Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 521
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Ev аз ти казвах как става ама си изключила  Simple Smile Първо се изпраща за апостил http://www.bulgarianembassy-london.org/index.php?option=com_cont … 84&Itemid=152
След това се легализира , и после в общината  в Бг  Simple Smile Почти съм сигурна че няма значение дали си омъжена за бг гражданин или не  Simple Smile ти си  бг гражданин, и начина е това  за да се регистрираш в Бг Simple Smile

aaa адашке Wink не съм изключила, то верно, че ме веят ветрове тези дни и ми е нулева концентрацията, че и паметта ми отказва на моменти, но това го запомних Simple Smile само ми се ще да знам дали има разлика или не при половинките чужденци Simple Smile дано си права и да няма значение, че и без това много paper work ме чака като се прибера .... което ме навежда на мисълта, че още не сме решили да регистрираме ли малчо в БГ или да си остане само с полско гражданство за сега ?!?!

# 661
  • Лондон/Пловдив
ev:)  мен ако питаш не го регистрирай защото после ще ти искат пълномощно от бащата при извеждането от БГ не ,че е кой знае каква разправия ама можеш да си я спестиш на този етап .
Свидничка я ги разпитай защо точно твоята кола  newsm78 все пак е била в средата не е много честно дано се окаже грешка и да ти върнат паричките макар ,че вече си ги прежалила.
Аз да ви кажа хич не гледам прогнозата в БГ какво е времето само да се дразня ,днес цял ден вали тук:tired: ама ние си спретнахме едно купонче събрахме се 15 човека от обяд още та до преди малко . Незнам какво става ,но всеки ден пристигат българи в нашия квартал 12 къщи с българи има покрай нас 3 от тях са на нашата улица другите са в съседните  и това са само покрай нас ами има и други . Вчера се разкарваме из Кройдънският център от всякъде се чува българска реч ,сядаме на кафе и там имаше 2 маси с българи .Народа яко се изнася като гледам  Rolling Eyes.
Аз имам още седмица до полета и яко ме тресе нервата страх ме е  даже взех на мъжо билети на 3 юли ще се прибере  и той и заедно ще се връщаме насам.
Девойки нали няма да ми трябва пълномощно като пътувам сега към БГ с малкия ,аз си имам ама да не им го показвам нали . newsm78

ПС- пожелавам ви една приятна и НЕ дъждовна седмица   bouquet

# 662
  • UK
  Така.... на моята кола едната предна гуме е била върху тротоара и те били получили сигнал от "разстроен гражданин"  Mr. Green Сега става преразпределение на кланици и райони м/у различни компании, конкуренцията е голяма  Whistling А моите колеги отпред и отзад работят директно за говернмънта и не участват в играта Simple Smile Абе на тоя гражданин ще му ма... Ще ме компенсират моите работодатели, споко. Мислех си, че такива игри има само в Бг, ама май съм се объркала.

# 663
Привет Hug

Нали ви бях споменала че ни гепиха колата.Така и не се намери де, и купихме друга колкото да върши работа.Но моя мъж от днес започва нова работа и съответно трябваше още една кола.Събота и неделя голямо търсене беше, но си намри страхотна колица за не много пари.Сега е като малките деца, радва се и само я гледа.Дано новата работа му е на късмет.
Та по този повод май няма и да си идем в БГ това лято, много разходи ни се натрупаха.

Та имам една питанка, ако извадя пълномощно на сестра ми, ще може ли тя да извади паспорт на малката, както и да я регистрира в БГ?

# 664
Magimon, ха дано да му е на късмет  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
А за радостта.. Joy то  май при всички мъже е така  Simple Smile Вкъщи като се вземе техника е голяма радост,а за коли да не разправям .... Joy Joy
Успех да му е и скоро да се похвалиш, че са го повишили  Praynig

# 665
  • ENGLAND
Magimon мисля, че може, аз така го разбирам това тук http://www.mvr.bg/Guide/red_podavane_zaivlenia_18god.htm . Честита да ви е новата кола.

svidni4ka и аз си помислих за някакво отмъщение, ама все не ми се вярваше.

# 666
  • Bristol
  Така.... на моята кола едната предна гуме е била върху тротоара и те били получили сигнал от "разстроен гражданин"  Mr. Green
Crazy ама "късмет"! По принцип докосване на бордюра се води груба грешка, но рядко някой обръща внимание на това, освен ако не си на изпит по кормуване  ooooh! Тук при нас пък глобили едно семейство, за неправилно паркиране, защото колата им настъпила едната бяла линия на паркомястото. Решат ли да се заядат, винаги могат да намерят причина.  Tired
Аз съм в къщи с двете деца днес. Малката има инсет деи, синът го оставих да си почине. Страхотен вирус го пипна по време на ваканцията, притеснихме се дори да не е този немския. Дори личният пусна изследвания, невероятно, но факт  Laughing Вчера беше по-добре и дори апетит имаше. Реших и днес да си почине, въпреки че вече е ок за училище.
Merry,и да кажеш как е минало Mr. GreenДа взема и аз да мрадна кьм Бристол заради Хаселхофф Laughing  Пусни линк ако можеш за билетите Peace
Идвай, най-скъпите билети са по 30на паунда, на половин цена е тук в сравнение с Лондон, направо си е далавера. Отдавна са в продажба, но до миналата седмица не беше обявено нищо за това кой ще играе в нея и са продадени съвсем малко билетчета. Не знам дали ще бъде по-популярна от други години, заради капитан Хук Wink

# 667
Цветак,мерси   Hug
Мagimon,честита ви кола със здраве да си я карате  Grinning
Да се похваля и ние събота бяхме на плаж,голям кеф само дето накрая децата ги изкарахме лилави от водата  Mr. Green

# 668
  • UK
  Magimom честита кола, много доходи да ви донесе  Hug
  Мери, то ако нямаше оплакване от "съвестен гражданин", който всъщност се е обадил да дойде паякът, нямаше и полицията да забележи едната ми гума Simple Smile Днес разбрах, че пак съм минала метър, защото на мой приятел италианец, който работи в същия район са му спукали 4-те гуми вчера и като е излязъл от работа е имал приятна изненада  ooooh!
  Това са рисковете на професията, какво да се прави  Whistling Сега вече спирам по съседните улици, че да не знае никой къде съм паркирала  Joy

# 669
svidni4ka   при вас много опасно Whistling .Мен пък ме глобиха преди 2 седмици ,защото да оставя място на една патка ,която си беше паркирала колата по средата на място за 2 коли и се наложи да оставя моята с две гуми извън бялата линия  Crossing Arms ,само да взема децата  от училище и хоп ме лепнаха полицаите.

# 670
Magimon мисля, че може, аз така го разбирам това тук http://www.mvr.bg/Guide/red_podavane_zaivlenia_18god.htm . Честита да ви е новата кола.

И аз така го разбирам, ама а да видим. Simple Smile

# 671
Здравейте и от мен. Не съм влизала във форума от сума време и днес отварям и какво да видя- само реклами, едва намерих линковете за подфорумите Shocked Толкова ми се набива на очи това.....

Аз търся съвет за хлебопекарна- Панасоник, Мърфи Ричардс, Бревил? Много ще съм благодарна на всяко споделено мнение.

За колите коментирате- аз съм много зле...ама многоооо... Такъв ужас ми е това каране. Има ли и други като мен?! а? Кажете ми че не съм сама?! в момента, в който разбера че трябва да се кача и да карам се сковавам цялата, стомаха ми се свива, само дето не спирам да дишам. Карам супер бавно, непрекъсното ме е страх да не ударя някой.... имам една позната тук психотерапевт казва че за такива като мен имало специална терапия  Mr. Green  Мъжа ми казва че било от липсата на практика и че си е чист късмет че се уча тук а не в Бг.....Има едно кръгово до нас с миникръгово вътре, с 10 ина светофара- още не съм минала от там Embarassed а моя само ми разправя как трябва да си карам в лентата.... Sad Има ли някой друг, който се е чувствал по същия начин?

# 672
  • Лондон/Пловдив
Magimon за да я запише в БГ може със сигурност трябва да оправиш акта и да и пратиш пълномощно ,а паспорт не може . Моя приятелка сега с това се занимава изпрати на сестра й акта и пълномощно и тя извади български акт за раждане ,другата седмица като се приберат към БГ ще пуснат паспорт само на малкия .
Девойки нали няма да ми трябва пълномощно като пътувам сега към БГ с малкия ,аз си имам ама да не им го показвам нали . newsm78
Аз да си повторя питанката   bouquet
kremena  аз имам Бревил много съм доволна ама нямам база за сравнение  Mr. Green
Знаеш ли качваш се с нагласата ,че всичко е ок и така ще бъде ,аз тук като се качих първия път всичко ми беше толкова странно и объркващо ама си седнах с нагласа ,че няма да ме е  страх и ще карам .Моя мъж направо не можа да повярва ,че нито веднъж не обърках лентите  Joy

# 673
  • Манчестър
Здравейте и от мен. Не съм влизала във форума от сума време и днес отварям и какво да видя- само реклами, едва намерих линковете за подфорумите Shocked Толкова ми се набива на очи това.....

Аз търся съвет за хлебопекарна- Панасоник, Мърфи Ричардс, Бревил? Много ще съм благодарна на всяко споделено мнение.

За колите коментирате- аз съм много зле...ама многоооо... Такъв ужас ми е това каране. Има ли и други като мен?! а? Кажете ми че не съм сама?! в момента, в който разбера че трябва да се кача и да карам се сковавам цялата, стомаха ми се свива, само дето не спирам да дишам. Карам супер бавно, непрекъсното ме е страх да не ударя някой.... имам една позната тук психотерапевт казва че за такива като мен имало специална терапия  Mr. Green  Мъжа ми казва че било от липсата на практика и че си е чист късмет че се уча тук а не в Бг.....Има едно кръгово до нас с миникръгово вътре, с 10 ина светофара- още не съм минала от там Embarassed а моя само ми разправя как трябва да си карам в лентата.... Sad Има ли някой друг, който се е чувствал по същия начин?

Не бой се...и аз бях така първите две седмици...като наближеше време да си тръгвам от работа , корем ме свива,глава ме боли ...абе ужас.....всичко е практика...сега ела да видиш какви ги върша....иначе това с лентите си е травмиращо докато свикнеш, особено ако си на кръгово с 4-5 ленти и не застанеш в правилната.......аз ако отивам някъде където не съм била , винаги гледам Гугъл снимка за ориентация...

# 674
  • UK
  Kremena мъжът ти е прав, че е липса на практика. Колкото повече караш, толкова повече удоволствие почва да ти носи шофирането  Simple Smile Все пак не е голяма философия, само малко смелост се иска  Hug
 Аз днес съм в неочаквана ваканция, много ми е добре да си остана вкъщи за един ден  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт