Ревливо бебе - можем ли да го променим?

• 5 256
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
Ами аз искам да благодаря на Марчето!!Много ми помогна със съвета за сешоара.15 мин. на ден и той става като котенце!!!Благодаря ви много момичета...за съпричастността ще продължавам да следя темата,и аз да давам съвети.Откакто се е родил малкия,независимо колко реве,никога не съм съжалявала,че се е появил,напротив не мога да си представя да го няма!!!!!

# 61
  • Русе
Много се радвам, че съм помогнала. Наистина. И на мен имаше кой - не помня вече как намерих д-р Карп, ама да е жив и здрав човека. Ако някой има желание, ще му пусна на лични линк към сайта, където съм качила филмчето, да не спамим излишно.
mi6lena, много прегръдки на човечето! Hug

# 62
Сина ми беше много ревлив /и още е  Laughing/ . Научих се да готвя ,чистя , гладя с него на ръце. Той много се заглеждаше в това което върша и кротуваше. Тежичко ми беше ,но ме устройваше да не мърмори Wink. Сега вече ходи и е малко по -лесно ,но продължава да е ревлив и шавлив . Лошото на непрестанното носене е това , че от време на време имам ужасни болки в гърба.  Tired
Та така , според мен ревливото бебе оправия няма ,просто си има такива деца. Търпение....   bouquet
Peace
Само да допълня, че има светлина в тунела - с времето болките в гърба отминават  Mr. Green Пък и в крайна сметка си е помощ докато се гримираш с едната ръка, а в другата го държиш, да има кой да ти зъдържи шишенцето на спиралата, вместо да се чудиш къде да я оставиш  Mr. Green

# 63
  • Русе
Хм..тоя период попремина по нас, но винаги по-скоро е искал да ми изяде спиралата...Може би трябва да попорастне малко.  Mr. Green

# 64
в началото голям рев му удряше ама аз го засипах с музикални играчки, отвсякъде мелодии, отделно се правим на палячовци всички вкъщи и правим разни смешни физиономии, гъделичкаме, какво ли не правим, чудеса от храброст, само и само да спре... Един от моите верни помощници е бибата, нашия най-верен приятел, друго телефона ми, обича да го държи и чак се захласва, нали свети и издава звуци и си е атракция ...

# 65
  • София
Напоследък много говоря на моя синковец- той реве, аз дрънкам простотии без да спра. Вчера му изнесох една лекция за слънцезащитните кремове, на 5-тата минута заспа. Пробвайте! Другият вариант е да четете вестник/книга/каталог на Avon или Oriflame на глас- каквото имате под ръка.

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 16:54 от Little Evil

# 66
  • Русе
ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХА  Mr. Green Laughing ТОВА Е! И аз ще пробвам при нужда!

# 67
здравейте Мами!!И аз си имам едно ревливо съкровище,от както се е родил все реве-реве ,че е гладен,реве че му се спи ,че го боли корем и т н.На моменти се чудя какво да го правя и нервите ми не издържат,все се криви за нещо.Днес пак цял ден рев рев- и на разходката пак рев, абе кошмар.Като ви чета се успокоявам ,че не сме само ние и добивам кураж.Дано премине ,ама до тогава ...И той постоянно е в ръцете ми,но какво да направя.Сега имам малко спокойствие- най накрая заспа Simple Smile но за колко ли? Simple Smile Ще следя темата с интерес !

# 68
Цитат

Да не те разочаровам, но по-добре свиквай с мисълта, че не можеш.  Mr. Green В момента имам 2 деца, каката ни беше много ревливо бебе, вече е на 3 годинки, има дни в които малкия не гъква, а тя реве и се тръшка като за световно.  Tired
Децата са различни, по-различен начин изразяват емоции, реагират. Примерно малкия ми не реве, но пък писка или направо пищи като му е скучно, като е оставен сам. А дъщеря ми ревеше, когато я оставях сама, не можех да ида до тоалетната, веднага писваше.

Това, което мисля че укротява ситуацията, е честата смяна на това, което вижда бебето. Значи се редуват по цял ден - легнало положение, полуседящо, седящо-ако бебенцето е по-голямо, разнасяне на ръце, в столчето, в количката.  Simple Smile

# 69
Аз пък наблюдавам, наблюдавам и стигам до извода, че имам късмет с моето бебче. На почти 4 месеца е, не мога да кажа, че не е имала ревливи периоди, но както казах-само периоди. Има дни, в които плаче, но според мен това си е до настроение-както аз понякога съм в кофти настроение, така и тя. Или греша? Също така забелязвам, че когато има около нея хора, които й угаждат и постоянно й висят над главата и я дундуркат, започва да си го иска това внимание постоянно. Така е когато сме на гости на баби и дядовци. Свиква с тяхното внимание и с постоянния интерес към нея и после като се приберем един-два дни си го иска. Обаче нали се сещате, че някой трябва да готви и чисти, та нямам време постоянно да съм при нея, а тя за мой късмет набързо се отучва. Може би си е до бебешки характер, а може би и това, че отначало не стоим постоянно при нея е изиграло добра роля. Ползваме бебефон, което се оказа доста полезно. И с приспиването е странно-няма си начин да се приспи. Като беше по-малка искаше да й държим ръчичките и бибката, така заспиваше. Ако не-плюе бибка и я иска пак. Ставала съм по 30 пъти нощно време да давам бибка  #Crazy Сега пък не-заспива си сама и няма начин да я приспиш, ако не иска.

# 70
Цитат

Да не те разочаровам, но по-добре свиквай с мисълта, че не можеш.  Mr. Green
Peace Така си е - моят продължава да си реве и да се тръшка като нещо не му изнася  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт