Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 547
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Манчестър
  Момичета, в петък като излязох от работа и моята кола я нямаше, където я бях оставила и направо сърцето ми спря  #Crazy Обадих се в полицията и се оказа, че ми я е вдигнал паяк, представяте ли си. Пред мен и зад мен колите на моите колеги си стояха непипнати, освен това там паркирам вече 4-та седмица за период от 2 мес и знам, че не е незаконно. Казаха ми, че мога да изискам снимките, които са направили като са я вдигали и ще обжалвам, защото съм сигурна, че си беше паркирана законно. Кажете как могат да дигнат само мята кола, като пред мен и зад колите си седят, направо главата не ми го побира. Поне си я прибрах, по-добре, отколкото ако беше открадната  Joy

Нужен ли ти е паркинг permit за да паркираш там? Точно където си паркирала да не е имало линия за забранено?

# 646
Здравейте момичета,не бях ви чела почти цяла седмица и докато прочета всичко ме заболя главата от толкова много информация ooooh!,за пореден път се учудвам на английското здравеопазване  как може да се чака толкова много за специалист,аз и поради тази причина във вторник се оперирах и си махнах жлъчката ,че повече от година правя кризи и реших да я махна в Бг,че като пристигнем при нашия тати август месец и ме хванат болките и нямам лекар ,не знам как щях да се оправям.Днес съм по добре и реших да седна малко пред компютъра.И аз като писах за първи път във форума получих доста хапливи отговори,но и някой мами ми писаха на лични и ми помогнаха с информация за което съм им благодарна,но също така не се и сърдя и на другите.
Приятен уикенд на всички

# 647
  • UK
Аве няма пермити там. Нали и аз затова се чудя  newsm78 На другите колите си стоят, само моята я няма. А пък не съм и от вчера шофьор - карам от 16 години, от 2.5год в Англия. Нямам и едно нарушение. Ама няма да се ядосвам де, просто ще обжалвам  Grinning

# 648
А моят въпрос остана да си виси в пространството  Mr. Green
каква е системата за оценяване на GCSE, какъв процент точки са за А*, А, Б и тн както и какъв формат е GCSE по английски
Може ли така да ме изоставите, не знаели! Какво е това отношение към старите потребители, ааа  Crossing Arms
Порових в нета и заека изкочи от място, на което винаги съм гледала с пренебрежение. В BBC Bitesize намерих интересуващата ме информация плюс примерни тестове по английски, математика, френски GCSE English Mock exam.

Много, много благодаря Rolling Eyes

# 649
  • Лондон
svidni4ka, моят съвет би бил да се обадиш още утре в общината и да питаш каква е регулацията точно на това място и после да обжалваш. Останалите коли може да са имали разрешителни, на които ти да не си обърнала внимание. Най-добре се обади, за да не гадаеш. Глобата за вдигане сигурно ще е умопомрачителна, затова направи каквото може да не я плащаш Simple Smile Стискам палци

Имало едно време, за твоят проблем според мен е най-добре да си запазиш час в клиниката в Горна баня и да отидете при някой от професорите там. Много е натоварено, затова ти трябва час от доста по-рано.

# 650
  • UK
  tzvetak аз глобата си я платих вече, защото си взех колата Simple Smile 140 паунда беше, не че са малко пари, ама няма да ме съборят де  Grinning А другите коли нямат разрешителни, защото са на мои колеги и знам, нали заедно излязохме от работа и заедно паркирахме, като отидохме на работа. Аз и затова бях сигурна, че е открадната, а не вдигната. Абе за мен си остава мистерия.
 Т ази вечер със сигурност ще паркирам на съседната улица  ooooh!

# 651
svidni4ka, моят съвет би бил да се обадиш още утре в общината и да питаш каква е регулацията точно на това място и после да обжалваш. Останалите коли може да са имали разрешителни, на които ти да не си обърнала внимание. Най-добре се обади, за да не гадаеш. Глобата за вдигане сигурно ще е умопомрачителна, затова направи каквото може да не я плащаш Simple Smile Стискам палци

Имало едно време, за твоят проблем според мен е най-добре да си запазиш час в клиниката в Горна баня и да отидете при някой от професорите там. Много е натоварено, затова ти трябва час от доста по-рано.

Благодаря ти много за съвета   bouquet
Ще пробвам в гугъл да видя дали ще намеря телефонен номер за контакти.Всъщност нашия проблем е,аз не го ли написах всъщност...не помня,оф  ooooh! както и да е не ми се рови назад,че костите преди лакътя са съедини и изкривяват ръчичката,не може да е изправи добре и да я върти.Сори ако се повтарям  Crazy
А да искам ли час с определен професор или при който и да запиша все е добър?

# 652
  • Лондон
ще попитам за име/имена и ще ти напиша, не зная кои са в момента светилата за деца, аз ходя при тези възрастни, но тъй като единствената специализирана ортопедична клиника, всички най-добри лекари преглеждат там...

swidni4ka, не мога да повярвам, че не са ти предложили варианти за плащане, много сурови тези в Бирмингам Shocked иначе сумата и аз така си я представях Confused Все пак аз бих се обадила да разбера какъв е случая

Днес пиша на приятели в БГ - седят си в градината, че много топло, пиша на други в Гърция - отиваха на плаж Sad ние тук мухлясахме, отгоре вода, отдолу също... депресия Wear Umbrella Wear Umbrella Wear Umbrella Гледах сега прогнозата, 36 градуса в четвъртък, чак не мога да го повярвам Rolling Eyes

# 653
В горна баня са много добри, аз преди години бях оперирана там при проф. Владимиров и съм много доволна . Не знам дали все още практикува.
tzvetak не думай 36 градуса  Shocked ще изпукаме  Laughing дано да не е чак толкова  Mr. Green

# 654
  • UK
 Тези 36С за Англия или за БГ става въпрос? Нещо съм изпуснала явно, ако е за тук. А дано, то човек не може да се пусне по джапанки, все не идва това лято  Laughing
  Едит: Явно е за БГ  Cry Сега проверих, че за седмицата го дават 15 макс

# 655
  • Лондон
...поправили са се...17 максимално с лек дъжд...ще се мухлясва тази седмица...

# 656
 Ох, че се разсмях на ваш гръб - 36 градуса, ако стане толкова в Англия аланглетата* ще се изпържат  Grinning  Не вярвам да се случи обаче, особено в нашия район  Whistling
  Иначе, не че нещо, ама днес бях на плаж, направихме и сефтето на беба, уж за малко, та 4 часа откарахме...Само дето ни чадъри, ни заведения работеха, та мечтата ми за мента с фанта лимон на плажа си остана  мечта  Crossing Arms

# 657
Simple Smile аз съм happy днес купих билетите до БГ и Полша Simple Smile Септември месец ще си ходим за по около 2 седмици и на 2те места Simple Smile мноооого съм доволна Simple SmileSimple SmileSimple Smile

свалила съм и 2 килца Simple Smile и почнах и на gym да ходя  Joy нали имам много ''свободно'' време та викам да го дозапълня.

Курса и той най-сетне напредва Simple Smile

Търся работа и нова квартира - за сега без успех Sad

Имам въпрос към дамите със съпрузи, които не са българи: Регистрирали ли сте си браковете в БГ и каква е процедурата точно? Аз четох в сайта на БГ посолството и ще им се обадя утре (дано се свържа), но пак да питам. Срока за регистрация до 6 месеца малко няма как да стане и сигурно ще ми тупнат глобичка.

Отивам пак да уча, че много имам за следващите 2 седмици.

# 658
Ev аз ти казвах как става ама си изключила  Simple Smile Първо се изпраща за апостил http://www.bulgarianembassy-london.org/index.php?option=com_cont … 84&Itemid=152
След това се легализира , и после в общината  в Бг  Simple Smile Почти съм сигурна че няма значение дали си омъжена за бг гражданин или не  Simple Smile ти си  бг гражданин, и начина е това  за да се регистрираш в Бг Simple Smile

# 659
  • Манчестър
  tzvetak аз глобата си я платих вече, защото си взех колата Simple Smile 140 паунда беше, не че са малко пари, ама няма да ме съборят де  Grinning А другите коли нямат разрешителни, защото са на мои колеги и знам, нали заедно излязохме от работа и заедно паркирахме, като отидохме на работа. Аз и затова бях сигурна, че е открадната, а не вдигната. Абе за мен си остава мистерия.
 Т ази вечер със сигурност ще паркирам на съседната улица  ooooh!

По принцип се опитай да разбереш защо. Ще е интересно и за мен. Как така точно твоита кола, при положение,че и колегите ти са паркирали там.....

Общи условия

Активация на акаунт