Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Magimon за да я запише в БГ може със сигурност трябва да оправиш акта и да и пратиш пълномощно ,а паспорт не може . Моя приятелка сега с това се занимава изпрати на сестра й акта и пълномощно и тя извади български акт за раждане ,другата седмица като се приберат към БГ ще пуснат паспорт само на малкия .

Ясно, значи да пратя пълномощното с пасавана така ли?А пък ние като пътуваме от тук за Бг, какъв документ да представим на проверка за бебето, предполагам става с регистрацията в общината?

# 691
Маги, изпращаш акта за раждане с апостил и пълномощно от теб и съпруга ти да се извади ЕГН. В БГ първо го дават за превод и легализация, след това подават за ЕГН-акт за раждане. В посолството като отидете за пасаван се прави пълномощното, те имат бланки готови. Вие се прибирате с пасавана и в БГ като сте подавате за Паспорт  Peace

# 692
Маги, изпращаш акта за раждане с апостил и пълномощно от теб и съпруга ти да се извади ЕГН. В БГ първо го дават за превод и легализация, след това подават за ЕГН-акт за раждане. В посолството като отидете за пасаван се прави пълномощното, те имат бланки готови. Вие се прибирате с пасавана и в БГ като сте подавате за Паспорт  Peace

Какво ще правя без вас тук не знам.  bouquet

# 693
Петрова, ние живеем във Финчли централ, щом ще си на Норт финчли сме комшийки.Ако искаш се обади когато имаш време и се установите Grinning

# 694
Хаха за шофиране ли си говорите вие тука.В началото и аз бях така за по лесно си купих малка кола докато посвикна,така изкарах около 1год докато полицията не ме спря една вечер в 11 часа вечерта и ми заявиха че съм застрахована неправилно(карах с бг книжка).Взех се в ръце изкарах си английска продадох малката кола и се метнах на колата на мъжлето.Инциденти и аз съм имала и по моя и не по моя вина.Нашите ме майтапеха че като сме я продавали вместо А6 сме я предлагали за модел Форд Ка.
Сега карам и не давам никой да ме вози въобще не обичам.
В края на месеца ще ходим на концерт на Нийл Даймънд така че ще по шофирам и из Бирмингам не съм била за сега там но и там ще обърша. Peace

# 695
Дали някой може да ме посъветва за кървящи венци какво да се вземе. В България знам за Сандрин, но тук  newsm78

# 696
Мацки някой случайно да си идва близката седмица  от БГ ???? Трябват ми едни хапчета ,спешно...
Сестра ми ми ги прати от БГ преди 7 дни ,но все още не са дошли ,а може и да са се загубили  ....

# 697
......Ние ще сме в North Finchley , ще ми бъде много приятно , ако има мами наоколо да се запознаем и да си правим срещички по български. Hug
Поне знаеш къде ще бъдете  Mr. Green аз сега ще летя юли месец за 1 седмица да търсим къща и в най-добрия случай да я обзаведем. След това се връщам за да взема децата. Не знам дали ще ни стигне времето, при положение, че приятелка търсиха наскоро къде да живеят и през колкото къщи минаха, все им казваха домашен любимец  - може, малко дете - не  Joy хихи, сигурно цапат по-малко! Все пак ориентировъчно ще търсим в Енфийлд или Чингфорт, някъде там. Мисля, че няма да сме "много" далече от вас, което действа успокояващо по някакъв начин  Grinning

# 698
  • Пазарджик / London
Цитат
petrova_hg много сладки дечица имаш.
Благодаря ти Bony Fish !
На комшийката Nia7- задължително ще се чуем и запознаем , само да пристигнем и да се подредим горе-долу ,че като правя списъка на багажа и свят ми се вие къде ще се побираме  ooooh!
Ana Mu - наши приятели търсят вече два месеца квартира в Енфийлд и в околността и просто са в ужас ,като чуят за деца  и направо повече не искат и да се говори ,а там където няма условия пък просто не става за живеене.Сега са дали депозит за едно жилище и са попълнили документи да чакат за одобрение. #Crazy
Пожелавам ви да имате късмет и да успеете бързчко да се оправите  , че и вас като гледам ви чака записване и чакане  за училища и лекари и документации милион.....
Хубав ден на всички!

# 699
Здравейте момичета,
Ние сме в страната от началото на април и като всички останали нови и аз имам въпрос.
Интересувам се за ваксините на децата. Моите са на 2 год. и 6 год. имат всички ваксини за възрастта си в България, но тук днес ме информираха че трябва да сложа още.
Искам да попитам четох че ваксините не са задължителни и т.к. аз смятам да приключа с поставянето на ваксини до тук какъв е реда да откажа официално (ако е възможно) и да не ни търсят повече . Ако не е възможно посъветвайте ме какво мога да направя за да не ваксинирам децата си повече.

Ние живеем в Йорк, близо до Лийдс.

# 700
Ех, какво е хубаво в Йорк  Flutter

...но днес си запазих да карам Ферари на Силверстоун Heart Eyes

Снимки! Снимки!

# 701
но днес си запазих да карам Ферари на Силверстоун Heart Eyes
А как става това запазване  и какви са цените ако не е тайна Hug

# 702
Мацки някой случайно да си идва близката седмица  от БГ ???? Трябват ми едни хапчета ,спешно...
Сестра ми ми ги прати от БГ преди 7 дни ,но все още не са дошли ,а може и да са се загубили  ....

Какво ти трябва, може някоя от нас тук да ги има, или пък да се окаже че имат тукашен аналог.

# 703
  • Лондон
zlatna tolumba - after 3d of September, mate Confused

Florina - na Silverstone official web site - http://www.silverstone.co.uk/experiences/driving-days/ferrari-experiences/

# 704

Какво ти трябва, може някоя от нас тук да ги има, или пък да се окаже че имат тукашен аналог.

eva_82-ми го набави Heart Eyes Laughing за което благодаря много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт