Частни детски градини София 3

• 71 817
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, интересувам се от Руски лицей Св. Наум , частна детска градина в Лозенец. Имате ли някакви впечатления? Благодаря предварително.

# 121
Шунка, кажи повече за Светлина, моля! Коя беше вашата градина, какви са таксите, какво включват и какво е допълнително? Транспорт има ли, също така?

# 122
Утре дъщеря ми завършва подготвителната група в Светлина. От сегашната си позиция вече категорично мога да кажа, че 5те години, в които посещаваше яслата и градината, са най-хубавото, което можеше да ни се случи. Толкова съм благодарна на всички учителки за всичко, което дадоха на детето ми, че не ми стигат думите! Сега детето им писа картички за завършването и на всички няколко пъти е написала, че много ги обича.

Моля да не се приема като реклама, исках само да споделя, защото съм много щастлива!  Simple Smile

Най-искрено честито от мен! Видях, че си писала в една друга (ученическа) тема. Много-много се зарадвах, Шунка! Имаш невероятно дете! От съвсем мъничко е такова, а и ти ми промени впечатленията за "Светлина" с всички занимания, които имат там.
Поздравления за 1 юни и за успехите на детенце!

# 123
  • Sofia
Мерси! Simple Smile

Честит първи юни на всички дечица!! Simple Smile

simplyaven, ние не сме ползвали транспорт и не знам някой да ползва, иначе принципно май съществува такава опция. До 3 год. бяхме в Овча Купел, там са малките групи, след това на Одрин. Виждам обаче, че някои от нашите учителки от Овча Купел в момента са на 6-ти септември.
Таксата (за ДГ) е 360 евро, включва всичко - обучение, храна, плуване, йога. Допълнително се плаща за театър и др. мероприятия, където ходят - по-точно за транспорта до там и обратно - ок. 20 лв на месец. Ски-училището, зимни кънки и скаут-училище също, тъй като са по желание. В началото на годината еднократна сума за учебни материали - различна е в зависимост от групата.
Имат часове по англ. с native speaker, Хелън Дорон на Одрин нямаше тази година, за другите бази не знам.

# 124
Аз днес най-после успях да си сглобя няколко снимки от "Слънчогледи" в клипче. Отдавна исках да ви ги покажа като виртуална разходка. Ето: http://danybon-hlapeta.blogspot.com/2011/06/blog-post.html
Слагала съм само кадри без хора и така ви лишавам от атмосферата, но надявам се, че и така ще ви е полезно.

# 125
Шунка, благодаря. Английският на нас не ни е проблем, но българският - да.  Rolling Eyes

# 126
  • Sofia
И на български ще го научат. Simple Smile
В нашата група имаше детенце от Естония, добре говореше български, а и на тържествата забелязах, че й даваха стихчета на български.

# 127
здравейте. моля за съвет и препоръка за частна детска градина по възможност в центъра на софия, от която наистина  да сте доволни от обучението на децата ви, т.е. наблягат на учението и подготовката за училище. имам дете на 4,5 год. и ми се ще да намеря място с добри педагози. благодаря ви предварително.

# 128
Да, аз затова мисля за известно пребиваване в БГ детска градина. Моят син категорично отказа да прихване от мен и си кара на английски само. Но и аз засега гледам да поддържам английския, защото в България пък всички на български ще му говорят и на тази възраст буквално за месеци ще проговори и на български.  Simple Smile

# 129
Въпросче към майките с дечица в Камелини Монтесори. Как приеха децата ви, чакахте ли в списък на чакащи и ако да колко време отне?
Soleil, мисля, че твоето детенце беше в списък, моля сподели  bouquet
Притеснението ми е, че може би няма да ни приемат до септември.... Комуникацията с тях е много трудна. Почти не отговарят на мейли, на тел в общи линии не дават информация, изобщо  Crossing Arms

# 130
  • София
Ние сме в списък също. Казаха ни, че след септември ще се освободи място, но след септември може да означава и декември. Не могат да кажат със сигурност. Зависи и на кое място сте в списъка разбира се...

# 131
Днес минах покрай "Вила Вилекула". Беше заключена. Стана ми чудно защо и снимах http://danybon-hlapeta.blogspot.com/2011/06/blog-post_2673.html. Сега проверих в сайта - местят. Ако имам път натам, ще снимам пак.

# 132
  • София
Записвам се да следя темата. В момента синът ми е в яслена група на Джани Ро Дари, но не съм доволна и искам да го преместя следващата година. Проблемът при нас е, че има хранителна алергия....

# 133
Здравейте, ще се радвам ако някой има повече информация за детска градина фънки мънки. Бях чела нещо преди време, но не мога да си спомня.

# 134
  • София
Здравейте, ще се радвам ако някой има повече информация за детска градина фънки мънки. Бях чела нещо преди време, но не мога да си спомня.
Дъщеря ми е там и съм много доволна. Кажи какво по-конкретно те интересува? И персоналът и базата са чудесни. Честно казано, нямам никакви забележки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт