Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на паспорт за дете в посолството в Лондон?
-
Как да прехвърля дете от училище във Великобритания в училище в България?
-
Какви са изискванията за записване в училище във Великобритания и Англия?
За да запишете детето си в училище във Великобритания, обикновено родителите трябва да подадат заявление за записване и да следват процедурите, определени от училището или местната власт. Изявленията обикновено се приемат през определен период всяка година. При записване в училище във Великобритания е необходимо да представите доказателство за настаняване, като например копие от договор за наем. Класът, който ще посещава ученикът, вероятно ще бъде първи клас, но това може да се уточни директно с училището.
-
Как мога да се регистрирам на адрес във Великобритания след изтичането на 3-месечния безплатен период?
-
Какви са общите мнения за външния вид на англичаните и англичанки?

Не случайно държим темата да запова само с полезна информация, а не рождени дни и празници, както в повечето отчетни, за да не си губим взаимно времето. И линк към магазин да дадем, пак няма да има кой да го отвори. Дойдат, попитат и изчезнат, никога не споделят и не помагат на други, всичко на готово чакат. Да не говорим, че беше споменато, че имат близки там, при които уж ще отседнат 
Бяхме си в България за ваканцията и нямах възможност да пиша по-рано. Все още събират ваучери и бяха много доволни от нашите почти 50.
Ако липсва инфо на първа страница, няма проблем да уточним и да пуснем линк. А по принцип темата е и като отчетна за тези, които живеят тук и нормално да споделят за болно дете, проблеми в училище, някоя рецепта и тн битовизми, които сигурно за новопристигналите са плява или просто "бесен чат". Да, явно българите си оставаме същите егоисти, мислим си, че светът се върти около нас и нашите проблеми само 
извинявай, но както го разказа, как да не се засмее човек.
.
Всички подробности могат да се четат в сайтовете ,които момичетата са посочили,защото наистина никой няма време да седне и да преразказва всичко.Аз също съм нова и досега не съм била "наритвана "в този форум ,макар че съм задавала въпроси.Даже напротив,получавала съм доста адекватни съвети,за което благодаря на всички отзовали се
,че мъжо ще ме спука от шеги. 
-другия месец ще си идем за малко до БГ,та не знам мъжо как ще ме връща насам