той я пребива, а никой не се меси

• 22 393
  • 457
  •   1
Отговори
# 60
Petti, аз се обърках, ама ми отговориха, хахаха... Peace

PP Отилия, само в едно ще те апострофирам, обиждала си и знаеш....ама, ай с добро....пусто не забравям....

# 61
  • София
На мен ми е повече жал за децата - бих дала сигнал за това.

# 62
Petti, аз се обърках, ама ми отговориха, хахаха... Peace

Бързо са те набарали.  Mr. Green
Отилия, естествено, че трябва жената сама да се оправя. Но не винаги е възможно. Няма как да ти обясня чувството на безсилие, защото ти никога не си го изпитвала. Не съди хората прекалено строго. Все пак са хора.
Парци, ако се подаде сигнал за децата, има вероятност да ги изведат от дома и да ги пратят в дом за сираци. Пак не е добра опция.

# 63
Petti, права си и за двете опции!
Ох, много е сложно! Знам, че отстрани изглежда несправедливост и е така, ама...има толкова яйца за чупене....и омлета няма да стане.... Whistling ... Уф, да са ... в мъглявата кихаща... хаххаа... Laughing Laughing Laughing

# 64
  • София

Парци, ако се подаде сигнал за децата, има вероятност да ги изведат от дома и да ги пратят в дом за сираци. Пак не е добра опция.

Оф, така е, мамка му.....
Честно, аз бих му избила зъбите ако съм мъж и съм комшия.....
Всъщност моят мъж беше шамарил на времето един такъв в бившия ни блок.....Ми, спря да бие жена си. Дали от страх, дали от срам.....
Аз не бих могла да не се намеся по някакъв начин - дори и да сбъркам - само при мисълта какво причиняват на две малки създания - бих разстреляла и двамата: него заради жестокостта му, нея - заради скапания страх да се оплаче. Боже, какво ли е в главите на битите жени, сигурно не е така елементарно, както ми се вижда на мен....

# 65
 petti, не съм го изпитвала, а доводите ми са доводите на разума, а не на емоциите, които не знам какви са в такъв момент. Мога да предполагам, но не да зная. Убедена съм обаче, че различните жени реагират по различен начин в такива ситуации, и има жени, които реагират адекватно въпреки емоциите, и още в началото прекратяват връзката с този мъж. Имам например позната, която е разведена, и то заради един шамар, първия, който е получила от мъжа си.
 Tumba_lumba, да не пренасяме нещата от една тема в друга, особено в такава сериозна като тази. Все пак не става въпрос тук за инструментали на Пайнер  Wink

# 66
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Която има силата и характера да го направи, избягва от насилието. Която е слаба и лабилна, не успява, и то я прекършва. Силата и мотивацията жената трябва да намери у себе си, и за децата си, а не комшийката да решава съдбата и проблемите и.

Аха, нещо като теорията  за естествения  подбор  на Дарвин, а newsm78
Ако една жена е силна, тя би могла да се  справи  и  без помощ. Но хората  са различни и това не означава, че трябва слабият да се остави   на произвола.
За мен  квинтесенцията на всичко написано е, че не бива  да си затваряме очите. Защото  същото утре може да се случи с нас или, пази боже, с децата ни  и тогава   ще се надяваме от все сърце отнякъде някак  някой  да  ни  помогне. Самият факт, че авторката  на темата  търси помощ  и съвети от форума, за мен говори много. Казано е- почукай и ще ти се отвори. Поискай, и ще ти се даде. И съм сигурна, че  ако не се откаже, тя ще намери начин  да   окаже помощ / възможно е  даже нежелана  да се окаже/ на тази жена.
Авторке Hug

# 67
  • София
В случая потърпевши са не само битата и децата им, но и всички съседи, които са принудени да слушат виковете на битата и другите шумове, съпътстващи боя.
Представете си какво е да седнете на семейна вечеря, или да четете приказка на детето за лека нощ, или детето ви да се опитва да учи и пише домашни и в този момент започнат споменатите звуци. Има вариант да надуете уредбата и да почакате всичко друго да утихне, но това не е решение на проблема.
Не съм сигурна, но би следвало от полицията поне да ги предупредят заради шума.

# 68
  • в дяволитите очички на моето тормозче
В случая потърпевши са не само битата и децата им, но и всички съседи, които са принудени да слушат виковете на битата и другите шумове, съпътстващи боя.
Представете си какво е да седнете на семейна вечеря, или да четете приказка на детето за лека нощ, или детето ви да се опитва да учи и пише домашни и в този момент започнат споменатите звуци. Има вариант да надуете уредбата и да почакате всичко друго да утихне, но това не е решение на проблема.

Баси глупостта!!! И човещината!!!

# 69
 Tumba_lumba, да не пренасяме нещата от една тема в друга, особено в такава сериозна като тази. Все пак не става въпрос тук за инструментали на Пайнер  Wink

То и в оная тема не ставаше въпрос за това дето провокира, ама нейсе, реши, че всеки може да си прави гаргара, ама не може...как да е, поздрав от пияницата: http://vbox7.com/play:ad98e89b , хахаха ....

А по темата, излишно е да си правите "оргазъм" на клавиатурите ... има неща които няма да се променят....иска ми се, нооо няма да стане с писане по форуми....

# 70

Извинявай, но това беше меко казано тъпо.  Sick

# 71
Защо да е тъпо? Нима всички вие, дето обяснявате как жената сама си била виновна за приключенията, не "надувате уредбата", за да не чувате виковете за помощ?

# 72
И през деня ли не отваря,дори когато него го няма.....не би ли могла тогава да отидеш да почукаш и да поговориш с нея?  newsm78      Не разбрах дете дали имат,(а може би забравих докато стигна до тук и изчета всичко)- ако алармираш социални грижи,че детето живее в тормоз ,дали няма да вземат отношение?

# 73
Защо да е тъпо? Нима всички вие, дето обяснявате как жената сама си била виновна за приключенията, не "надувате уредбата", за да не чувате виковете за помощ?

Наистина ли го мислиш? ooooh!

# 74
Минз, не....не свиркай от твоята камбанария....Не иде реч за надуване на уредба, за да не чуем виковете и воплите за помощ....просто такива няма, ако ще да ги сгащим в разгара на двубоя....те винаги защитават насилника и виновен си ти, че рушиш семейното щастие....много е сложно....как да обясня разбираемо и аз не знам, ама аз се славя с мъглявини и искане на пари... Laughing Wink Laughing , мен не ме бройте ...  Whistling Naughty

Общи условия

Активация на акаунт