Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
-
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
-
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
За да запишете детето си в училище във Великобритания, обикновено родителите трябва да подадат заявление за записване и да следват процедурите, определени от училището или местната власт. Изявленията обикновено се приемат през определен период всяка година. При записване в училище във Великобритания е необходимо да представите доказателство за настаняване, като например копие от договор за наем. Класът, който ще посещава ученикът, вероятно ще бъде първи клас, но това може да се уточни директно с училището.
-
Как мога да се регистрирам на адрес във Великобритания след изтичането на 3-месечния безплатен период?
-
Какви са общите мнения за външния вид на англичаните и англичанки?
Първо се изпраща за апостил
не съм изключила, то верно, че ме веят ветрове тези дни и ми е нулева концентрацията, че и паметта ми отказва на моменти, но това го запомних
все пак е била в средата не е много честно дано се окаже грешка и да ти върнат паричките макар ,че вече си ги прежалила.
А моите колеги отпред и отзад работят директно за говернмънта и не участват в играта 

то май при всички мъже е така
ама "късмет"! По принцип докосване на бордюра се води груба грешка, но рядко някой обръща внимание на това, освен ако не си на изпит по кормуване
Тук при нас пък глобили едно семейство, за неправилно паркиране, защото колата им настъпила едната бяла линия на паркомястото. Решат ли да се заядат, винаги могат да намерят причина. 

,само да взема децата от училище и хоп ме лепнаха полицаите.
Има ли някой друг, който се е чувствал по същия начин?