug на всички. Скоро ще ви се похваля, надявам се.
E със сигурност newsm10 всички тръпнем в очакване на благата вест Heart Eyes Hug.

# 702
Щастлива среща с така очакваното човече, Юли Ивка!
Без начение за мерки и теглилки.
И все пак 4.050/54 ми звучи добре.  Wink

# 703
  • Стара Загора
Ейййй доживях да се дотъркалям итук Mr. Green
Гледам има и други дето се търкалят още Mr. Green
ЮЛи моите предложения - 4010кг, 52см.......дата 05.12
Ние растем....дивеем въобще всички екстри Mr. Green Зъби няма Crazy опитва се да ходи Twisted Evil опитва се да джумоли Twisted Evil и спокойствие за нас няма имайки предвид, че и големия професор просто не спира да говори и да констатира разни неща Mr. Green
Днес съм му ъдите на Боримече защото снощи не яде....заспа гладен в 18ч. и в 3,30ч. стана да яде - то беше ясно, че през ноща ще се става де. После пък пя....хвърча с паяка в 4ч. сутринта и сега спи...ама за къв....като аз се разсъних Crossing Arms абе проклето като брат си мога да заключа Mr. Green
Украсихме къщата и сега Боримече ходи с паяка и ми дърпа лампичките на елхата...възмутена съм от това дете Mr. Green
Братята

Весели празници на всички и нека къщите ви се огласяват от детски глъч Hug

# 704
  • Варна
Херка да са ти живи и здрави момчетата. Големи сладури, пу-пу.
Чакаме радостната новина от Juli_Ivka.

Общи условия

Активация на акаунт