Scrapbooking & Cardmaking - 14

• 61 065
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, да ви се похваля - имам си вече Биг Шот!!!
Тази седмица ми беше толкова кошмарна откъм ангажименти, толкова бях изнервена и натоварена, че точно в деня, в който вече бях на път да се побъркам, съвсем спонтанно направих поръчка от Грета`с Арт - за компенсация Laughing и от вчера машинката е при мен. Сега да видим как ще се справя с нея  Crazy

# 346
Ble6tu4ka ,Addii благодаря ви за отговорите   bouquet
Дано не се загубях, ще почакам още малко.
Тони, честита машинка   Hug сигурна съм че ще се справиш  Peace

# 347
Забравих да си покажа картичката:

# 348
  • Севлиево
Така и не можах да разбера защо снимките ми излизат толкова големи.....
Здравей Дани,
И аз също се борих с качването на снимки. Няколко пъти опитвах и все не става. После се оказа че всичко било много добре обяснено в хелп страницата на форума. Много съм благодарна на администраторите които са се погрижили за лаици като мен да онагледят с примери и подробни обяснения всичко по отношение на html кода на писане на постове. Ето линк към обясненията или накратко :

[img        ]http://[/img]   след първото img написваш желания размер на изображението  в следния вид [img width=200 height=200]

Тони, честита придобивка. И аз си мечтая отдавна за такава, но не съм си навила още на масрафа за да си я купя...

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 17:16 от tsonevad

# 349
Момичета, да ви се похваля - имам си вече Биг Шот!!!
Тази седмица ми беше толкова кошмарна откъм ангажименти, толкова бях изнервена и натоварена, че точно в деня, в който вече бях на път да се побъркам, съвсем спонтанно направих поръчка от Грета`с Арт - за компенсация Laughing и от вчера машинката е при мен. Сега да видим как ще се справя с нея  Crazy

Честито! Да ти е здрава и вдъхновяваща машинката  Hug
Ще следя за коментари около Биг Шот, с него отбелязват ли се краищата на папките за релеф? Аз ползвам друга машина, но предполагам могат да се прилагат едни и същи трикове.

# 350
Egonna, с всички се отбелязват краищата  на папките. То е в следствие на натиска. Защо не си вземеш просто по-големи папки? От почти година Cuttlebug произвеждат почти двойно по-големи папки, които според мен са доста по-практични от малките и не са чак толкова ограничаващи в размера. Ето линкче да ги разгледаш:

http://www.thecraftbarn.co.uk/section.php/1219/1/cuttlebug-5x7-embossing-folders

bouquet

# 351
  • София
Тони, честита придобивка!
Аз си имам нещо доста по-скормно, но важно нещо - бюрце, на което да си работя! Само трябва да си взема настолна лампа, защото е много тъмно в този край на стаята. Надявам се, че така ще мога по-често да правя картички, защото няма да вадя и прибирам по 10мин неща. Party

# 352
Привет момичета  Hug
Тони , честита машинка Simple Smile Със здраве да си я ползваш и да показваш красоти. Аз се обадих в Хобисимо и ми казаха , че тази седмица ще получат Биг шот.Там цената е по ниска , а и правят клуб Биг шот - всички които са си закупили машинки от тях ще могат да си купуват папките с -%. Та ще почакам още мъничко иначе и аз бях на ръба да поръчам от Грета Simple Smile
kumiko , честито бюрце - завиждам ти много благородно и аз вадя сега по хиляда неща , а после като се събуди малката ги прибирам на скорост , че тя само чака да докопа нещо от масата  Laughing
Хайде и аз ще се похваля - взех си принтер и акварелни моливи. Най- после ще мога да си направя хубави картинки. Знам ще ми кажете , че се разтича мастилото , но с повече внимание при нанасянето на водата става добре - тествах Simple Smile
Имам въпрос от къде да си купя хубав картон бял за акварелните моливи - да не се изкривява от водата?

# 353
Някой пробвал ли е да принтира на картон?

# 354
Някой пробвал ли е да принтера на картон?
Зависи от модела принтер,за всеки принтер пише до колко грама картон може да разпечатва.

# 355
Egonna, с всички се отбелязват краищата  на папките. То е в следствие на натиска. Защо не си вземеш просто по-големи папки? От почти година Cuttlebug произвеждат почти двойно по-големи папки, които според мен са доста по-практични от малките и не са чак толкова ограничаващи в размера. Ето линкче да ги разгледаш:

http://www.thecraftbarn.co.uk/section.php/1219/1/cuttlebug-5x7-embossing-folders

bouquet

Правя аз едни магарии, с които не ми стигат и големите папки и се налага да пускам една повърхност 2 пъти, за да покрия цялата площ  Mr. Green А пък от малките папки има някои хубави десени, които не са за изхвърляне, но пусти ръбове.
И в продължение на темата с папките и релефа да споделя, че се излъгах да си купя папки за релеф на Fiskars, още преди да имам машинка, сега с разни образователни филмчета се опитвам да ги съвместя, обаче нещо слаб релеф ми се получава. Мисля, че не са достатъчно дълбоки/ изразителни и в голямо чудо съм се видяла с всичките неуспехи в ембос-а  Confused

Някой пробвал ли е да принтира на картон?

Аз обикновено пускам на ръчния слот, за да побутна с пръти захапването на по-дебели картони, но не винаги успешно. Уж грамажът е  един и същ пък сякаш понякога има по-меки листове, понякога по-остри. Всеки по-дебел картон обаче доста тормози механиката.

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 00:56 от egonna

# 356
Тони, честита машинка!  Grinning Със здраве да си я ползваш! Ех, че е хубаво, когато имаме нещо толкова желано! И аз понякога обичам да изпускам по такъв начин насъбралата се пара! Вече започнах да събирам и аз за тази прекрасна машинка, дори съм предупредила, че за РД не искам други подаръци, а кой колкото е определил за такъв, да ми даде паричките, пък аз ще ги вложа в нея.

kumiko, честито бюрце на теб! Скромна, но много полезна придобивка си имаш! Знам какво е материалите и инструментите да са събрани в една огромна кутия и когато ти дотрябва нещо, то задължително е на дъното й. Започва се едно вадене, вадене, а след това трябва да прибереш всичко. Кошмарна, разконцентрираща и никак не ми е вдъхновяваща на мен тази работа!

# 357
sote , аз се пробвам да принтя на картон Simple Smile голяма играчка е да си нагласиш добре картинката да няма пикселчета и да е достатъчно тъмен контура , но се получава. Моя принтер го взех по съвет на роднина , която има 3 магазина за луксозни опаковки и прави картички и украси за разни партита и тнт. Взех canon pixma MP250. Не съм си намерила хубав картон поне 220гр макар да знам , че на този минават и 300гр Simple Smile

# 358
Здравейте момичета, много красиви неща видях- Windy, чудесен календар, Ади, честито публикация, Тони- с нетърпение ще очаквам твоите картички с елементи от биг шота.

На последния въпрос- и аз почнах колебливо да принтирам на картон-акварелен 250 гр. И въпреки, че е мастилено-струен принтера не размазвам мастилото с акварелните моливи.  Може да видите това в предпоследната ми картичка.

# 359
Здравейте,минавам да ви пожелая една успешна и слънчева седмица ,също и да покажа последната ми картичка

Общи условия

Активация на акаунт